Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιουλίου 27, 2010

"ΣΤΟΧΟΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ"

Διαδοχικές συναντήσεις με την τουριστική ηγεσία της Ρωσίας είχε ο υφυπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Γιώργος Νικητιάδης, στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης της στρατηγικής του υπουργείου και της μεγιστοποίησης της διείσδυσης του ελληνικού τουριστικού προϊόντος στη ρωσική αγορά.

"Σκοπός μας είναι η λήψη άμεσων μέτρων, όπως το άνοιγμα νέων visa centres σε μεγάλες ρωσικές πόλεις, η αποστολή προξενικών υπαλλήλων για τη διευκόλυνση των διαδικασιών, η ενίσχυση των κινήτρων και η παρότρυνση για περισσότερες πτήσεις charter από τη Ρωσία, έτσι ώστε να αναδειχθεί η Ελλάδα ως ετήσιος προορισμός με...
μια ευρεία ποικιλία εξειδικευμένων τουριστικών κατευθύνσεων", δήλωσε ο κ. Νικητιάδης, απαριθμώντας χαρακτηριστικά τον αγροτουρισμό, τον αθλητικό, θρησκευτικό, συνεδριακό τουρισμό, που γίνονται σταδιακά όλο και πιο γνωστοί στη Ρωσία.

"Η Ελλάδα έχει από καιρό τοποθετηθεί υπέρ της κατάργησης της βίζας και ως εκ τούτου το κάλεσμα του προέδρου Μεντβέντεφ, στο οποίο ήδη ανταποκρίθηκαν θετικά η Γερμανία, η Ιταλία και η Φινλανδία μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους και είναι δεδομένο ότι ενώνουμε τη φωνή μας για να καταργηθεί η βίζα μεταξύ ΕΕ και Ρωσίας", είπε ο κ. Νικητιάδης σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης με τον ομόλογό του Ολέγκ Καζλόφ.

"Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι ο αριθμός των Ρώσων τουριστών προς την Ελλάδα θα ξεπερνά το ένα εκατομμύριο" (σ.σ. από τις περίπου 300.000, που είναι σήμερα), συμπλήρωσε ο κ. Νικητιάδης για το μακροπρόθεσμο αυτό στόχο, σημειώνοντας ότι έχει θετικά μηνύματα από τους μεγαλύτερους tour operators, που συνάντησε, καθώς όλοι τους μιλούν για αυξητικές τάσεις, οι οποίες υπολογίζεται ότι του χρόνου θα είναι ακόμη μεγαλύτερες και θα ξεπεράσουν το 20-25%.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών