Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Νοεμβρίου 27, 2014

Για αυτό τον τρέμουν οι "δημοκράτες"...Ηλίας Κασιδιάρης: "Η ΝΔ κόμμα απατεώνων, κλεφτών, μιζαδόρων και προδοτών θα σώσουν την Πατρίδα...;! Ποιός τους πιστεύει;"

Ένας Ηλίας Κασιδιάρης που παρά τον εγκλεισμό του για πολλούς μήνες στη φυλακή έχει τη διαύγεια να κατατροπώνει με τα επιχειρήματά του τους απατεώνες και να τους ξεμπροστιάζει.

Αυτή η εκπομπή όμως πρέπει να την ακούσετε γιατί δείχνει πώς θα... διέσυρε τους άθλιους προδότες της ΝΔ και για ποιο λόγο τον τρέμουν όλοι!

Δείτε τη...

Πανικός! Επισπεύδουν την Προεδρική εκλογή και τις πρόωρες εκλογές για να προλάβουν την αποφυλάκιση του Ν. Μιχαλολιάκου!

Γράφει ο Αντίοχος

Σε πλήρη πανικό βρίσκεται η μνημονιακή συγκυβέρνηση (ειδικά μετά το ναυάγιο των Παρισίων), που σήμανε το τέλος του πολιτικού της χρόνου. Έτσι, οι καταρρέοντες Σαμαροβενιζέλοι διαρρέουν τώρα στα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους, ότι θα επισπεύσουν την προεδρική εκλογή (που θα καταλήξει σε αδυναμία εκλογής προέδρου και εν συνεχεία πρόωρες εκλογές…), τάχατες για να δείξουν στους διεθνείς τοκογλύφους που… ανησυχούν, ότι στην Ελλάδα υπάρχει… πολιτική σταθερότητα. Δείτε τι γράφει ένα σεσημασμένο παπαγαλάκι:

«Ειλημμένη είναι η απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει...

Ανάλυση defencenet.gr: Το “ναυάγιο” του Παρισιού δείχνει νέο μνημόνιο ή εκλογές - Η κυβέρνηση αποφασίζει πώς θα... τελειώσει

Το «ναυάγιο» του Παρισιού με την τρόικα να βάζει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και άλλες απαιτήσεις σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού και να οδηγεί τις συνομιλίες σε αδιέξοδο με την αντιπροσωπεία της κυβέρνησης, φέρνει τις εκλογές για Πρόεδρο της Δημοκρατίας πιο κοντά ή καθίσταται πλέον σαφές πως Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος πάνε σε παράταση του μνημονίου σφίγγοντας και άλλο τη θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων.

Όλα τα ενδεχόμενα αναμένεται να συζητηθούν σήμερα σε μία ακόμη συνάντηση που θα έχουν στο Μέγαρο Μαξίμου Σαμαράς και Βενιζέλος. Το αποτέλεσμα αυτής της συνάντησης θα δείξει, όπως λένε κυβερνητικές πηγές, «σε ποια κατεύθυνση οδεύουμε». Οι ίδιες πάντως πηγές...

ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥΡΟΥ!

Γράφει ο Αντίοχος

Συνεχή είναι τα εγκωμιαστικά δημοσιεύματα μεγάλων ξένων συστημικών ΜΜΕ για τη μαντάμ Δούρου, αμέσως μετά την εκλογή της στη θέση του περιφερειάρχη Αττικής. Μάλιστα, κάποιοι συστημικοί του εξωτερικού φτάνουν στο σημείο να την χαρακτηρίζουν από τώρα «επικρατέστερη διάδοχο» του mister Tsipra. Παράλληλα, άκρως «προστατευτική» γι’ αυτήν είναι η στάση όλων (τι σύμπτωση!) των ελληνόφωνων ΜΜΕ (των ολιγαρχών του πλούτου). Πως τα καταφέρνει η Δούρου και τους έχει όλους στα πόδια της; Κάποιοι θα πουν ότι ίσως παίζει ρόλο που είναι γυναίκα, αλλά γυναίκες υπάρχουν πολλές στην πολιτική, χωρίς να έχουν ανάλογη αντιμετώπιση. Ε, λοιπόν, ούτε ότι είναι γυναίκα μετράει, ούτε το… κοκαλάκι της νυχτερίδας έχει. Άλλο είναι το… μυστικό της επιτυχίας της. Ιδού ποιο:...

Ο Πάκης, ο Μπάμπης και η «ανακατάληψη» των πόλεων


Ο Πάκης, ο Μπάμπης και η «ανακατάληψη» των πόλεων

Ο επικίνδυνος Αλβανός εγκληματίας που συμμετείχε σε τουλάχιστον τρεις αιματηρές επιθέσεις, με τελευταία το μακελειό στο Μικρολίμανο, είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Αύγουστο από τις ελληνικές αρχές κατόπιν εκτίμησης δικαστικού συμβουλίου, που έκανε χρήση του νόμου περί «αποσυμφόρησης των φυλακών».
Σεσημασμένοι είναι επίσης σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι συνεργοί του Αρμπέρ Μπάκομ που παραμένουν ασύλληπτοι και εδώ θα πρέπει να μας εξηγήσει κάποιος, πως γίνεται ολόκληρη ομάδα επικίνδυνων κακοποιών που είναι γνωστοί στις αρχές και από παλαιότερες υποθέσεις, να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Ποιοι ευθύνονται γι’ αυτό;
Σίγουρα υπάρχει και.....

Εγκληματική Οργάνωση η ΝΔ με αποδείξεις...Πρώην βουλευτής της ψοφοδεξιάς ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΠΕΙΡΑΣ με πλαστές διαθήκες που καταλήστευε ηλικιωμένους!

Πρώην βουλευτής της Νέα Δημοκρατίας στο νομό Αργολίδας είναι ο αρχηγός της σπείρας που εμφάνιζε πλαστές διαθήκες για να κλέβει τις περιουσίες ευκατάστατων ηλικιωμένων που είχαν φύγει από τη ζωή.

Ο 80χρονος καταζητείται, ενώ για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν χθες, Τετάρτη, στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης σε Αθήνα, Πειραιά, Παιανία, Κόρινθο και Άργος επτά άτομα, 3 άνδρες και 4 γυναίκες, ηλικίας από 34 έως 71 ετών, ενώ αναζητούνται ακόμα τρεις ηλικίας 53, 60 και 80 ετών.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και η.....

ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΕΣ

DSCN7445
Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν, οι βουλευτές  του συνταγματικού τόξου αυτοί οι υπέρμαχοι της δημοκρατίας  μυρίστηκαν εκλογές και τρέχουν να ικανοποιήσουν την  εκλογική «πελατεία» τους. Την εντύπωση αυτή δημιουργεί η «βροχή» τροπολογιών που κατατέθηκαν σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας – 61(!) μέχρι χθες και σήμερα μπορεί να γίνουν περισσότερες. Πολλές μάλιστα από αυτές είναι παντελώς άσχετες με το περιεχόμενο του ν/σ. αν και αυτό απαγορεύεται από το Σύνταγμα. Αλλά για ποιο Σύνταγμα μιλάμε αυτοί το Σύνταγμα το ξέρουν μονάχα σαν πλατεία.
Οι δέκα τροπολογίες είναι.....

Αυτή είναι Βουλή κλεφτών και απατεώνων...Δεν παραπέμπεται ο Μιχελάκης για το χρηματισμό του από επιχειρηματία... "Αθώο" των έκρινε το "συνταγματικό τόξο"


Πλυντήριο σκανδάλων η βουλή: Αθώωσαν τον Μιχελάκη για την κατηγορία του χρηματισμού από τον εφοπλιστή Πάλλη

Τελικά η Βουλή της ανομίας και της διαφθοράς απεδείχθη για ακόμη μια φορά πλυντήριο σκανδάλων, αφού με ψήφους 96 κατά και 86 υπέρ δεν παρέπεμψε τον υπουργό του Σαμαρά, Μιχελάκη.

Η ολομέλεια της Βουλής απέρριψε το αίτημα άρσης ασυλίας του Γιάννη Μιχελάκη για την υπόθεση του εφοπλιστή Πάλλη, την στιγμή που η Επιτροπή Δεοντολογίας είχε προτείνει την άρση της ασυλίας του.
Συγκεκριμένα στη μυστική ονομαστική ψηφοφορία που διεξήχθη σήμερα υπέρ της άρσης ασυλίας του κ. Μιχελάκη ψήφισαν 86, κατά 96, παρών 7 ενώ στην κάλπη βρέθηκε και 1 λευκό. Επισημαίνεται ότι.....

Πυραυλοκίνητος Αρβανίτης στη Βουλή:"Η μεγαλύτερη προδοσία είναι ότι διώξατε τους Έλληνες από την Ελλάδα" - ΒΙΝΤΕΟ

Απολαυστικός Αρβανίτης σε ακόμη μια ομιλία του στη Βουλή που σε κάνει να την παρακολουθείς ακόμη και αν είσαι ιδεολογικός αντίπαλος...

Δείτε το βίντεο

Ο ΧΟΝΤΡΟ-ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο «ΠΙΟ ΜΙΣΗΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

pagalos4afisa-kagela
 Δε σταματάει να μιλάει (ούτε και να… μασάει) ο συνταξιούχος πολιτικάντης Πάγκαλος. Έτσι, σε νέα συνέντευξή του στο ράδιο-Βήμα ανακοίνωσε την πρόθεσή του να… μηνύσει τον μέγα πασοκάρχη Ευάγγελο, για τον τίτλο «Δημοκρατική Παράταξη», υποστηρίζοντας ότι του ανήκει.  Παράλληλα, αυτός ο χοντρός χαρακτήρισε τον άλλο χοντρό ως «τον πιο μισητό πολιτικό μετά τον Νίκο Μιχαλολιάκο».
Προκαλούμε τον «όλοι μαζί τα φάγαμε» να βγει μια βόλτα, ασυνόδευτος από αστυνομικούς και παρατρεχάμενους και ουχί… μεταμφιεσμένος, σ’ έναν οποιονδήποτε κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας. Κι από μπροστά ή από πίσω του να πηγαίνει ο.....

Η «πολιτική ορθότητα», η Κανέλλη και ο Στύλιος


Η «πολιτική ορθότητα», η Κανέλλη και ο Στύλιος

Όσο κι αν απέχουμε πλέον αρκετές ημέρες από το γνωστό περιστατικό ανάμεσα στον πρώην (πλέον) υφυπουργό Παιδείας, Γιώργο Στύλιο, και την βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, ο απόηχος αυτού του γεγονότος νοηματοδοτεί το ξεσκέπασμα μιας τραγικής αλήθειας, η οποία αφορά την δειλία και την ατολμία που χαρακτηρίζει τους φιλελεύθερους. Μοιραία, αυτά τα χαρακτηριστικά διέπουν και την σημαντικότερη πολιτική έκφραση του φιλελευθερισμού στην Χώρα μας, δηλαδή τη ΝΔ.
Το συγκεκριμένο περιστατικό αποτέλεσε ένα ακόμη σαφές και ενδεικτικό δείγμα της εξαθλίωσης και του εκφυλισμού που διέπει το κόμμα αυτό. Έχοντας μια.....