Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Ιουλίου 01, 2010

Σκοτάδι, έρεβος και γενοκτονικές πολιτικές συνεχίζουν να επικρατούν στην Τουρκία


http://www.medyakaradeniz.com/resimler/haberler/1206.jpg
Ο δήμαρχος του Ριζαίου, Halil Bakırcı, πάνω στο κάστρο που έχτισε ο Ιουστινιανός, όταν η πόλη ήταν καθαρά ελληνική, τον 6ο μ. Χ. αιώνα, τότε που οι Τούρκοι ήταν ακόμα στα βάθη της Ασίας.

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλουν Τούρκοι, Έλληνες, Αμερικανοί και Ευρωπαίοι να μας πείσουν ότι η Τουρκία αλλάζει και δικαιούται μια θέση στην Ευρώπη και των πολιτισμένο κόσμο, έρχεται η σκληρή πραγματικότητα να μας προσγειώσει όλους.
Ο δήμαρχος μιας πόλης της οποίας το σύνολο του πληθυσμού είναι εξισλαμισθέντες Έλληνες και Λαζοί, πρότεινε... δημόσια να λυθεί το Κουρδικό με την αναβίωση της τουρκοοθωμανικής παράδοσης. Τί εννοούσε;
Να πάρουν όλοι οι 'Τούρκοι' σαν δεύτερη γυναίκα μια Κούρδισσα και μέσα από αυτή τη διαδικασία να οδηγήσουν στον εκφυλλισμό το κουρδικό έθνος, λύτοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο το Κουρδικό Ζήτημα.
Την πρόταση αυτή έφερε στο προσκήνιο ο δήμαρχος του Ριζαίου, Halil Bakırcı, από τα σημαντικά στελέχη του κυβερνητικού κόμματος, ΑΚΡ, στο νομό Ριζαίου, πατρίδα του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, αποκαλύπτοντας με την πρότασή του το πραγματικό πρόσωπο του κυβερνητικού κόμματος και της ίδιας 'παραδοσιακής' Τουρκίας.
Οι Κούρδοι αντέδρασαν σφοδρά σε αυτή την ρατσιστική-φασιστική πρόταση που έκανε δημόσια ένας δήμαρχος, στέλεχος του κυβερνητικού κόμματος ΑΚΡ και φίλος του πρωθυπουργού Ερντογάν.
Σήμερα ανακοινώθηκε ότι το ΑΚΡ έχει αρχίσει εσωτερική διαδικασία για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών σε περίπτωση που κριθεί σκόπιμο
 http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/07/blog-post_8559.html#ixzz0sQiJ8Nj

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών