Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Νοεμβρίου 16, 2010

Επιστολή καταπέλτης από μέλος της Κ.Ε του ΛΑ.Ο.Σ στον Άδωνη ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Με μία επιστολή καταπέλτη προς τον ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και τις οργανώσεις του κόμματος ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ κατηγορεί τον ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ για ανυπαρξία έργου ως γραμ. της Κ.Ε , για βερμπαλισμούς και μαξιμαλιστική ρητορική στελεχών, για αλλαγή συγκατοίκησης από την γαλάζια πολυκατοικία στην πράσινη μεζονέτα, για την μη παρουσία του κόμματος σε εθνικά ευαίσθητες περιοχές όπως η ΚΡΗΤΗ και η ΘΡΑΚΗ, για την μονομερή μη αποφασισμένη από τα όργανα διολίσθηση της πολιτικής του κόμματος με αποτέλεσμα την πτωτική τάση στα αποτελέσματα, και άλλα πολλά. Κλείνοντας την επιστολή του αναφέρει, πως... του ζητά να αναλάβει δημοσίως τις ευθύνες του, και να εξηγήσει τους λόγους και τις αιτίες της πολιτικής και κομματικής καθίζησης, να συγκαλέσει έκτακτη σύγκληση της Κ.Ε του κόμματος για να εκτιμήσει τα δεδομένα και να λάβει τις δέουσες αποφάσεις υλοποιώντας επιτέλους τον προβλεπόμενο από το καταστατικό θεσμικό της ρόλο. Επίσης πως αυτό είναι αίτημα πολλών μελών της Κ.Ε του ΛΑ.Ο.Σ. 
Εμείς Θα συμπληρώσουμε ότι από ανταπόκριση που είχαμε από τα Γιάννενα όπου κλήθηκε από ραδιοφωνικό σταθμό ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ να εξηγήσει για την επιστολή του, ο δημοσιογράφος του ανέφερε πως ρώτησαν βουλευτή του κόμματος για αυτή την υπόθεση και του είπε πως πίσω από όλη αυτή την υπόθεση κρύβεται ο… ΒΟΡΙΔΗΣ???? 
Δηλαδή είναι τόσο μεγάλος ο πανικός τους που άρχισαν ήδη να κατηγορούν ο ένας βουλευτής τον άλλον, χωρίς να μπουν στην ουσία του θέματος. Το θέμα όμως επειδή εμείς ξέρουμε και πρόσωπα και πράγματα, μόλις αρχίζει. Θα αποκαλυφθεί ο βρώμικος ρόλος όλων όσων συμμετείχαν από το απόκομμα στο ξεπούλημα της Θράκης και της Κρήτης, όπως αναφέρει και ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ.
Καλούμε επίσης τους «γνωρίζοντες» επιτέλους να σταματήσουν να κάνουν τους «βωβούς προσκυνητές» ,και να εξηγήσουν στους αδαείς ψηφοφόρους του ΛΑ.Ο.Σ που δεν φταίνε σε τίποτα να καθυβρίζονται όπως λένε στα καφενεία, επειδή κάποιοι από αυτούς που πιστεψαν και τους τίμησαν με την ψήφο τους, ξεπούλησαν τα πάντα, πως είναι τα πράγματα πριν βρεθούν…. στην μέση του τυφώνα. 

http://ixnos.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών