Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Μαρτίου 13, 2015

Ποιοι χαλιούνται με το να παραστούν οι Χρυσαυγίτες βουλευτές στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου;

Γράφει ο Αντίοχος

Παρ’ ότι οι συριζομούρηδες έπνεαν μένεα κατά των παρελάσεων όταν ήταν στην αντιπολίτευση, χαρακτηρίζοντάς τες «μεταξικό κατάλοιπο», «σωβινιστικές» κ.τ.λ. και απαιτούσαν να καταργηθούν άμεσα γιατί εκτός όλων των άλλων τις εύρισκαν και… ακριβές, τώρα που ανήλθαν στην εξουσία ετοιμάζονται να τις μετατρέψουν σε… σώου, πιθανότατα για το χατίρι του υπουργοπάνου του… μεγαλοπρεπούς (αλλά, μετά τον… Αβραμόπουλο, που σε ζητήματα… μεγαλοπρέπειας παίζει χωρίς αντίπαλο). Γράφει σχετικά ο «Βηματοδότης»:

«Μια παρέλαση… υπερπαραγωγή!

Άρχισαν οι προετοιμασίες για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου, η οποία θα γίνει ενώπιον του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλου. Θα είναι μια… υπερπαραγωγή. Και αεροπλάνα θα υπάρχουν και...

Οι αμερικανοσιωνιστές ψάχνουν απεγνωσμένα για διάδοχο του Σαμαρά υπό το φόβο της Χρυσής Αυγής

Γράφει ο Αθανάσιος Βασιλόπουλος

Είδαν κι αποείδαν οι διεθνείς προστάτες του συστήματος ότι δε γίνεται δουλειά στην –ενθάδε κείται- ψοφονουδούλα με τον φον Αντωνάκη και τους επίδοξους διαδόχους του –που είναι αυτό που λέμε «παρ’ τον έναν και χτύπα τον άλλον- κι αποφάσισαν να στείλουν στην μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν (πρώην Σαμαροβενιζελιστάν) ειδικούς, για να κάνουν… “casting” προκειμένου να βρεθεί γρήγορα κατάλληλος αρχηγός για τη νουδούλα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες που μεταδίδει η ιστοσελίδα Κουρδιστό Πορτοκάλι, βρίσκονται στην Μπανανία μας 5 κορυφαία στελέχη αμερικανικής εταιρίας πολιτικού μάρκετινγκ, συνεργαζόμενης με το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Χάρβαρντ βρίσκονται ήδη στην Αθήνα, για να βρουν τον νέο… σωτήρα.

Ιδού ο λόγος της βιασύνης τους: «Η συγκεκριμένη εταιρία κλήθηκε επειγόντως στην Αθήνα...

Συνέντευξη Τύπου Χρυσής Αυγής για την λαθρομετανάστευση - Σάββατο 14 Μαρτίου, ξενοδοχείο Savoy, 19:15

Το Σάββατο 14 Μαρτίου στις 19:15 στο ξενοδοχείο Savoy (Ηρώων Πολυτεχνείου 93, Πειραιάς) θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου από βουλευτές του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.

Εκατομμύρια λαθρομετανάστες διαβιούν και συνεχίζουν να εισέρχονται παράνομα στην χώρα, αποτελώντας μια πραγματική απειλή για τον εθνικό και κοινωνικό ιστό της Πατρίδας. Σύριζα και ΝΔ κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό, αφού και οι δυο μαζί έφεραν εκατομμύρια λαθρομετανάστες στην

Ελλάδα και μετατρέπουν εμάς τους Έλληνες σε μειοψηφία μέσα στην ίδια μας τη χώρα.
Κεντρικοί ομιλητές:...

«ΙΑΣΟΝΑΣ»: ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ… «ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ»

«Έξω, εκτός από σένα, δεν είχαμε άλλους συντρόφους εκτός από τον Ιάσονα, που όμως έχει τις ιδιαιτερότητες που ξέρεις». Η φράση αυτή προέρχεται από επιστολή φυλακισμένων κόκκινων παρακρατικών τρομοκρατών των «Πυρήνων» προς την 22χρονη Αγγελική Σπυροπούλου, που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

Εν τω μεταξύ, εχθές δόθηκαν –επιτέλους!- στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του περιβόητου «Ιάσονα», καθώς και το δελτίο ταυτότητας το οποίο χρησιμοποιούσε. Πρόκειται για τον ΡΟΔΟΠΟΥΛΟ Χρήστο του Ηλία και της Βασιλικής, που γεννήθηκε την 10-09-1976 στην Αθήνα. Μόνο που το Δελτίο Ταυτότητας που χρησιμοποιούσε ο «Ιάσονας» είχε…

Ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά: 2 εκατομμύρια άνεργοι περιθωριοποιημένοι από τους εμπόρους της ελπίδας


Ούτε Δεξιά, ούτε Αριστερά: 2 εκατομμύρια άνεργοι περιθωριοποιημένοι από τους εμπόρους της ελπίδας

Τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο αμφιβολιών αναφορικά με το πού οδηγούν τους Έλληνες οι πολιτικές των Μνημονίων, οι οποίες χαρακτήρισαν τη διακυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και συνεχίζονται απρόσκοπτα από τη συγκυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου.
Σε 1.245.854 άτομα υπολογίζονται οι άνεργοι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το δ' τρίμηνο του 2014. Αν συνυπολογισθούν σ' αυτούς κι εκείνοι οι οποίοι δεν έχουν εγγραφεί στον ΟΑΕΔ είτε βγάζουν μερικά μεροκάματα το μήνα, τότε ο αριθμός εκτινάσσεται πάνω από 2 εκατομμύρια, καταδεικνύοντας με τον πλέον οδυνηρό τρόπο την απόλυτη χρεοκοπία των φιλελεύθερων και μαρξιστικών ιδεών και προτάσεων στην επίλυση του Ελληνικού Προβλήματος.
Ενδεικτικό της παντελούς απουσίας της οιασδήποτε ευοίωνης προοπτικής είναι το γεγονός ότι....

Αναρχικοί καταλαμβάνουν τη Νομική, προπηλακίζουν σπουδαστές και....ο Πρύτανης του ΣΥΡΙΖΑ κοιμάται! - ΒΙΝΤΕΟ

Σήμερα γίναμε μάρτυρες ακόμη μιας προκλητικής συμπεριφοράς των κόκκινων παρακρατικών στο κέντρο της Αθήνας.
Συγκερκιμένα 15 με 20 άτομα από τον "γνωστό" χώρο, με τα... "δημοκρατικά" σύνεργά τους (ρόπαλα, full face, καδρόνια κτλ) εισέβαλαν στη Νομική σχολή Αθηνών και έκαναν μια συμβολική κατάληψη, σε στόχο να διατρανώσουν τα αισθήματά τους για τον Τρύφων Ξηρό, ζητώντας την απελευθέρωσή του.

Το μένος των παρασίτων ήταν τέτοιο που χτυπήθηκε με κράνος σπουδαστής που "τόλμησε" να αποπειραθεί να περάσει την κεντρική είσοδο και να μεταβεί στη γραμματεία της σχολής του για να παραλάβει ορισμένα έγγραφα.

Και ενώ οι παρακρατικοί με....

ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΟΥ ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ… ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!

Χθες, σας αναφέραμε το πάθημα του δημάρχου Βόλου, Μπέου, τον οποίο πολέμησαν όσο κανέναν άλλον οι συριζαίοι της περιοχής, αλλά αυτός νομίζοντας ότι θα αλλάξει τη στάση τους άρχισε να γλύφει μετά μανίας τον Τσίπρα και το συνονθύλευμα. Μέχρι που προχθές του έστησαν μια συγκέντρωση έξω από την εταιρεία ύδρευσης του Βόλου, τον γιουχάρισαν αγρίως όταν προσήλθε και λίγο αργότερα μπουκάρισαν μέσα και του διέλυσαν τη σύσκεψη.
Την ίδια τύχη –του μεγαλοπρεπούς αδειάσματος- επεφύλαξαν και στον μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο, που μετά τις εκλογές έπαιρνε γερές… ανάσες αξιοπρέπειας κι έπλεκε κάθε λίγο και λιγάκι το εγκώμιο του....

Οι Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής βγάζουν από την αδράνεια την Ελληνική διπλωματία

Στις 06 Μαρτίου 2015 η αλβανική εφημερίδα DITA δημοσιεύει άρθρο με τίτλο "Η Χρυσή Αυγή κατά της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης", όπου γίνεται αναφορά στους Έλληνες Ευρωβουλευτές, Στρατηγούς Ελευθέριο Συναδινό και Γεώργιο Επιτήδειο και τις δραστηριότητές τους στο πλαίσιο των ενταξιακών διαδικασίων της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Οι δύο Έλληνες Ευρωβουλευτές της Χρυσής Αυγής με ερωτήσεις τους στην Επιτροπή θέτουν την Ευρωπαϊκή Ένωση προ των ευθυνών της στην περίπτωση που αυτή δε λάβει υπόψη της εκδηλώσεις επεκτατισμού και αλυτρωτισμού από πλευράς της Αλβανίας αλλά προχωρήσει στην ενταξιακή της πορεία προς την Ένωση.
Το άρθρο καταλλήγει ότι,

Σταύρος Θεοδωράκης: "Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας…"


Σταύρος Θεοδωράκης: Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας…

Το εκτρωματικό κομματικό μόρφωμα, το οποίο ακούει στο όνομα Ποτάμι, δείχνει σε καθημερινή βάση ότι πρόκειται για ένα πολιτικό κατασκεύασμα ειδικού σκοπού. Όταν δεν καταθέτει ερωτήσεις, οι οποίες εξυπηρετούν μεγαλοεργολαβικά συμφέροντα, δείχνει την εικόνα ενός πειθήνιου οργάνου των ξένων συμφερόντων εις βάρος της Χώρας μας.
Το πιο πρόσφατο παράδειγμα αποτελεί τα όσα είπε ο επικεφαλής του μορφώματος αυτού στην Κ.Ο. που διεξήχθη την Τετάρτη. «Κάποιοι ανεγκέφαλοι στήνουν σκηνικό έντασης Ελλάδας-Γερμανίας και αυτό είναι πολύ επικίνδυνο», δήλωσε ο....

ΠΟΙΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΛΗΣΤΕΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΡΥΒΟΥΝ;

ποιος;
Διαβάστε προσεκτικά την παρακάτω είδηση:

«Τέσσερις Έλληνες, ηλικίας από 19 έως 30 ετών, είναι οι τέσσερις δράστες της αιματηρής επίθεσης σε βάρος ενός ανήλικου και ενός 18χρονου, το 2013, στα Καμίνια. Ο ένας από τους συλληφθέντες, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γιος αστυνομικού, ενώ εμπλεκόμενος στην υπόθεση φέρεται να είναι και ο γιος στελέχους κόμματος, που ήταν υποψήφιος στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές στην Περιφέρεια Πειραιά. Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και συνέργειας σε αυτήν, της ληστείας κατά συναυτουργία, των επικίνδυνων σωματικών βλαβών και της παράβασης του νόμου περί....

Όταν έβρεχε λογική και αξιοπρέπεια, στο ΚΚΕ κρατούσαν ομπρέλα...


Όταν έβρεχε λογική και αξιοπρέπεια, στο ΚΚΕ κρατούσαν ομπρέλα...

Ο ανεπάγγελτος και παιδί του κομματικού σωλήνα νέος καταστηματάρχης στο κομματικό μαγαζάκι του Καπιταλιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ), Δημήτρης Κουτσούμπας, ο τύπος που έχει τόση σχέση με την εργατική τάξη και τους αγώνες της ώστε αν δει οικοδομικό μυστρί το πιο πιθανό είναι να το περάσει για σπάτουλα με την οποία κόβουν το παστίτσιο, βρήκε την ευκαιρία να εξαπολύσει και πάλι τη λάσπη του κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Πατώντας πάνω στην έμφυτη θρασυδειλία που χαρακτηρίζει τα εγχώρια απολιθώματα του μπολσεβικισμού βγήκε σε ένα συστημικό ραδιοσταθμό (αυτός, ο «αντισυστημικός…») για να χύσει το δηλητήριο του εναντίον του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο κατάφερε κάτι που το εθνοπροδοτικό ΚΚΕ ουδέποτε έστω και πλησίασε στον ένα και περίπου αιώνα της παρασιτικής παρουσίας του: Να αποκτήσει άμεση σχέση με τον Ελληνικό Λαό και τις.....