Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 01, 2010

Εξ οικείων τα βέλη

Eπί μήνες ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου επιδόθηκε σε έναν «ανένδοτο» αγώνα λαϊκισμού που όμοιό του είχαμε καιρό να δούμε. Σε όλους τους δημοσίους οργανισμούς έβρισκε «golden boys» που μεγαλούργησαν επί Νέας Δημοκρατίας. Τους παρέδωσε λοιπόν όλους ως...
άλλους αιρετικούς στην πυρά επειδή όπως είπε στον ελληνικό λαό τον «καταλήστευσαν». Ο ηγέτης της σύγχρονης Ιεράς Εξέτασης είχε βάλει μπροστά το σχέδιο του για την κάθαρση. Την κάθαρση των αντιπάλων και την προώθηση αντ’ αυτών των «ημετέρων».
Όμως μόλις δέκα μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ έρχονται εξ οικείων τα βέλη. Ο Μανώλης Μπεντενιώτης καταγγέλει ότι στη ΔΕΗ γίνονται σπατάλες που δεν συνάδουν με τις επικείμενες αυξήσεις των τιμολογίων του Οργανισμού και ότι υπάλληλοι που έχουν προσληφθεί μόλις πριν από λίγα χρόνια θα έχουν μισθούς πολύ μεγαλύτερους από τις αποδοχές του αρχηγού των Ενόπλων Δυνάμεων.
Και δεν είναι μόνον οι υψηλές αμοιβές. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλει ο βουλευτής Πειραιά οι υπάλληλοι αυτοί κρίνονται ανεπαρκείς για την αποτελεσματική εκπλήρωση των καθηκόντων τους. Η ΔΕΗ μπορεί να διαψεύδει και να αναφέρει ότι κάθε απόφαση της είναι διαφανής όμως αυτό που φαίνεται περίτρανα είναι ότι η κυβέρνηση όχι μόνον δεν μειώνει το κόστος του δημόσιου τομέα, αλλά με κάθε ευκαιρία που βρίσκει τον αυξάνει δίνοντας αυξήσεις στα «δικά της παιδιά». Οι συνθήκες είναι δραματικές και η κυβέρνηση δείχνει την αναποτελεσματικότητά της και την ιδιοτέλειά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών