Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 19, 2012

Αίσχος: Λεφτά υπάρχουν για... τουρκικά τζαμιά!!!

Λεφτά υπάρχουν για... τα αιτήματα των Τούρκων! Με απόφαση που εξέδωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Κ. Τζαβάρας εγκρίθηκε η εκτέλεση εργασιών για την αποκατάσταση του τεμένους Ρετζέπ Πασά στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου, τμήμα του οποίου κατέρρευσε τον Δεκέμβριο του 2011.
Το ιστορικό ακίνητο θα αποκατασταθεί με αυτεπιστασία από τo ΤΔΠΕΑΕ. Προβλέπεται η αποκατάσταση του τμήματος που κατέρρευσε και του προστώου με συντήρηση των μαρμάρινων αρχιτεκτονικών μελών και των μεταλλικών ελκυστήρων, της κύριας αίθουσας προσευχής και των μονώσεων του δώματος από μολύβι και η στερέωση του μιναρέ.
Αναλυτικά το έργο περιλαμβάνει:

Νέα άθλια επίθεση της τράπεζας ALPHA σε Στρατό και Εκκλησία..Την απάντησή τους όμως την παίρνουν από τον ελληνικό λαό!

Διαβάζουμε μεταξύ άλλων στο defenenenet.gr μια έκθεση της ALPHA BANK που επιτίθεται λυσσαλέα στους Στρατιωτικούς, τους Ιερείς - Κληρικούς, τους Δικαστικούς και τους Αστυνομικούς, λέγοντας πως πρέπει πρώτα από όλα να περικοπούν οι μισθοί τους αφού ούτε λίγο, ούτε πολύ τους θεωρούν...."αντιπαραγωγικούς" όπως έλεγε και ο γραικύλος Πάγκαλος!!

Εμείς δεν έχουμε να τους απαντήσουμε τίποτε άλλο πέρα από τις δημοσκοπήσεις της Public Issue και της Metron Analysis για το ποιούς θεσμούς οι Έλληνες εμπιστεύονται αυτή την περίοδο της κρίσης...

Καλό θα ήταν οι τράπεζες να κάνουν μια αυτοκριτική και μετά να....πάνε από εκεί που ήρθαν!

Tούρκικο δημοσίευμα: «Τους κομάντος των Ιμίων τους σκότωσαν Έλληνες πράκτορες»...!!

Ο Έλληνας δημοσιογράφος Κώστας Χαρδαβέλλας ανέφερε ότι κατά την κρίση των Ιμίων του 1996, όπου η Τουρκία και η Ελλάδα ήρθαν στο χείλος του πολέμου, οι 12Τούρκοι καταδρομείς που ύψωσαν την τουρκική σημαία στα Ίμια, όλοι σκοτώθηκαν από Έλληνες πράκτορες, γράφει το τούρκικο δημοσίευμα και συνεχίζει: Τα ‘φουσκωμένα’ αυτά γεγονότα και οι θεωρίες συνωμοσίας δημοσιεύονται στην εφημερίδα Τα Νέα, και στις τηλεοράσεις Mega και ΝΕΤ,αναφερόμενα στον Κώστα Χαρδαβέλλα που ‘άνοιξε το αρχείο Ίμια’ μετά από ‘16χρονη έρευνά του’.
Ο Χαρδαβέλλας υποστηρίζει πράγματα εκπληκτικά που λαμβάνονται σοβαρά υπόψη από τον ελληνικό Τύπο αλλά και από ιστοσελίδες ότι οι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες εκτέλεσαν τους 12 Τούρκους κομάντος σε μια επιχείρηση που κράτησε ‘αρκετά χρόνια’.
Ατύχημα ή δολιοφθορά;

Ο Λαός ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ τα φρικαλέα εγκλήματα του ΚΚΕ και των Αριστερών..

Όταν οι ΑΜΑΝ πριν γίνουν "political correct" σατύριζαν τους λαθρο-μετανάστες

Δείτε το βίντεο...

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ!


seleo-1

Στα διόδια της Εγνατίας στο Μαλακάσι, κοντά στο Μέτσοβο, σε πλησιάζουν χαμογελαστά νέα παιδιά και σου προσφέρουν ένα "αθώο" ενημερωτικό φυλλάδιο για τα περάσματα της αρκούδας επί του συγκεκριμένου τμήματος.
Όσοι πρόσεξαν το φυλλάδιο αυτό, βρέθηκαν κυριολεκτικά προ εκπλήξεως, αφού όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, η Πιερία βρίσκεται στην... Τουρκία!
Για ακόμη μια φορά,

O Διαχρονικός βιασμός της Ιστορίας και της Γλώσσας μας!

Στα χρόνια της μεταπολίτευσης το πολίτευμα της πατρίδος μας, από Κοινοβουλευτική Δημοκρατία μετετράπη, από τους φαύλους και ξετσίπωτους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κυβερνούν, σε άκρατη κομματοκρατία.

Αυτά τα κόμματα αντί να είναι όργανα προάσπισης των συμφερόντων του Ελληνικού λαού και του δημοκρατικού πολιτεύματος, εξελίχτηκαν σε σπόνσορες των συμφερόντων του μεγάλου κεφαλαίου, των διαφόρων συντεχνιών και της νέας τάξεως πραγμάτων.

Έτσι, έγιναν παράγοντες εκμαυλισμού, διαφθοράς, διαπλοκής και ξεχαρβαλώματος της Ελληνικής κοινωνίας και του Ελληνικού Έθνους. Τα πολιτικά πειθήνια όργανα αυτών των κομμάτων, όλα αυτά τα 38 χρόνια της μεταπολίτευσης, εκτός της....

Νέα δολοφονία Έλληνα 80χρονου στον Άγιο Παντελεήμονα...Έχουμε πόλεμο και μάλιστα ΦΥΛΕΤΙΚΟ!

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Αναμένουμε με μεγάλη αγωνία να βγει ανακοίνωση συμπαράστασης από τα ορφανά του Λένιν - του Τρόσκυ και του Στάλιν
 
Δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του στον Αγιο Παντελεήμονα βρέθηκε μισή ώρα μετά το μεσάνυχτα ένας 89χρονος.

Το θύμα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα. Το διαμέρισμα δεν ήταν παραβιασμένο, ωστόσο η αστυνομία εκτιμά ότι το κίνητρο των δραστών ήταν η ληστεία.
 

Σκληρή με την Ελλάδα αλλά… σούζα στους Εβραίους η Μέρκελ!

 Διαβάστε και:

Απίστευτο και όμως αληθινό...Οι Γερμανοί θα πληρώνουν και άλλες- επιπλέον- αποζημιώσεις σε εβραίους..Της Ρωσίας, της Ουκρανίας και άλλων χωρών της πρώην ΕΣΣΔ!!!!!!

Μπορεί με την Ελλάδα να το παίζει σκληρή και άτεγκτη η πρώην κομσομόλα της Ανατολικής Γερμανίας και νυν πρωθυπουργός, Ανγκέλα Μέρκελ, αλλά στον «περιούσιο» λαό κάθεται σούζα! Και να τι εννοούμε: Στις 26 Ιουνίου δικαστήριο της Κολωνίας απηγόρευσε την περιτομή για θρησκευτικούς λόγους, με το αιτιολογικό ότι αλλάζει ανεπανόρθωτα το σώμα του παιδιού.

Μιλώντας χθες σε μέλη του κόμματός της, η Μέρκελ αμφισβήτησε την σκοπιμότητα της δικαστικής απόφασης και παρενέβη ευθέως υπέρ της κατάργησής της: «Δεν θέλω η Γερμανία να είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου οι Εβραίοι δεν θα μπορούν να τηρούν τα έθιμά τους. Διαφορετικά θα μας περάσουν για φαιδρούς». Περίπου τα ίδια είχε δηλώσει προ ημερών και ο κυβερνητικός της εκπρόσωπός, Στέφεν Ζάιμπερτ: «Εξ ονόματος αυτής της κυβέρνησης, όλων των.....

Kύπρος 74 : Πολεμική Δράση της 181 ΜΠΠ...


...Και o Ήρωας Αντισυνταγματάρχης Πυροβολικού Καλμπουρτζής Στυλιανός
 
Η 181 Μοίρα Πεδινού Πυροβολικού συγκροτήθηκε την 2α Ιουλίου 1964 και ήταν η πρώτη Μοίρα Πυροβολικού της Εθνικής Φρουράς. Τους πρώτους μήνες μετά τη συγκρότηση της έδρευε στη περιοχή Αθαλάσσας στο χώρο της Διοίκησης Πυροβολικού ΓΕΕΦ και ακολούθως μετακινήθηκε στη μόνιμη έδρα της στο Στρατόπεδο ¨ Γιαννή Στυλλή ¨ στο χωριό Τρίκωμο της επαρχίας Αμμοχώστου.
Στη Μοίρα διατέθηκαν τότε....

Απύθμενο το μίσος των εβραίων για κάθε τι Χριστιανικό...Βουλευτής του Ισραήλ έσκισε την Καινη Διαθήκη..

σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Μην περιμένετε φυσικά να γίνει "πρώτο θέμα" στα ΜΜΕ..Αν ήταν όμως το κοράνι..Θα είχαμε νέα τζιχάντ
 
Από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ:
Ένας ακροδεξιός Ισραηλινός βουλευτής έσκισε ένα αντίτυπο της Καινής Διαθήκης, διαμαρτυρόμενος με τον τρόπο αυτό επειδή αυτό το "αξιοκαταφρόνητο" βιβλίο στάλθηκε σε μέλη του κοινοβουλίου.

Ο Μίχαελ Μπεν 'Αρι, του αντιπολιτευόμενου κόμματος της Εθνικής Ενότητας, είναι ένας από τους βουλευτές που έλαβαν ταχυδρομικά την Αγία Γραφή, που περιέχει τόσο την Παλαιά όσο και την Καινή Διαθήκη, εκ μέρους της Βιβλικής Εταιρείας του Ισραήλ.


"Αυτό το....