Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Οκτωβρίου 27, 2010

Η ιστορία γράφτηκε με βροντερά ΟΧΙ και όχι με ερμαφρόδιτα ΠΑΡΩΝ και ΝΑΙ σαν αυτά του Δημαρά

Αύριο 28η Οκτωβρίου τιμούμε το μεγάλο ΟΧΙ του Ελληνικού λαού στα φασιστικά στρατεύματα του τρελό-δικτάτορα ΝΤΟΥΤΣΕ, ημερομηνία ορόσημο. Φάρος, πυξίδα για την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία μας. Η Ιστορία μας γράφτηκε με αντίσταση, με πίστη, με αυτοθυσία, με βροντερά ΟΧΙ και όχι με δειλά, ουδέτερα, παθητικά, γκρίζα ΠΑΡΩΝ στη Βουλή για το Μνημόνιο της Υποτέλειας και βροντερά ΝΑΙ στο Εργασιακό και το Ασφαλιστικό.

Αποτελεί λοιπόν ο κ. Παρών-ΝΑΙ-Δημαράς την επιτομή του Πόντιου Πιλάτου της πολιτικής, που ...ένιψε τας χείρας του δηλώνοντας ΠΑΡΩΝ στις κάμερες και ΝΑΙ όταν έσβησαν, όπως κάνουν οι μαθητές και οι μαθήτριες στις σχολικές αίθουσες και οι φαντάροι στην πρωινή αναφορά του Λόχου. Κρέμασε και αυτός με την άνανδρη στάση του την Κοινωνία.

Ήθελε να διαφοροποιηθεί από το ΠΑ.ΣΟ.Κ., αλλά και να είναι μέσα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Είναι συνυπεύθυνος και ηθικός αυτουργός για τη φτώχεια και την εξαθλίωση των πολιτών από την πολιτική του Μνημονίου Κατοχής των Δικτατορίσκων του Δ.Ν.Τ.

Εύλογος λοιπόν ο συνειρμός της απαράμιλλης στάσης των ηρωικών προγόνων μας, που γράφτηκε με χρυσές σελίδες στο πάνθεο της Ιστορίας σε αντίθεση με τους παρόντες-συνεννούντες , που η λέξη ΟΧΙ είναι άγνωστη στο λεξιλόγιό τους και συνιστούν τα γιουσουφάκια, του εραστοπροπαγανδιστές, τους Νεοχίτες του Μνημονίου Κατοχής.

ΟΧΙ κ. Δημαρά τα "καλύτερα" δεν θα έρθουν με 'σας και δεν έχουμε όλοι ευθύνη στο χάλι που δημιουργήσατε εσείς και οι λοιποί πρασινοφρουροί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών