Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Αυγούστου 24, 2015

Η συνέντευξη τύπου της Χρυσής Αυγής: "Ήρθε η ΩΡΑ των Εθνικιστών... Για μια Ελλάδα ελεύθερη από Μνημόνια και Λαθρομετανάστες" - ΒΙΝΤΕΟ

http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/34506/syntypou_(23__slider.jpgΔείτε τη συνέντευξη τύπου της Χρυσής Αυγής....

Ρεπορτάζ του διεθνούς πρακτορείου Bloomberg για την άνοδο της Χρυσής Αυγής - Δείτε το Βίντεο

Το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg βρέθηκε στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Αθηνών όπου κατέγραψε τις διεργασίες του κόμματος για επικείμενες εθνικές εκλογές.

Με δηλώσεις του ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε πως ο Ελληνικός Λαός στηρίζει την Χρυσή Αυγή όχι από οργή, αλλά επειδή γνωρίζει ότι δεν θα τους προδώσουμε, όπως έκανε πρόσφατα ο Σύριζα στο δημοψήφισμα.

Σημείωσε πως η δημοφιλία του κόμματος θα αυξηθεί στους Έλληνες αγρότες, στα...

Καθημερινή: Ο άγνωστος “Χ”ρυσή Αυγή που θα καθορίσει τις εκλογές

Γράφει ο Σ. Παιδάκος

Επί ένα και πλέον μήνα η καθεστωτική  «Καθημερινή», δια μέσω των αρθρογράφων της, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, κίνδυνος που ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή. Οι πρώτες δημοσκοπήσεις που είδαν τα φώτα της δημοσιότητας δεν αφήνουν περιθώρια φαιδρών πολιτικών ελιγμών, μιας και φέρουν το Λαϊκό Σύνδεσμο κοντά σε διψήφια εκλογικά ποσοστά. Πάντως, μετά την «εσφαλμένη» εκτίμηση των δημοσκοπικών εταιρειών όσον αφορά το δημοψήφισμα, ίσως αρχίζουν να μας βλέπουν με άλλο μάτι. Είδομεν.

Το πρωτοσέλιδο της «Καθημερινή της Κυριακής», δεν αναφέρεται ευθέως στην ανοδική τάση της Χρυσής Αυγής, αλλά το δείχνει με έμμεσο τρόπο. Ιδού τι αναφέρει στο πρωτοσέλιδο: «Κάλπες σε θολό τοπίο/ «άγνωστο Χ» στην εκλογική εξίσωση θα αποτελέσει,...

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ… ΠΟΜΠΗΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΚΙΑΛΙΑ

auga

Γράφει ο Αντίοχος

Συνήλθε ελαφρώς από την… αυγοθεραπεία της Κω ο υπουργοπάνος Καμμένος, ο οποίος έκανε δηλώσεις, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του… «εγγυητή της σταθερότητας». Επίσης, προανήγγειλε ότι μετά τις εκλογές θα ξανανέβει στο… τραινάκι της χαράς, από το οποίο τον πέταξε ο Τσίπρας, αφού πρώτα τον έβαλε να ψηφίσει το νέο αριστερό Μνημόνιο. Τέλος, θυμήθηκε πάλι τις… αλησμόνητες «κόκκινες γραμμές» του:
«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, με γνώμονα το συμφέρον της πατρίδας και των Ελλήνων πολιτών, θα είμαστε οι...

Αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα; Χακί στα... 40 του θα βάλει ο γραμματέας του Σύριζα


Αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα; Χακί στα... 40 του θα βάλει ο γραμματέας του Σύριζα

Ξύπνα Ελληνικέ Λαέ: εκείνοι που διατείνονται πως θέλουν να υπηρετήσουν τον Λαό, δεν έχουν καν εκπληρώσει το πρώτιστο καθήκον προς την Πατρίδα, την στρατιωτική τους δηλαδή θητεία!
Ο γραμματέας του Σύριζα, Τάσος Κορωνάκης, ανήκει σ' αυτή τη κατηγορία μαζί με πολλούς άλλους πολιτικάντηδες της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς. Το δυστύχημα για εκείνον είναι ότι το θέμα του πήρε δημοσιότητα και προκειμένου να προκαλείται ακόμη περισσότερο το δημόσιο αίσθημα σε μια περίοδο όπου η οργή και αγανάκτηση του Ελληνικού Λαού περισσεύει, ο μοσχαναθρεμμένος «επαναστάτης» καλείται να αφήσει στην άκρη για λίγο τη «σωτηρία» της Πατρίδας και να φορέσει το χακί όπως όλοι οι Έλληνες.
Λούφα και απαλλαγή τέλος λοιπόν για...

Fimotro: Τρόμος σε Σύριζα και ΝΔ, διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή!


Fimotro: Τρόμος σε Σύριζα και ΝΔ, διψήφιο ποσοστό η Χρυσή Αυγή!

Αυτό που κρύβουν οι υπερχρεωμένοι νταβατζήδες της ενημέρωσης, αρχίζει δειλά-δειλά και συζητιέται ευρέως από ανεξάρτητους δημοσιογραφικούς κύκλους, οι οποίοι αποκαλύπτουν πια εκείνο που γνωρίζει όλος ο Ελληνικός Λαός: η Χρυσή Αυγή θα γνωρίσει εκρηκτική άνοδο και θα έχει διψήφια ποσοστά στις επικείμενες εκλογές!
Συνεπεία τούτου, γκρεμίζονται τα σχέδια Σύριζα-ΝΔ για μεγάλη μνημονιακή συγκυβέρνηση, καθώς σ' αυτή την περίπτωση, η Χρυσή Αυγή θα καταστεί Αξιωματική Αντιπολίτευση!
Παραθέτουμε το ρεπορτάζ, όπως δημοσιεύτηκε στην ενημερωτική ιστοσελίδα fimotro, η οποία κάθε άλλο παρά ως φιλο-εθνικιστική μπορεί να χαρακτηριστεί:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΟΤΙ...

Με εντολή ΤΣΙΠΡΑ και Αριστεράς τα λαμόγια βγαίνουν "λάδι" στις υποθέσεις Λαγκάρντ και Λουξεμβούργου... ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ


ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Καθαρίζουν τα λαμόγια από λίστες Λαγκάρντ, Λουξεμβούργου και ακινήτων Λονδίνου! Βαρύτατες ευθύνες Σύριζα, στο κόλπο και ο Τσίπρας...

Σε πλυντήριο καθαρισμού και συγκάλυψης τεράστιων σκανδάλων έχει εξελιχθεί η κυβέρνηση Σύριζα, με τον Τσίπρα να καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης.

Σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Παναγιώτης Δάνης, έχει από 22 Ιουλίου 2015 αποστείλει απόρρητη έκθεση προς τον υπουργό Οικονομικών, με κοινοποίηση μεταξύ άλλων στον πρωθυπουργό Τσίπρα και τον υπουργό Επικρατείας αρμόδιο για την καταπολέμηση της διαφθοράς Νικολούδη, στην οποία προειδοποιεί πως ελλοχεύει ο κίνδυνος παραγραφής μέχρι το τέλος του έτους, χιλιάδων υποθέσεων φοροδιαφυγής!
Οι υποθέσεις αυτές αναμένεται να...

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΟΛΟΙ: Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ!

xrysh_aygh_simaies

Πέρα από σύσσωμο τον ελληνικό λαό που γνωρίζει πολύ καλά ότι η Χρυσή Αυγή θα γιγαντωθεί στις επερχόμενες εκλογές, καθώς αποτελεί την μοναδική δύναμη εθνικής αντίστασης απέναντι στα εθνοκτόνα Μνημόνια και την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση, τώρα πια και οι συστημικές εφημερίδες παραδέχονται ότι τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής θα εκτοξευθούν!
Μετά λοιπόν από τα «Παραπολιτικά» ακόμα δύο εφημερίδες αποκαλύπτουν την....

Σήμερα στις 17:00 Συνέντευξη Τύπου της Χρυσής Αυγής και του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου - (Ζωντανά από την ΕΡΤ2)


Συνέντευξη Τύπου Ν. Γ. Μιχαλολιάκου - Δευτέρα 24/8 17:00 (Ζωντανά από την ΕΡΤ2)

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την Δευτέρα 24 Αυγούστου στις 17:00 στα γραφεία του κόμματος (Μεσογείων 131, 4ος όροφος).

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής θα απαντήσεις στις ερωτήσεις των εκπροσώπων του ελληνικού και ξένου Τύπου.

H συνέντευξη Τύπου θα...

"Τελειωμένοι" οι Καμμένοι των Αν.Ελ.. Μαζικές αποχωρήσεις με βαριά κατηγορώ κατά του "αυγοκομμένου" Προέδρου

Το κόμμα που θα μείνει για πάντα στη συνείδηση των Ελλήνων ως το κόμμα που έφερε τους κομμουνιστές στην εξουσία, το 3ο και πιο επαχθές Μνημόνιο, που διέλυσε τα σύνορα της Ελλάδος ανοίγοντάς τα σε εγκληματίες και λαθρομετανάστες έποικους, και σκοπίμως ενώ μπορούσε να "ρίξει" την Κυβέρνηση επέτρεψε να ψηφιστεί το λαθρονομοσχέδιο απόδοσης ιθαγένειας που οδηγεί σε βιολογική εξόντωση τον Ελληνισμό και βίαια αναμορφώνει την Εθνική φυλετική ταυτότητα ετοιμάζεται να περάσει στο χρονοντούλαπο της πολιτικής Ιστορίας.

Το fimotro που γνωρίζει πολύ καλά το παρασκήνιο του κόμματος των Αν.Ελ., καθώς οι σχέσεις του με σημαντικά στελέχη του Καμμένου είναι αδιαμφισβήτητες, μεταφέρει αποκλειστικές ειδήσεις για τις προεκλογικές διεργασίες όπου φανερώνεται η.....

Ψεύτες και Προδότες: ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ: ΑΙΤΗΜΑ ΤΟΥ… ΛΑΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!

syriza_mnhmonio
Γράφει ο Αντίοχος

Όπως έχουμε γράψει επανειλημμένως, από την αρχή οι συριζομούρηδες έψαχναν τρόπο να φορτώσουν στη θέληση του ελληνικού λαού την μνημονιακή κωλοτούμπα τους. Το επιχείρησαν στο δημοψήφισμα –με κλειστές τράπεζες και τον κοσμάκη απένταρο- ελπίζοντας σε επικράτηση του «ναι», δεν τους βγήκε, το επιχειρούν και τώρα με τις εκλογές.  
Και δεν το κρύβουν κιόλας!

Μιλώντας, λοιπόν, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm, η κυβερνητική εκπρόσωπος Γεροβασίλη, είπε τα εξής εξωφρενικά:

«Αυτή τη στιγμή ο τόπος έχει μεγαλύτερη από ποτέ ανάγκη από....

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

xrysh_augh

Άρθρο της διευθύντριας της εφημερίδας «Εμπρός», Ειρήνης Δημοπούλου – Παππά στην στήλη «Εγέρθητι»

Ο Γάλλος εθνικιστής ηγέτης Ζαν-Μαρί Λεπέν χρησιμοποιεί μια ενδιαφέρουσα φράση: «Προτιμούμε να ηττηθούμε με βάση τις ιδέες μας, παρά να εκλεγούμε με αυτές των αντιπάλων μας». Μάθημα συμπυκνωμένης πολιτικής για ολόκληρο το πολιτικό φάσμα. Αλλά για κάποιους, είναι πλέον αργά. Οι πολιτικές διαφορές του παλαιοκομματισμού έλιωσαν κάτω από τις ακραίες συνθήκες της μνημονιακής κατοχής.
Το δίλημμα είναι πλέον ξεκάθαρο: υποδούλωση ή εθνική ανεξαρτησία; Τα υπόλοιπα είναι....