Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 18, 2010

Μην πληρώνετε

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ υπήρξαν τα βασικά στοιχεία της προγραμματικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ. Ο νυν πρωθυπουργός υποστήριζε ότι μετά τη νίκη του κόμματός του όλα θα βγουν στη φόρα. Οτι θα αλλάξει μια ολόκληρη νοοτροπία. Και πράγματι...
για κάποιους μήνες άρχισαν να έρχονται στο φως υποθέσεις απίστευτες με γιατρούς εκατομμυριούχους οι οποίοι δήλωναν στην εφορία ποσά κάτω του ορίου φτώχειας, για περίεργους που διαθέτουν πισίνες, κότερα, βίλες και αυτοκίνητα αδήλωτα και άλλα τινά, τα οποία όλοι γνωρίζαμε αλλά δεν μπορούσαμε να αποδείξουμε.
ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ «ΜΠΡΑΒΟ» διότι αφελώς πιστέψαμε ότι όλοι εκείνοι που το ’παιζαν έξυπνοι κι ωραίοι, διότι εμείς οι... πληρώναμε, θα αναγκαστούν να πουλήσουν για να πληρώσουν όσα δεν είχαν καταβάλει τόσα χρόνια.
ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ όμως ατυχήσαμε. Διότι εμείς θα συνεχίζουμε να πληρώνουμε, ως μισθωτοί, κανονικά ό,τι πρέπει κάθε χρόνο, και με το παραπάνω πολλές φορές, και οι άλλοι θα συνεχίζουν να είναι έξυπνοι κι ωραίοι. Διότι το αρμόδιο υπουργείο αποφάσισε να βάλει μπροστά την «περαίωση» για όλους ανεξαιρέτως. Δεν υπάρχει, λένε, όριο. Ο,τι κι αν οφείλουν. Εκείνοι που δεν πλήρωσαν ποτέ την εφορία, που δεν είχαν δηλώσει ποτέ πισίνες, που έχουν παράνομα σκάφη και άλλα τινά δεν θα πληρώσουν με βάση αυτά που χρωστούν. Αλλά με βάση αυτά που θα τους πουν για να κλείσουν μια και καλή οι υποθέσεις τους.
ΠΟΤΕ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, θα υπάρξουν διαφάνεια, αξιοκρατία και αξιοπιστία σε αυτό το έρμο το ελληνικό κράτος, αναρωτιόμαστε, αλήθεια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών