Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Οκτωβρίου 25, 2010

Αποφάσισαν μόνοι τους. Διάλεξαν το άθλιο τέλος!...

Γράφει ο Δευκαλίων

Όταν ο Δευκαλίων στο  προηγούμενο άρθρο του   με τίτλο  Από μία αθλιότητα χωρίς τέλος, καλύτερα ένα άθλιο τέλος(21 Οκτωβρίου),  καλούσαμε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να δώσουν τέλος στον βίο της κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, δεν γνωρίζαμε την απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να δώσει διακαναλική συνέντευξη την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου. Την πληροφορήθηκε όπως και οι υπόλοιπο Έλληνες αμέσως μετά στα βραδινά δελτία ειδήσεων.
Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι μαθητευόμενοι Γκαιμπελίσκοι του Μαξίμου, κάτω από το βάρος των αρνητικών δημοσκοπήσεων που δείχνουν ότι οι τα εκλογικά ποσοστά των κυβερνητικών και φίλο-μνημονιακών υποψηφίων στις περισσότερες περιφέρειες της χώρας καταρρέουν, αποφάσισαν να παίξουν τα ρέστα τους προκειμένου να περιορίσουν την έκταση της επερχόμενης ήττας.
Αμέσως μετά την ανακοίνωση της διακαναλικής συνέντευξης, άρχισαν.... αρχικά μέσω «διαρροών» και μετά με επίσημες δηλώσεις, να δομούν το εκβιαστικό δίλημμα που θα θέσει στην διακαναλική συνέντευξη ο Γιώργος Παπανδρέου:
·        «Εμείς, το μνημόνιο είμαστε η σωτηρία της χώρας η άλλοι οι αντί-μνημονιακοί είναι η χρεοκοπία της χώρας»
Ο σκοπός προφανής και απόλυτα κατανοητός.
Επιχειρούν μέσω αυτού του εκφοβιστικού και εκβιαστικού διλήμματος να προσελκύσουν τους εναπομείναντες αναποφάσιστους ψηφοφόρους. Ο στόχος να αποφευχθεί έναντι πάσης θυσίας η εκλογική συντριβή.  ...
Ο Δευκαλίων πολύ έγκαιρα είχε προβλέψει αυτήν την τραγική για την χώρα εξέλιξη. Συγκεκριμένα:
Σε άρθρο με τίτλου Το Ρήγμα στον Κόσμο του ΠΑΣΟΚ (10 Σεπτεμβρίου), είχε προβλέψει την κατάρρευση της εκλογικής δύναμης του Γιώργου Παπανδρέου, εξ’ αιτίας της απεμπόλησης από τον ίδιο και από την ηγετική ομάδα που αυτός επέβαλε των αξιακών και ιδεολογικών αρχών του Κινήματος.
Στην συνέχεια, σε άρθρο με τίτλο Στήνουν Διπλές Εκλογές (26 Σεπτεμβρίου), είχε προβλέψει ότι η πολιτικά λογική και συμφέρουσα για τον Γιώργο Παπανδρέου λύση των διπλών εκλογών (Βουλευτικές και Αυτοδιοικητικές), θα απορρίπτονταν από τον ίδιο και την περί αυτόν ηγετική ομάδα, λόγω του φόβου που ενέπνεε σε αυτούς η λαϊκή οργή και αγανάκτηση που συσσωρεύονταν καθημερινά στα λαϊκά και μεσαία στρώματα.
Λίγες ημέρες μετά, σε άρθρο με τίτλο Η ηγεμονία στο χώρο των ιδεών ανοίγει τον δρόμο για την κυριαρχία στο πολιτικό πεδίο (28 Σεπτεμβρίου), είχε αναδειχθεί η ιδεολογική και πολιτική ήττα που είχε ήδη από εκείνη την εποχή υποστεί λόγω της διαμόρφωσης της εγχώριας οικονομικής συγκυρίας το ακραία νέο-φιλελεύθερο φίλο-μνημονιακό πολιτικό πλαίσιο, που εκφράζεται κύρια από τον Γιώργο Παπανδρέου την περί αυτόν ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, αλλά και τις λοιπές «συμμαχικές δυνάμεις» (Γιώργο Καρατζαφέρη και Ντόρα Μπακογιάννη).
Τέλος, σε άρθρο με τίτλο Βαδίζουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια (7 Οκτωβρίου), είχε προβλεφθεί το αντιδημοκρατικό και ψεύτικο δίλημμα που προσπαθεί να θέσει σήμερα στην Ελληνική Κοινωνία ο Γιώργος Παπανδρέου. Εθνικά αναγκαία η φίλο-μνημονιακή πολιτική επιλογή, αφού σώζει την χώρα και προδοτική η αντίθεση στο μνημόνιο, αφού οδηγεί την χώρα σε χρεοκοπία.
Έχουμε κατ’ επανάληψη αποδείξει με πραγματικά οικονομικά στοιχεία ότι το περιβόητο μνημόνιο οδηγεί την χώρα σε χρεοκοπία, άρα το δίλημμα που προσπαθεί να θέσει ο Γιώργος Παπανδρέου απαντιέται καθημερινά από την ίδια την πραγματικότητα.
Η σωτηρία της χώρας απαιτεί κόπους θυσίες και βάσανα, αλλά σίγουρα βρίσκεται μακριά από το μνημόνιο που μας έστειλαν αυτός και η ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Δυστυχώς γι’ αυτόν, την ίδια γνώμη με εμάς έχουν και οι περισσότεροι Έλληνες.
Θα θέλαμε απλώς να του υπενθυμίσουμε αυτό που διδάσκει η Ελληνική Ιστορία.
Όποτε τέθηκε στους Έλληνες παρόμοιο εκβιαστικό δίλημμα που εκχωρούσε εθνική ανεξαρτησία και τα δικαιώματα των επόμενων γενιών, με αντάλλαγμα ένα πρόσκαιρο βόλεμα, η απάντηση ήταν πάντοτε η ίδια: Μολών Λαβέ!
Όσοι δε τόλμησαν να θέσουν ένα τέτοιο δίλημμα στους Έλληνες είχαν όλοι τους: Άθλιο τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών