Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 20, 2015

Τέρμα το πανηγύρι των κατευθυνόμενων συλλαλητηρίων του Σύριζα, λόγω... Μνημονίου!

Μέχρι πριν από λίγο οι παπαγάλοι των νταβατζήδων και των φυλλάδων μιλούσαν για μια πρωτοφανή στήριξη του ελληνικού λαού στην συγκυβέρνηση του Σύριζα και στην... σκληρή διαπραγμάτευση που διεξάγει στας Ευρώπας. Τα κατευθυνόμενα συλλαλητήρια της "ανάσας αξιοπρέπειας" μάλιστα είχαν αρχικά μια επιτυχία, καθώς το σύνολο του ελληνικού λαού επιθυμούσε να γίνει πράξη η νωπή λαϊκή εντολή μέσω εκλογών για την παύση του εθνοκτόνου Μνημονίου.

Ο Σύριζα όμως δεν άργησε να προδώσει την λαϊκή ετυμηγορία και έκανε μια εντυπωσιακή μνημονιακή κωλοτούμπα, η οποία επικυρώθηκε και τυπικά σήμερα.

Έτσι στο σημερινό κάλεσμα για στήριξη στην κυβέρνηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη...

Άρχισαν τα όργανα και εντός Σύριζα - Η μνημονιακή κωλοτούμπα φέρνει το πρώτο μαλλιοτράβηγμα

Μπορεί οι Συριζαίοι να θέλουν να περάσουν την παράταση του Μνημονίου ως επιτυχία της "ροζ επανάστασης", αλλά αυτό ουδόλως πείθει τους εσωκομματικούς που αντιλαμβάνονται ότι η κωλοτούμπα είναι τεραστίων διαστάσεων.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που ζητούν δημοψήφισμα για την έγκριση της δανειακής σύμβασης, την λαϊκή ετυμηγορία δηλαδή, καθώς οι πλατείες ήδη προδόθηκαν! Σε πολύωρη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του Σύριζα πολλοί εξέφρασαν τον φόβο τους ότι με τον τρόπο που κινείται η Κυβέρνηση, χάνει την επαφή της με το Λαό.

«Η εποπτεία είναι Τρόικα» τόνισε χαρακτηριστικά στέλεχος της Κουμουνδούρου εκφράζοντας την διαφωνία του με τα όσα αποδέχεται η Αθήνα με την επιστολή Βαρουφάκη. Άλλο στέλεχος, συνέδεσε τις πιέσεις των εταίρων με τη βούληση της κυβέρνησης να μεταφέρει στην επόμενη εβδομάδα τα νομοσχέδια που εξήγγειλε ο Αλεξης Τσίπρας λέγοντας: «αν πάμε έτσι, τότε δεν θα καταφέρουμε...

Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ ΣΤΟΝ… ΣΥΡΙΖΑ;

Στη χλεύη μέχρι και του διαβόητου μνημονιοφύλακα «Μπουμπούκου», έπεσε η γελοία συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων, με τις… κωλοτούμπες της!

Έτσι, ο περί ου ο λόγος, προσφέρθηκε να γίνει εισηγητής του… ΣΥΡΙΖΑ, όταν θα συζητηθεί στη βουλή η παράταση της δανειακής σύμβασης (όπως κατ’ ευφημισμόν λέγεται το Μνημόνιο…) και καλωσόρισε τους συριζο-ψεκασμένους στον… κόσμο του Μνημονίου. Ιδού η… προσφορά και το… καλωσόρισμα:

«Πάντως αν στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ δεν βρίσκουν εισηγητή για το Νέο Μνημόνιο...

Ο MISTER TSIPRAS, Η «ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑ», Ο ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ

Γράφει ο Αντίοχος

Στην τελετή για την υποδοχή πλοίων του 18ου στόλου της Κίνας, που έχουν καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά και συμμετέχουν σε διεθνείς επιχειρήσεις κατά της πειρατείας, έδωσε το παρών ο mister Tsipras, με τη συνοδεία του νυν υπουργού Ναυτιλίας, Δρίτσα, του Καμμένου και λοιπών παρατρεχάμενων. Μάλιστα, ανέβηκε στη φρεγάτα Changbai Shan 989 και σε λόγο που έβγαλε, δήλωσε ευτυχής που βρίσκεται εκεί και με την ευκαιρία του κινέζικου νέου έτους, ευχήθηκε καλή χρονιά στους Κινέζους, στα… κινέζικα. Επίσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις κινεζικές επενδύσεις στο λιμάνι του Πειραιά, διαβεβαιώνοντας ότι η συγκυβέρνηση θα τις στηρίξει και θα τις ενδυναμώσει.

Πρόκειται για τον ίδιο άνθρωπο, που πριν από λίγα χρόνια, είχε εμφανιστεί στον ίδιο χώρο –στο λιμάνι του Πειραιά- συνοδευόμενος από τους Δρίτσα και Λαφαζάνη, για να...

Οι αγρότες ετοιμάζουν κινητοποιήσεις

Οι Έλληνες αγρότες ήταν πάντοτε από τους στυλοβάτες της εθνικής μας οικονομίας. Τα προϊόντα τους εξάγονται σε δεκάδες χώρες παγκοσμίως, και αποτελούν μαζί με τον τουρισμό, την βαριά βιομηχανία της πατρίδας μας. Η προσφορά τους στο ελληνικό κράτος είναι τεράστια, καθώς με τα ποιοτικά τους προϊόντα, η χώρα μας προβάλλεται στα πέρατα της γης, αποφέροντας κέρδη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ στην Ελλάδα.
Η κοροϊδία και η ταλαιπωρία, όμως, που υφίστανται οι Έλληνες αγρότες είναι εξίσου τεράστια. Ο εμπαιγμός τους από τις μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις έχει καταντήσει παράδοση, κάνοντας πολλούς από αυτούς να έχουν φτάσει στα όρια της απελπισίας, της χρεοκοπίας και της καταστροφής. Χιλιάδες τόνοι αγροτικών προϊόντων σαπίζουν στα χωράφια και τις αποθήκες, επακόλουθο του....

Προειδοποιεί ο Κρούγκμαν: "Βοηθήστε τον Σύριζα, αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή!"


Προειδοποιεί ο Κρούγκμαν: Βοηθήστε τον Σύριζα, αλλιώς θα έρθει η Χρυσή Αυγή!

Γράφει ο Αντίοχος

Μια ακόμα παρέμβαση υπέρ των Τσιπροκαμμένων, προκειμένου να εξασφαλίσουν καλύτερους όρους στην ζητούμενη παράταση του Μνημονίου, έκανε ο γνωστός Αμερικανός οικονομολόγος, Πολ Κρούγκμαν, τέκνο «εκλεκτής» οικογενείας, που μετανάστευσε από τα γκέτο της Πολωνίας στις ΗΠΑ, το 1922.
Ο Κρουγκμαν τα’ βαλε με την (φαινομενικά…) αδιάλλακτη γερμανική θέση, που κατά τη γνώμη του οδηγεί είτε σε Grexit είτε σε πλήρη εγκατάλειψη των προεκλογικών υποσχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Όχι γιατί ξαφνικά τον έπιασε ο πόνος για το δράμα του ελληνικού λαού, αλλά γιατί θεωρεί πως ο μόνος ωφελημένος από μια αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η (μισητή…) Χρυσή Αυγή:
«Αυτό μου μοιάζει σαν μια προσπάθεια να....

Βαρουφάκης σε στιγμές ειλικρίνειας: "Σύντροφοι μαρξιστές και καπιταλιστές, ας ενωθούμε όλοι ενάντι των Εθνικιστών"


Γιάνης Βαρουφάκης: Μαρξιστές σύντροφοι, στηρίζουμε Καπιταλισμό για να μην έρθουν οι Εθνικιστές!

Η «επανάσταση» των φαντασμάτων του ΠΑΣΟΚ που κατέκλυσαν τον ακροαριστερό Σύριζα για να περισώσουν τα προκλητικά τους, κρατικοδίαιτα προνόμια, έλαβε άδοξο τέλος, με την αποστολή από την κυβέρνηση Τσίπρα προς τους δανειστές, του αιτήματος 6μηνης παράτασης του Μνημονίου.
Εκείνο το οποίο εν τέλει απέμεινε για να καμαρώνουν ως «γύφτικα σκεπάρνια» οι Συριζαίοι, είναι οι συνεντεύξεις του ανεκδιήγητου υπουργού Οικονομικών της κυβέρνησης, Γιάνη Βαρουφάκη, δια των οποίων ολόκληρη η ανθρωπότητα είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει την ξεχωριστή ψυχοσύνθεση ενός είδους μαρξιστών, το οποίο επιβιώνει μονάχα στην Ελλάδα και αποτυπώνει τον μέσο βολεμένο δημοσιοσυντήρητο Πασόκο, ο οποίος ηγείται της επανάστασης της μπαρούφας.
Μία εξ αυτών των συνεντεύξεων δόθηκε από.....

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΠΑΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ… ΣΤΑΛΙΝ

Γράφει ο Αντίοχος

Ένας άγνωστος χρήστης των social media (προφανώς ολίγον… προβοκάτορας), για να σπάσει πλάκα, ανέβασε μια «πειραγμένη» αφίσα των Λένιν και Στάλιν στην οποία απεικονίζονται οι Προκόπης Παυλόπουλος και Πάνος Καμμένος να εργάζονται υπέρ των λαϊκών συμφερόντων, ο μεν Παυλόπουλος ως Λένιν, ο δε υπουργοπάνος ως Στάλιν.
Ωστόσο, ο… δαιμόνιος υπουργοπάνος εντόπισε την αφίσα και πολύ του άρεσε η… ιδέα. Ιδού πως τη σχολίασε: «Ομολογώ....

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, απατημένος συζύγος και το ξύλο που οδήγησε στο σπάσιμο των δοντιών!

Γράφει ο Αινείας

Ήταν το 2009, όταν η Κυβέρνηση Καραμανλή βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, καθώς οι Αμερικανοσιωνιστές πίεζαν τον "μπούλη" Καραμανλή να αποχωρήσει από την εξουσία και το φερέφωνό τους, ΓΑΠ - Jeffrey, να ετοιμάζεται εν μέσω οχλοβοής και μιντιακών διθυράμβων να τον διαδεχθεί.

Τον Φεβρουάριο του συγκεκριμένου μήνα στο διαδίκτυο, μέσω του παραπολιτικού site press-gr διακινείται ένα απίστευτο παραπολιτικό "love story" για τον "υπουργό που τον πιάσανε στα πράσα" την ώρα της συνουσίας και ο απατημένος σύζυγος τον έκανε "ΠΑΚΗστανο από το ξύλο", αναγκάζοντάς τον να εξαφανιστεί από τα ΜΜΕ για 2 εβδομάδες μέχρι να φτιάξει τη διαλυμένη οδοντοστοιχία του.

Χαρακτηριστικά η "σκληρή δεξιά" εφημερίδα "Ελεύθερος" αναφέρεται στο γεγονός ως εξής:

Γράφει η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΣΤΟΡΑ
Έχουμε μείνει με ανοικτό το στόμα με όλα όσα κυκλοφορούν ακόμη και....

Ο ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Τελικά η χυδαία και αχρεία διαλεκτική παραμένει. Η νέα κυβέρνηση από πολύ νωρίς έδειξε πόσο δημοκρατικά και συνταγματικά σέβεται την ετυμηγορία του 6,3% του Ελληνικού Λαού. Όπως ο κύριος Βαρουφάκης από τις πρώτες κιόλας ημέρες της νέας κυβέρνησης, ζήτησε από τους ευρωπαίους οικονομική ενίσχυση για να μην καταλάβει την εξουσία η Χρυσή Αυγή, έτσι και ο πρωθυπουργός της Χώρας στη χθεσινή του συνέντευξη στο Stern δήλωσε ότι δεν πρέπει να στέλνει το Eurogroup τελεσίγραφα στην κυβέρνηση, λόγω του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα μεγάλο ποσοστό αποδοχής που δεν πρέπει να αγνοηθεί, διαφορετικά η απογοήτευση μπορεί, όπως επισήμανε «να οδηγήσει τον κόσμο στα χέρια της φασιστικής Χρυσής Αυγής».
Και ο υπουργός Οικονομικών και ο πρωθυπουργός χρησιμοποιούν την ίδια διαλεκτική επαναλαμβάνοντας το ίδιο επιχείρημα. Με άλλα λόγια, ενισχύστε μας οικονομικά, για να....