Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιουνίου 18, 2010

Τέλος εποχής για Κόκκαλη

Ο Ολυμπιακός γυρίζει σελίδα. Σωκράτης Κόκκαλης και Ευάγγελος Μαρινάκης συμφώνησαν με τον εφοπλιστή να παίρνει το 67% των μετοχών της ΠΑΕ. Μεγάλη ημέρα για τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Όπως ανακοίνωσαν ο Σωκράτης Κόκκαλης θα παραμείνει στην προεδρία της πειραϊκής ΠΑΕ.
Ο Κόκκαλης θα διατηρήσει το 13% των μετοχών της ΠΑΕ και αυτός θα είναι που θα κάθεται στον προεδρικό θώκο σε αυτό το μεταβατικό στάδιο του συλλόγου. Το 10% της κατέχει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης και άλλο 10% έχει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας δήλωσε: "Όπως είχαμε προαναγγείλει και την Τρίτη επετεύχθη η συμφωνία με τον κύριο Μαρινάκη. Νομίζω ότι από εδώ και πέρα η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά και θα διεκδικήσει ότι είχε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι μία συμφωνία που είχε βασικό γνώμονα την πρόοδο και την ενίσχυση της ΠΑΕ Ολυμπιακός".
Ο Ευάγγελος Μαρινάκης από την πλευρά του είπε: "Όπως σας είπε ο κύριος πρόεδρος, ο οποίος θα παραμείνει πρόεδρος. Ότι συμφωνήσαμε από την πρώτη στιγμή το κάναμε για το καλό του Ολυμπιακού, για την προοπτική και την ελπίδα για κάτι καλό τα επόμενα χρόνια".
Ο Νομικός σύμβουλος του Ευάγγελου Μαρινάκη, ο Βρέτζος τόνισε: "Ο κύριος Μαρινάκης πήρε το 67% με αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου 50 εκατ. ευρώ".
Έξω από τα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ υπήρχαν οπαδοί της ομάδας που περίμεναν με αγωνία τις εξελίξεις. Όταν ανακοινώθηκε η ολοκλήρωση της συμφωνίας ο κόσμος φώναζε: "Ολυμπιακός-Ολυμπιακός"
gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών