Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Ιουνίου 29, 2014

Κατάμεστα τα γραφεία της Τ.Ο. Αιγίου: Ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται αμείωτα - Φωτορεπορτάζ, Βίντεο


Με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 28/6 ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη πολιτική συγκέντρωση στα γραφεία της Τ.Ο. Αιγίου όπου παρευρέθηκαν οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης και οι εκλεγμένοι ευρωβουλευτές Ελευθέριος Συναδινός,...

"Τον Αράπη και αν τον πλένεις.....".. Η περίπτωση του Μάριο Μπαλοτέλι

Διανύουμε μια περίοδο που ολόκληρη η υφήλιος έχει στραμμένο το βλέμμα της γύρω από τα δρώμενα του Μουντιάλ που διεξάγεται στη Βραζιλία.
Ανάμεσα στα πολλά που ξεχωρίζουν, με την αρνητική έννοια, είναι φυσικά και οι..."νατουραλιζέ" Εθνικές Ομάδες που κατέρχονται στα γήπεδα ως ένα συνονθύλευμα εθνικοτήτων που έχουν... μπολιαστεί με το...αφρικάνικο αίμα. Το πιο αποκρουστικό είναι το φαινόμενο με τις ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου να μετρούν.. μαύρες παρουσίες στις συνθέσεις τους.

Από την Ολλανδία, μέχρι τη Γαλλία και την Ιταλία, "μαύροι" δίνουν το παρών στις "εθνικές ομάδες" και φυσικά είναι αυτοί στους οποίους στρέφονται και τα περισσότερα φλας της δημοσιότητας, ώστε να αφομοιωθούν σαν "πλήρη μέλη" της κοινωνίας και του Έθνους.

Στην περίπτωση της Ιταλίας λοιπόν υπάρχει ένα..."αστέρι", ο Μάριο Μπαλοτέλι, που έχει φροντίσει στα 23 του χρόνια - αν είναι τόσο βέβαια καθώς στην Αφρική(καταγωγή από την Γκάνα έχει) δεν υπάρχει κανένα πιστοποιητικό γέννησης - να πιστοποιεί με τον κάθε δυνατό τρόπο ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ιταλός.

Η εκκεντρική του συμπεριφορά, οι βρισιές, η ακατάσχετη αλαζονεία του, η αγάπη του προς τους μαύρους ράπερς, η έφεσή του στις απολαύσεις(αλκοόλ, χρυσός, γυναίκες) και οι βλασφημίες του προς τη θρησκεία του Έθνους (σε αυτό παίζει και πολύ μεγάλο ρόλο ότι έχει ανατραφεί σε οικογένεια εβραίων της Ιταλίας διαβάζοντας την Τορά και το Ταλμούδ) στο οποίο "ανήκει"  είναι απλά ενδείξεις.

Μετά τον αγώνα με την Ουρουγουάη, που επέφερε και τον.......

Ομολογούν ακόμη και αυτοί που έστησαν την σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής: "Προβληματική η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής"



Στις 16 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από τον σύλλογο μεταπτυχιακών φοιτητών και υποψηφίων διδακτόρων νομικής Α.Π.Θ. εκδήλωση με θέμα «Το αξιόποινο της εγκληματικής οργάνωσης και τα προβλήματά του».
Η εκδήλωση έγινε με την συμπαράσταση του δικηγορικού συλλόγου Θεσσαλονίκης και μάλιστα απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του. Την τράπεζα αποτελούσαν ο γνωστός για τους αποτυχημένους χειρισμούς υποθέσων κατά το παραλθόν αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Βουρλιώτης, γνωστός για τις σχέσεις του με το βαθύ ΠΑΣΟΚ, ο αξιότιμος κύριος Τσάκος Νικόλαος, πρόεδρος εφετών, ο Λάμπρος Μαργαρίτης, καθηγητής νομικής και πρωτεργάτης στην «επιστημονική» υποστήριξη των διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής, γνωστός για.....

"Μεσημεριανό" πάνελ κατάντησε η ψοφοδεξιά του Σαμαρά... "Τσούχτρες" και "Γυμναστές - γυμνιστές" στα ενδότερα του Μαξίμου που παίρνουν αποφάσεις!

"Δείξε τους φίλους σου να σου πω ποιός είσαι" 

Αν πιστέψουμε το ακραία "σαμαρικό" Antinews, στην ψοφοδεξία της ΝΔ κουμάντο αυτή τη στιγμή κάνουν "κομπλεξικοί", αμφιβόλου σεξουαλικού προσανατολισμού, και επιδειξίες "γυμναστηριακοί" που έχουν μια... αποκλίνουσα συμπεριφορά και αγάπη προς το "ωραίο φύλο".

Και πώς να πιστέψουμε κάτι διαφορετικό όταν οι διαδικτυακοί φίλοι του Πρωθυπουργού έχουν επιδοθεί σε ένα μπαράζ αποκαλύψεων σχετικά με το "ποιόν" του περιβάλλοντος Σαμαρά. Από "Τσούχτρες" μέχρι "Γυμναστές - γυμνιστές" έχει... ο μπαξές.

Γράφουν αναφορικά με την "τσούχτρα"

Γιατί την λένε «Τσούχτρα», ένας χαρακτηρισμός που δεν έχει κυκλοφορήσει παραέξω, αλλά τον ακούς μόνο στα γραφεία του Μαξίμου; Για το διπρόσωπο του χαρακτήρα του και.....

"Διώχνει" την οικογένεια του από το σπίτι για να το νοικιάζει και να πληρώνεται ο (ΣΑ)Ραγκούσης...

Όταν σχεδιαζόταν η καταστροφή της Χώρας
Άμα το έχεις στο αίμα σου να γίνεις.... "έμπορος των Εθνών" δε διστάζεις μπροστά σε τίποτα και σε κανέναν.

Διαβάζουμε λοιπόν σήμερα σε διάφορα sites μια είδηση από το "Πρώτο Θέμα" που αφορά τον "επιχειρηματία" πρώην Υπουργό της Κυβέρνησης Παπανδρέου, Γ. (ΣΑ)Ραγκούση.

Η οικονομική ύφεση χτύπησε και τον... άνεργο, πλην τίμιο, πρώην πολιτευτή που αναγκάστηκε να ενοικιάζει τη βίλα του στην Πάρο σε τουρίστες για να ζήσει, με το "ευτελές" ποσό των 2.000 ευρώ ημερησίως.
Μάλιστα η ταρίφα ισχύει μονάχα για όσους κλείσουν τη βίλα του (ΣΑ)Ραγκούση για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Μέχρι στιγμής η βίλα του έχει κλειστεί από.....

Η θέση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ για το Αιγαίο: - “Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του” - Σας θυμίζει κάτι;!


Αντεθνικός Μπομπολισμός: Το ιδεολόγημα του “Ποταμιού” - “Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του”

Οι κολαούζοι του παπανδρεϊσμού και διαμορφωτές του κομματικού κράτους, στηριζόμενοι σε πανίσχυρα οικονομικά συμφέροντα, εγχώρια και διεθνή, επιστρέφουν επιδιώκοντας μετά μανίας την ικανοποίηση των προσωπικών τους μωροφιλοδοξιών, συντασσόμενοι στο συνεταιρισμό «Ποτάμι» Α.Ε..
Μετά από λόγια χιλιοειπωμένα, τα οποία με στόμφο διατυμπάνιζαν όλοι οι πολιτικάντηδες του πρόσφατου και μακρινού παρελθόντος, το όργανο της ολιγαρχίας του πλούτου το οποίο βεβαίως, προσδιόρισε ως κυρίαρχη θέση του την διαμόρφωση μιας Ελλάδας χωρίς εθνικισμό, έδωσε το πραγματικό του «πολιτικό» στίγμα:
«Το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του»!
Αυτό διακήρυξε ο Σ. Θεοδωράκης, δίχως φυσικά να πρωτοτυπήσει. Τον έχουν προλάβει δύο δεκαετίες πίσω οι.....

Συνελήφθη βασικός διακινητής κοκαΐνης τω νυχτερινών κέντρων της Παραλιακής... Δεν θα το πιστέψετε! Είναι και αυτός Αλβανός!!!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Και ενώ τα συστημικά ΜΜΕ φωνασκούν περί "απαλλαγής από αυτά τα κατακάθια" το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και η Ελληνική Δικαιοσύνη φροντίζει να τους... συμμορφώνει στα κρατητήρια και να τους δίνει τις απαραίτητες "άδειες" για να συνεχίζουν το έργο τους οι...."οικονομικοί μετανάστες".
Στα χέρια της αστυνομίας έπεσε ένας 29χρονος που διακινούσε κοκαΐνη σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων στην παραλιακή και τα νότια προάστια. 
Ο 29χρονος Αλβανός συνελήφθη στον Άλιμο μέσα στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε για τη μεταφορά των ναρκωτικών.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο.....

ΝΕΟΙ… ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ-ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ: «ΕΧΕΙΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ» – «ΘΑ ΜΟΥ ΚΛ… ΤΑ ΑΡΧ…»

katroygkalow
Δεν περιορίστηκε μόνο σ’ αυτά που όλοι είδαμε από την τηλεόραση, ο (απείρου κάλλους…) καυγάς μεταξύ των 2 ευρωβουλευτών του… συνταγματικού τόξου, Κεφαλογιάννη και Κατρούγκαλου. Ο… πολιτισμένος διάλογος είχε και συνέχεια όταν εμείς βλέπαμε διαφημίσεις.
Πιο συγκεκριμένα, ο…

ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΓΙΟ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ «ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΟΛΗΣ»…

+-_Β_Θ+_+ψ+¬ +¬+χ_Ι+__Γ (2)
Τριήμερο πάρτι… ανασυγκρότησης κάνει αυτές τις μέρες ο συνδυασμός του συριζαίου Σακελλαρίδη:

«Συνεχίζουμε!: Το τριήμερο της Ανοιχτής Πόλης
Η Ανοιχτή Πόλη γιορτάζει, ανασυγκροτείται και συνεχίζει την οκταετή παρουσία της στο δήμο της Αθήνας και στα κινήματα της πόλης, με πρώτο σταθμό τριήμερο 27-29 Ιουνίου – Αφετηρία το σημερινό πάρτι στο «Gazarte».
Βέβαια, ο μεγάλος μπελάς σε τέτοιου είδους… πάρτι, είναι το τι θα ....

Και το site του ΠΟΤΑΜΙΟΥ στηρίζει τον.... Μπάγκς Μπάνυ της Αριστεράς!!

Διαγωνίζονται όλοι οι δημοσιολογούντες το τελευταίο χρονικό διάστημα για το ποιός θα στηρίξει εντονότερα τον... Μπάγκς Μπάνυ της Αριστεράς.

Ξεκινώντας από τους "δεξιούς" του Antinews, μέχρι το... (βοθρο)Ποτάμι του Θεοδωράκη ο ένας μετά τον άλλο οι δημ(ι)οσιογράφοι ξερνοβολούν κατά του δημοσιογράφου που έκανε την αποκάλυψη και τάσσονται υπέρ του... "πότη" και καροτο-πνίχτη Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Εσχάτως λοιπόν ένας δημοσιογράφος, από το όργανο της διαδικτυακής προπαγάνδας του Ποταμιού - protagon.gr -, ξεκίνησε έναν... ανένδοτο υπέρ του, αμφιβόλου διανοητικής και σεξουαλικής κατεύθυνσης, Γαβρίλου(με τέτοιο όνομα αναμενόμενο...).

Με συνεχόμενα κείμενα προσπαθούσε να δικαιολογήσει τις... ορμές του Σακελλαρίδη καθώς επίσης και να τις εξωραΐσει με το γνωστό - ηλίθιο - επιχείρημα της... ιδιωτικότητας και του.. δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού.

Φυσικά κάτι τέτοιο απαγορεύεται για.....

Χαστούκι έντιμων δικαστών στο “Εθνος” του Μπόμπολα: Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα!


Χαστούκι έντιμων δικαστών στο “Εθνος” του Μπόμπολα: Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα!

Άρθρο της Εθνικής εφημερίδας "Εμπρός"

Οι γενικές αναφορές εμπεριέχουν τον κίνδυνο να αδικήσεις. Όταν λες για παράδειγμα «οι δικαστές είναι πουλημένοι» , μπορεί να αναφέρεσαι σε κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα που έχουν αποδείξει ότι υποκύπτουν στις πιέσεις της εξουσίας, σε αυτό όμως δεν συμπεριλαμβάνεις ασφαλώς, όλους τους δικαστές.
Το αναμφισβήτητο γεγονός ότι οι εξουσίες (και δη οι ολοκληρωτικές) θα βρίσκουν «πρόθυμους» επίορκους για να κάνουν το «κουμάντο» τους στη Δικαιοσύνη και την κοινωνία είναι κάτι που δεν χρήζει απόδειξης. Με αυτούς -που τους θεωρεί οιονεί συνεταίρους στην εξουσία (και τους ανταμείβει ποικιλοτρόπως με βουλευτικά ή υπουργικά έδρανα) - ποδηγετεί ένα κομμάτι της Δικαιοσύνης. Με τον ίδιο τρόπο που ο .....