Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Αυγούστου 16, 2013

ΣΑΜΑΡΟΦΡΟΥΡΟΙ: ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΙΜΗΘΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο έχει αναρτηθεί στη γνωστή ζητω-σαμαρική ιστοσελίδα Aninews, με τον τίτλο «Για πρώτη φορά η δεξιά ανατρέπει την μεταπολιτευτική ηγεμονία της κεντροαριστεράς». Το άρθρο δίνει συμβουλές στην ΝΔ για τη λεηλασία των ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής (μάταιος κόπος…), αλλά παρότι αυτός που το ’γραψε δε θέλει να το πιστέψει, βλέπει επαρκείς ενδείξεις ότι η ΝΔ πάει για… (πολιτικό) γάμο με τον ΣΥΡΙΖΑ:

«Αν λοιπόν οι δεξιάς προέλευσης ψηφοφόροι πετιούνται στον Καιάδα σαν «ναζιστές» πώς θα...

Εμετός και αηδία: Το ελληνόφωνο καθεστώς εγκαινίασε μνημείο-σπίτι του Κεμάλ στην Θεσσαλονίκη!

Σήμερα 16 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του μνημείου-σπιτιού όπου έζησε ο Κεμάλ Ατατούρκ (γεννήθηκε στον Λαγκαδά και ήρθε στη Θεσσαλονίκη σε ηλικία 6 ετών), ο πατέρας της σύγχρονης Τουρκίας, που ήταν ο καθοδηγητής του σφαγιασμού των Ελλήνων Ποντίων και της Μικρασιατικής καταστροφής.

Το 2011, επί κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, η Τουρκία απευθύνθηκε στην Πολεοδομία Θεσσαλονίκης και ζήτησε...

ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ: Μαζί στις αστείες συκοφαντίες κατά της Χρυσής Αυγής

Με γοργά και σταθερά βήματα προχωρά το εναλλακτικό σχέδιο του συστήματος για την επόμενη μέρα, όταν θα έχουν καταρρεύσει δηλαδή όλα τα αποκόμματα του "συνταγματικού τόξου" και ο μόνος τρόπος αποτροπής του κινδύνου της Χρυσής Αυγής, η οποία θα έχει γιγαντωθεί σε δυσθεώρητα ποσοστά, θα είναι η συνεργασία και η συγκυβέρνηση ΝΔ με Σύριζα.

Ο δρόμος έχει ανοίξει ύστερα από μπαράζ δηλώσεων... δημοκρατικών στελεχών που ανησυχούν από την εκρηκτική άνοδο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος και τώρα πραγματώνεται η πρώτη συνεργασία από τα παπαγαλάκια των δυο κομμάτων, το antinews και την "Αυγή". Η φυλλάδα του Σύριζα, δημοσίευσε χθες μια...