Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Οκτωβρίου 19, 2010

Συνέλαβαν τους δράστες του ξυλοδαρμού υου Αναστόπουλου

Χαμός έγινε πάλι στην πλατεία Κολωνακίου, όταν ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος, αναγνώρισε τα πρόσωπα αυτών που τον είχαν ξυλοκοπήσει πριν από μερικές μέρες έξω από καφέ της περιοχής. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και ο προπονητής μαζί με τους τρεις που αναγνώρισε, οδηγήθηκαν στο τμήμα. Η γυναίκα και οι δύο άνδρες, τόνιζαν πως δεν γνωρίζουν τον κ. Αναστόπουλο και ..απείλησαν μέχρι και με μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Στο τμήμα πήγε και ο δικηγόρος του προπονητή Αλέξης Κούγιας, ο οποίος... σε δελτίο τύπου που εξέδωσε, υποστηρίζει ότι οι φερόμενοι ως δράστες της επίθεσης συνελήφθησαν και μάλιστα τους πήραν τα στοιχεία τους αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται «Κάνουμε γνωστό ότι χθες στην πλατεία Κολωνακίου, κατόπιν υποδείξεως του κ. Νικολάου Αναστόπουλου, συνελήφθη η ηθική αυτουργός και οι φυσικοί αυτουργοί της επιθέσεως, την οποίας εδέχθη ο Νίκος Αναστόπουλος, στην πλατεία Κολωνακίου προ 15 ημερών. Οι δράστες είχαν σκοπό, γνωρίζοντας ότι ο Νίκος Αναστόπουλος κάθε Δεύτερα επισκέπτεται καφέ στο συγκεκριμένο χώρο, να του επιτεθούν και πάλι. Το Α.Τ. Ακροπόλεως, συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, έγιναν γνωστά τα στοιχεία της ταυτότητας των δραστών, οι οποίοι, αφού φωτογραφήθηκαν, αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρελεύσεως του αυτόφωρου».

Πηγή...

anemo-milos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών