Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 17, 2014

ΞΥΠΝΑ ΜΑΖΑΝΘΡΩΠΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... Το Γερμανικό Υπουγείο Εξωτερικών και η Μέρκελ χρηματοδοτούν το ΣΥΡΙΖΑ και τον ψεύτη Ψαρρά για εκδίδουν βιβλία που συκοφαντούν τη Χρυσή Αυγή!

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Η Μέρκελ χρηματοδοτεί τον Σύριζα και τον Ψαρρά για να συκοφαντούν την Χρυσή Αυγή!
Το γερμανικό υπουργείο των Εξωτερικών, ήτοι η κυβέρνηση της Μέρκελ, χρηματοδότησε την κατάπτυστη έκδοση του ελληνικού παραρτήματος του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ, το οποίο φέρει την υπογραφή του βασικού ψευδομάρτυρα κατά της Χρυσής Αυγής, στρατευμένου μαρξιστή δημοσιογράφου Δ. Ψαρρά και τον πομπώδη τίτλο: «Η Χρυσή Αυγή μπροστά στη Δικαιοσύνη»!
Με πρόσφατη την δικαίωση του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αναφορικά με τις άθλιες κατηγορίες περί ύπαρξης «μαύρων ταμείων» και «μαύρων χρηματοδοτών», εγείρεται μείζον πολιτικό θέμα με την αποκάλυψη πως η συγκεκριμένη έκδοση της......

ΒΗΜΑ: ΑΠΟ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Παρότι ο φον Αντωνάκης παριστάνει τον… υπεραισιόδοξο (η καρδούλα του το ξέρει…) και μας… απειλεί ότι θα ολοκληρώσει την τετραετία (!!!), η μνημονιακή συγκυβέρνησή του τρίζει επικίνδυνα. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς, για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις, το ομολογεί ακόμα και η ναυαρχίδα του, το «Βήμα» του Ψυχάρη. Ιδού τι έγραφε σε χθεσινή της ανάρτηση:

«Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κυριολεκτικά «φωτιά» για την κυβέρνηση που βρίσκεται σε δύσκολη θέση, ενώ υπουργοί, βουλευτές της ΝΔ και ΠαΣοΚ είναι προβληματισμένοι για...

Η καταστροφολογία του Σαμαρά επιχειρεί μάταια να αποκρύψει τον επερχόμενο «μεγάλο συνασπισμό» με τον Τσίπρα

Ο πανικός της μηνομοανικής συγκυβέρνησης, η οποία έχει αντιληφθεί ότι έχει ανοίξει το έδαφος κάτω από τα πόδια της, είναι τόσο έκδηλος έτσι ώστε ακόμη και τα δύο συνεταιράκια της αδηφάγου εξουσίας να μην μπορούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους.

Ο «εταίρος πλήρους ευθύνης» Βενιζέλος από την μια μεριά ανοίγει το θέμα των πρόωρων εκλογών, με την εμμονή του για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, ενώ από τη άλλη ο Σαμαράς, στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις και συζητήσεις με βουλευτές του κόμματός του, προσπαθεί να το κλείσει. Όπως και να έχει αυτό που βγαίνει στην επιφάνεια είναι το γεγονός ότι στην κυβέρνηση τρέμουν τις εκλογές και προσπαθούν να κάνουν ό,τι μπορούν για να τις αποφύγουν, καταφεύγοντας για μια ακόμη φορά στην μέθοδο της κινδυνολογίας.

«Όποιος μιλάει για εκλογές αυτή την στιγμή δεν ξέρει από πολιτική ή δεν θέλει το συμφέρον του τόπου ή εξυπηρετεί δικά του συμφέροντα» δήλωσε με στόμφο ο Σαμαράς, κάνοντας σαφές ότι η κυβέρνηση τρέμει το αποτέλεσμα της λαϊκής ετυμηγορίας. Με ατάκες του στυλ...

Ε. Συναδινός: Οι επιπτώσεις της σύγκρουσης με τη Ρωσία είναι καταστροφικές - ΒΙΝΤΕΟ

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις 15 Σεπτεμβρίου 2014 ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός μίλησε για τις επιπτώσεις της απαγόρευσης που επέβαλε η Ρωσική Ομοσπονδία όσον αφορά την εισαγωγή των γεωργικών προϊόντων και τροφίμων από την ΕΕ στην Ευρωπαϊκή γεωργία ξεκαθαρίζοντας ότι πρέπει η ΕΕ να αλλάξει στάση και πολιτική απέναντι στη Ρωσία.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...

ΙΔΟΥ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΤΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΣΑΣ! ME 345 EYΡΩ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ!

geroi

Δούλεψαν μια ολόκληρη ζωή για να ξεκουραστούν και να απολαύσουν τους κόπους τους στα γεράματά τους…
Έχουν βεβαίως τις ευθύνες τους σχετικά με το πως ψήφιζαν ως τώρα, ενδεχομένως και με το πως θα ψηφίσουν στο μέλλον, δεδομένου πως για πολλούς, γνώμονας για την διεκδίκηση της ψήφου δεν είναι το κοινό καλό, αλλά το ατομικό ρουσφέτι και η πίστη γενικότερα σε ψεύτικες υποσχέσεις! Σαν αυτές που τώρα πληρώνουν και μαζί με αυτούς κι εμείς όλοι! Ελπίζουμε να τους έχει γίνει μάθημα “η ανάπτυξη του Παπανδρέου, του Σαμαρά και του Βενιζέλου” και πλέον να μην ξαναψηφίσουν αυτούς και τους ομοίους τους!
 
Ο λόγος φυσικά γίνεται για......

Μετά το Άγιο Όρος ο άθεος Τσίπρας πάει… στον Πάπα


Μετά το Άγιο Όρος ο άθεος Τσίπρας πάει… στον Πάπα

Καλόμαθε ο Τσίπρας στις επισκέψεις σε θρησκευτικούς τόπους παρά την αθεΐα του και πλέον ετοιμάζεται να πάρει σβάρνα όλους τους θρησκευτικούς ηγέτες, με τους οποίους μπορεί να κλείσει συνάντηση. Θυμίζουμε ότι πριν από λίγο καιρό ο Τσίπρας είχε μεταβεί στο Άγιον Όρος, προκαλώντας ποικίλα σχόλια γενικώς και πολλές αναταράξεις μέσα στο κόμμα του.
Τώρα κατάφερε να κλείσει συνάντηση και να δει τον Πάπα, έτσι μεταβαίνει εσπευσμένως στο Βατικανό. Θέμα της συνάντησης, όπως μας πληροφορεί η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή», «η αντιμετώπιση των συνεπειών της οικονομικής κρίσης και των ανθρωπιστικών προβλημάτων εξαιτίας των πολεμικών συρράξεων». Πρόκειται, σύμφωνα με την «Αυγή», για μία συνάντηση που συμβολίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «αναζητεί δεσμούς συνεργασίας ανεξάρτητα από....

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ Ο ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΝΑΖΙΣΜΟ

A9351F38C0586C89AC433405CB9FA821
Μπορεί να έχουν περάσει λίγες ημέρες από την ορκωμοσία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Μπουτάρη και το ξεκίνημα της νέας του θητείας, αλλά ο δήμαρχος δεν… επαναπαύεται στις δάφνες του. Και κάνει αρχή δια νέα έργα. Όπως, λοιπόν, ανακοίνωσε μιλώντας στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, θα κατασκευάσει μουσείο εβραϊκού ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη. Κι όπως τόνισε, το συγκεκριμένο μουσείο, σε συνδυασμό με ένα εκπαιδευτικό κέντρο για το ναζισμό (που θα κατασκευάσει επίσης), δεν θα είναι «αφιερωμένο στον αφανισμό των 55.000 συμπολιτών μας, αλλά θα είναι ένα σύμβολο στην πόλη κατά του Ολοκληρωτισμού».
Το νέο μουσείο θα γίνει στο χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού και....

Δραγασάκης: Στην ΔΕΘ κάναμε προεκλογικές εξαγγελίες. Τα μέτρα μετά τις εκλογές!


Δραγασάκης: Στην ΔΕΘ κάναμε προεκλογικές εξαγγελίες. Τα μέτρα μετά τις εκλογές!

Υποτίθεται ότι στην ΔΕΘ ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε κυβερνητικό πρόγραμμα. Εν τέλει αυτό που φάνηκε ήταν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου, επιλέγοντας απλώς να διαγωνιστεί σε δημαγωγία και παροχολογία με τον Σαμαρά, παραμένοντας πάντα στην ίδια γραμμή. Έτσι προκλήθηκε μία σχετική σύγχυση που έλαβε δημοσιότητα, αφού ο ένας κατηγορούσε τον άλλο, δεν καταλάβαμε γιατί, αλλά μάλλον για λογοκλοπή και αντιγραφή, αφού τα ίδια είπανε.
Αυτά βγήκε και ξεκαθάρισε, σήμερα, με δηλώσεις του ο Δραγασάκης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΔΟΛ, το «Βήμα FM». Συγκεκριμένα δήλωσε ότι......

ΟΤΑΝ ΟΙ… ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ… ΜΩΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΤΡΙΛΥΡΕΣ

kke4
Οι κόκκινοι ληστοτρομοκράτες και οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», κάνουν τους… Γιαγκούλες και τους μεγάλους επαναστάτες (που «με τα άντερα του τελευταίου δικαστή θα κρεμάσουν τον τελευταίο παπά» κ.τ.λ.…), όταν είναι ελεύθεροι ή φυλακισμένοι.
Όταν όμως βρίσκονται ενώπιον της αστικής δικαιοσύνης, ξεχνάνε τις επαναστάσεις και τα λοιπά καουμποηλίκια και το παίζουν… μωρές παρθένες και κότες τρίλυρες. Σας μεταφέρουμε, λοιπόν, τον διάλογο του εισαγγελέα με «συμπαραστάτη» και «αλληλέγγυο», μάρτυρα υπερασπίσεως στη δίκη του συριζαίου αρχιτρομοκράτη Σακκά (που γίνεται χωρίς την παρουσία του κατηγορουμένου, γιατί… εξαφανίστηκε και οι «αρχές»… αδυνατούν να τον εντοπίσουν…): 
«Εισαγγελέας: Για πείτε μου, γνωρίζετε την.....