Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Απριλίου 21, 2017

Εκτός νόμου οι Ιεχωβάδες στη Ρωσία, χαρακτηρίστηκαν «εξτρεμιστική οργάνωση»

Εκτός νόμου τέθηκαν οι Ιεχωβάδες στην Ρωσσία, με απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας, που τους θεωρεί πλέον «εξτρεμιστική οργάνωση», με το σκεπτικό ότι καταστρέφουν οικογένειες, υποδαυλίζουν το μίσος και απειλούν ζωές. Η απόφαση ελήφθη μετά την προσφυγή που είχε καταθέσει το υπουργείο Δικαιοσύνης της χώρας, ζητώντας να κλείσουν τα κεντρικά γραφεία τους στην Αγία Πετρούπολη.

Μετά από την απόφαση, τα βιβλία και τα έντυπα...

Εφημερίδα “Δημοκρατία”: Ανησυχία στο πολιτικό σύστημα από την ευρεία απήχηση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία!

Έχουμε πολλάκις αναφερθεί στην καθημερινή αύξηση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής και στην ολοένα και μεγαλύτερη απήχηση και αποδοχή του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος στην ελληνική κοινωνία.


Παραθέτουμε αυτούσιο το σχετικό σημερινό απόσπασμα από την εφημερίδα "Δημοκρατία":
"ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ εικόνα της κινητικότητας που επικρατεί στο εκλογικό σώμα -όχι στα θερμοκήπια των δημοσκοπήσεων-, να σας ενημερώσω...

Επιστολή ενός οργισμένου Δημοκράτη στον Παπαδόπουλο

Επιστολή ενός οργισμένου Δημοκράτη κατά του Ηγέτη του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου 1967

Καταραμένε Παπαδόπουλε, 50 χρόνια μετά, και ακόμα τυραννάς τα καημένα παιδιά της νέας τάξης. Γιατί βρε άθλιε; Νομίζεις πώς δεν θυμάμαι ότι μου στέρησες στο χωριό μου την λάμπα πετρελαίου και τον χωματόδρομο που τόσο αγαπούσα και μου έφερες ηλεκτρικό, άσφαλτο και τηλέφωνο στην καλύβα μου, και που έδωσες 20ετες άτοκο δάνειο για να κάνω σπίτι, με μόνο όρο μάλιστα να έχει την τουαλέτα μέσα!

Και ειλικρινά τσατίζομαι γιατί ο άθλιος ο χουντικός κατάφερνε να φτιάχνει τόσα έργα σχεδόν δωρεάν, χρησιμοποιώντας την στρατιωτική ΜΟΜΑ! Γιατί ρε χάλασες την πιάτσα; Σε πείραζε να δώσεις την δουλειά...