Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Οκτωβρίου 01, 2010

Ξεσηκώθηκαν οι κάτοικοι του Ισημερινού και μας δείχνουν τον δρόμο

Είναι γεγονός πως όταν ξεσηκώνεται ο λαός, τότε οι εξουσίες τρέμουν... Οι πολίτες του Ισημερινού ξεσηκώθηκαν και το κυβερνητικό σύστημα σείστηκε συθέμελα. Ξεσηκωμός ή υποταγή και εξαθλίωση; Ο Ισημερινός αποφάσισε το πρώτο και δείχνει πλέον τον δρόμο σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πρέπει, επιτέλους, να δοθεί ένα τέρμα στην καταπάτηση των πολιτικών και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στο όνομα του πλουτισμού των ελαχίστων. Στην χώρα μας, τα πανικόβλητα ΜΜΕ προβάλλουν συνεχώς...
τον φόβο ενός πραξικοπήματος, διεισδύοντας στις κακές μνήμες του πρόσφατου παρελθόντος, προκειμένου να καθηλώσουν τους πολίτες και να τους καταστήσουν αδύναμους να αντισταθούν στον βιασμό της λογικής, αλλά και της προσωπικής τους ζωής. Το "σύστημα" στην Ελλάδα, τρέμει το ενδεχόμενο ενός λαϊκού ξεσηκωμού και προσπαθεί με νύχια και με δόντια να στηρίξει το μνημόνιο και τα συμφέροντα που αυτό εκπροσωπεί.
Στην άλλη άκρη του πλανήτη, στον Ισημερινό, οι πολίτες αγανάκτησαν και αποφάσισαν να θέσουν ένα τέλος στην συστηματική κυβερνητική βιαιοπραγία που γινόταν εις βάρος τους. Μέχρι και οι αστυνομικοί και τα σώματα ασφαλείας στον Ισημερινό ξεσηκώθηκαν για να υπερασπίσουν τα δικαιώματά τους από τη λαίλαπα της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Το κοινοβούλιο έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο και οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, ενώ είναι πολύ δύσκολο, πλέον, ο πρόεδρος της χώρας να διατηρηθεί στην εξουσία χωρίς την χρήση θανατηφόρας βίας μέσω του στρατού, εάν θελήσει να επιμείνει στα απάνθρωπα μέτρα της κυβέρνησης.
Ακόμα και στελέχη του κυβερνητικού κόμματος διαχωρίζουν τη θέση τους και μπλοκάρουν τις νομοθετικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης.
Σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας ένστολοι αστυνομικοί έκαιγαν λάστιχα αυτοκινήτων φωνάζοντας «Σεβαστείτε τα δικαιώματα μας», διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στα επιδόματα τους. Επιπλέον, διαμαρτύρονταν και για την πρόθεση του προέδρου Ραφαέλ Κορία να διαλύσει το Κοινοβούλιο που έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο.
Μέλη του κόμματος του Κορία έχουν μπλοκάρει νομοθετικές ρυθμίσεις που στοχεύουν σε περικοπή των δημοσίων εσόδων, γεγονός που έχει αναγκάσει τον πρόεδρο να σκέφτεται τη διάλυση του σώματος, κίνηση που σημαίνει ότι θα συνεχίσει να κυβερνά με διάταγμα μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών, δήλωσε ένας από τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Λεπτομέρεια: Για να τεθούν σε ισχύ τα νέα μέτρα λιτότητας που έχει προτείνει ο Κορία πρέπει να εγκριθούν από το Συνταγματικό Δικαστήριο.
Ακόμη και ο Ισημερινός διαθέτει Συνταγματικό Δικαστήριο!!! Το άθλιο εντόπιο πολιτικό σύστημα της χώρας μας, της Ελλάδας, δεν λέει κουβέντα. Και πώς να πει; Αφού εάν εφαρμοστεί το Σύνταγμα θα χάσουν όλες τις παράνομες εξουσίες τους οι κρατούντες και θα αντιμετωπίσουν το νόμο για κατάχρηση αλλά και για έκθεση της χώρας σε εθνικούς κινδύνους...
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών