Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιανουαρίου 12, 2017

Φοιτητές στο Λονδίνο ζητούν να αποβληθεί ο Αριστοτέλης από την διδακτέα ύλη, επειδή ήταν... λευκός!

Ακόμα και την απορία των ομολογουμένως προοδευτικών καθηγητάδων προκάλεσε η απαίτηση μερίδας φοιτητών της Σχολής Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου να αποβληθεί ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης, ο Καντ, ο Γκαίτε και άλλοι φιλόσοφοι διότι είναι... λευκοί.

Το «επιχείρημα» των φοιτητών ήταν ότι θα πρέπει «η πλειοψηφία των φιλοσόφων για τα μαθήματα» να είναι...

Η «ηθική» πλευρά της ΝΔ: Υποψήφιος στην Β΄ Αθήνας ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης

Άλλη μια ένδειξη, ότι ο κατηγορούμενος για παιδεραστία Νίκος Γεωργιάδης όχι μόνο παραμένει «δεξί χέρι» και στενός σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στην Β΄ Αθηνών, έρχεται στο προσκήνιο.

Η εφημερίδα “Documento” γράφει επί του θέματος τα εξής: «Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους που μιλάνε με τον αρχηγό – ναι, υπάρχουν και τέτοιοι -, σίγουροι για να κοσμήσουν τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια στις επόμενες εκλογές είναι πρώτα πρώτα ορισμένοι που έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς με την ελληνική Δικαιοσύνη.

Όπως, καλή ώρα, ο Νίκος Γεωργιάδης, κολλητός του Κυριάκου, πρώην βουλευτής Κερκύρας, γνωστός ως ακραίος νεοφιλελεύθερος και ακόμη γνωστότερος από την εμπλοκή του σε κύκλωμα παιδεραστίας. Θυμίζουμε πως το θέμα αποκάλυψε το Hot Doc. Σύμφωνα με αυτό, ο Ν. Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ και υπεύθυνος για την επικοινωνιακή τακτική για την ανάδειξή του ως προέδρου, είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης κυκλώματος παιδοφιλίας...

Το Αμερικανικό κατεστημένο συνεχίζει να πρεσάρει τον Τραμπ να μην προχωρήσει σε προσέγγιση με τη Ρωσία

Δεν τα παρατάνε με τίποτα οι παγκόσμιοι εξουσιαστές, που θέλουν να εμποδίσουν πάση θυσία την αμερικανο-ρωσσική προσέγγιση, που προωθούν οι Τραμπ και Πούτιν!

Έτσι, μετά από το παραμύθι με τους Ρώσσους χάκερς, που δήθεν… χειραγώγησαν τους Αμερικανούς να ψηφίσουν Τραμπ, μια νέα φήμη κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες, εκπορευόμενη από τα γνωστά σκοτεινά κέντρα!

Σύμφωνα με αυτήν, το Κρεμλίνο διαθέτει στοιχεία...

Γιατί άραγε κανείς αστυνομικός δεν καταδίωξε τον τρομοκράτη με το καλάσνικοφ;

Γράφει ο Αντίοχος

Ως γνωστόν, για πολλοστή φορά, οι αστυνομικοί που φρουρούν τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ έγιναν στόχος τρομοκρατών – αυτή τη φορά όχι με βόμβες μολότοφ, αλλά με ριπές από καλάσνικοφ.
Εκείνο όμως που δεν είναι γνωστό, είναι ότι ο κόκκινος τρομοκράτης έφυγε σαν κύριος μετά την πράξη του, αφού δεν τον κατεδίωξε κανένας αστυνομικός!
Τυχαίο; Δε νομίζω!

Γιατί άραγε οι «αρχές» (δηλαδή η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ), αρνούνται πεισματικά να...