Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 09, 2013

Αλβανίδες μαθήτριες προπηλακίζουν 13χρονη ελληνίδα...Σοκαριστικό βίντεο

Οι "αντιρατσιστές", οι αριστερομπολσεβίκοι και οι "ελαφροδεξιοί" φυσικά και δεν πρόκειται να κάνουν κάποια δήλωση στήριξης της ελληνίδας ή κάποια πορεία συμπαράστασης, καθώς ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ αλλοδαπό...

Δείτε το σκληρό βίντεο και τις καταγγελίες της κόπελας και τη μητέρας της για τους αλβανούς που οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ-ΠΑΣΟΚ θέλουν να....ελληνοποιήσουν..

Σύντομα και στην Ελλάδα..;!Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ Παρακολουθείται κάθε διαδικτυακή δραστηριότητα

Η κυβέρνηση της Βρετανίας σχεδιάζει μέσω της συνεργασίας της με τις μυστικές υπηρεσίες, να θέσει σε εφαρμογή τον απόλυτο Μεγάλο Αδελφό του διαδικτύου: η εγκατάσταση συσκευών παρακολούθησης σε όλα τα δίκτυα επικοινωνιών της χώρας θα καταστήσει κάθε διαδικτυακή δραστηριότητα ελεγχόμενη και πολύ πιθανόν νομίμως καταγραφόμενη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της mail online που ......

Ζήτω η "δημοκρατία"...Αποπέμφθηκε Διοικητής νοσοκομείου επειδή συζήτησε με μέλη της Χρυσής Αυγής!!!

Σας φαίνεται...."είσοβολή"
Η Χρυσή Αυγή πιστή στις δεσμεύσεις της για διώξη με κάθε νόμιμο τρόπο της "μαύρης" εργασίας (κυριολεκτικά και μεταφορικά) πραγματοποίησε επίσκεψη, με ΕΙΡΗΝΙΚΟ τρόπο και όχι ως "εισβολή" όπως αναφέρθηκε στα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης (π.χ. ΕΔΩ και ΕΔΩ), στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο όπου και συναντήθηκε με τη Διοικητή του Νοσοκομείου για να καταγγείλει την παρουσία - εργασία αλλοδαπών.

Στα πλαίσια αυτά έγινε μια συζήτηση και δηλώσεις μετά το πέρας της συνάντησης με την επικεφαλής του Νοσοκομείου σε πολύ ήρεμο και φιλικό κλίμα.

Και κάπου εδώ αρχίζουν τα....παρατράγουδα και η....."δημοκρατία" των καθεστωτικών "κοινοβουλευτικών δυνάμεων"...

Με το που έγινε γνωστό ότι.....

Ο Ηλίας Κασιδιάρης απαντά στην επαίσχυντη προπαγάνδα περί "νεοναζι διασυνδέσεων της Χρυσής Αυγής"

Δείτε το βίντεο από την παρέμβαση του Ηλία Κασιδιάρη στο extra3...

ΤΡΕΙΣ ΚΙ Ο (ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ) ΚΟΥΚΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛ-ΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

4987502-1
σ.σ.ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Προφανώς η πορεία που από τις 11 έγινε τελικά στις 2+ είχε σκοπό να προλάβουν και οι σύντροφοι που ξενύχτησαν στα club(όπου η επανάσταση παίρνει την...εναλλακτική μορφή) αλλά και μετά να τις 3 να πάνε να χαρούν τον μεσημεριανό καφέ τους οι επαναστάτες προς τα νότια...

Όσο για εμάς...
Περιμέναμε αλλά......ΔΕΝ.
 
Από το πάντα ενημερωμένο και φιλικό ETHNIKISMOS

Παρά τη (δωρεάν) διαφήμιση που είχε καθημερινά επί μια βδομάδα τουλάχιστον από όλα τα ΜΜΕ της διαπλοκής και της διαφθοράς, το περιβόητο «αντιφασιστικό» συλλ-αλητήριο (με αίτημα να κλείσουν τα κεντρικά γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μεσογείων!) αποδείχτηκε… μάπα το καρπούζι. Γύρω στους 150 (το πολύ…) ταλαίπωροι «διαδηλωσάκηδες» (οι συνήθεις κακομοίρηδες), εκ των οποίων οι μισοί και πλέον Πακιστανοί (και λοιπές ασιατοαφρικανικές δυνάμεις…), με τη γνωστή μέθοδο αραία αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα, έκλεισαν για δύο ώρες κεντρικούς δρόμους της Αθήνας και ταλαιπώρησαν χιλιάδες συμπολίτες μας, για να κάνουν την πλάκα τους.
Επικεφαλής της......

Μπολσεβικισμός σημαίνει ανθελληνισμός

Όσοι νομίζουν ότι μόνον οι πολιτικοί ταγοί της Ελλάδος δρουν συστηματικώς κατά του Λαού και της Πατρίδος, πλανώνται οικτρά. Στην μαρτυρική μεγαλόνησο, στο νοτιότερο τμήμα της μεγάλης Ελληνικής Πατρίδος, η κομμουνιστική κυβέρνηση του Χριστόφια, κάνει ότι είναι δυνατόν ώστε να επιβληθεί διά της κρατικής βίας ο αφελληνισμός. Κύριος στόχος του ανθελληνικού ΑΚΕΛ, ο χώρος της εκπαίδευσης, τα σχολεία στα οποία φοιτούν τα ελληνόπουλα της Κύπρου.
Γονείς μαθητών, προφανώς.....

«Πυρήνες της Φωτιάς»: Οπλοστάσιο ολκής στις γιάφκες των τρομοκρατών

Έναν… λόχο θα μπορούσαν να εξοπλίσουν τα όπλα της οργάνωσης «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» που έχει εντοπίσει η Αστυνομία. Όπως αναφέρει το Έθνος, περισσότερα από 40 όπλα έχουν εντοπίσει οι Αρχές από το 2009 μέχρι τη δίδυμη ληστεία στο Βελβεντό.

 Ο βαρύς οπλισμός έχει ,....

Χρήστος Παππάς: "Είναι πολύτιμο να είσαι Έλληνας"

δείτε το βίντεο....

Δε μπορεί να είναι αλήθεια....Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δικηγόρος του αναρχοαριστερού τρομοκράτη Ρωμανού...;

Διαβάζουμε από την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ