Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Νοεμβρίου 10, 2010

Μπουτάρη ψηφίζουν οι Οικολόγοι-Πράσινοι (Τρεμόπουλος);

Έτσι λέει η Ελευθεροτυπία.
«Καταψηφίστε το καθεστώς Ψωμιάδη» προτρέπουν οι Οικολόγοι για Κεντρική Μακεδονία

Θεσσαλονίκη


Κατά του Παναγιώτη Ψωμιάδη τάσσονται οι οικολόγοι πράσινοι όσον αφορά στην εκλογική αναμέτρηση του δεύτερου γύρου στην κεντρική Μακεδονία.

"Καλούμε τους πολίτες, απελευθερωμένοι πλέον από τα διλήμματα που έθεσαν κυβέρνηση και αντιπολίτευση, να συμμετάσχουν μαζικά στο δεύτερο γύρο των εκλογών και, με αυτοδιοικητικά κριτήρια, να καταψηφίσουν το καθεστώς Ψωμιάδη" αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Όσον αφορά στο δήμο της Θεσσαλονίκης αρκέστηκαν να.... δηλώσουν πως "θεωρούμε θετικό το γεγονός ότι ούτε ο υποψήφιος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας ούτε και ο εκπρόσωπός της στον κεντρικό Δήμο δεν εκλέχτηκαν από τον α’ γύρο". Έμμεσα οι Οικολόγοι προτρέπουν τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τον Γ. Μπουτάρη στον β΄γύρο και τους καλούν να μην επιλέξουν την αποχή.
Στον απολογισμό της πρώτης Κυριακής οι οικολόγοι πράσινοι διαπίστωσαν αύξηση των δυνάμεων της οικολογίας με έμφαση στην εκλογή του Μιχάλη Τρεμόπουλου στο νέο περιφερειακό συμβούλιο και του Χρήστου Μάτη στο δήμο Θεσσαλονίκης.
Η οικολογία είναι παρούσα σε επίπεδο περιφέρειας μ ένα ποσοστό 4,01% και σε επίπεδο Θεσσαλονίκης με ποσοστά που κυμαίνονται από 3,12% στο δήμο Δέλτα έως 4,92% στο δήμο Νεάπολης-Συκεών. Ειδική μνεία γίνεται στο 10,17% που η οικολογία- αλληλεγγύη απέσπασε στην Ορμύλια Χαλκιδικής.
http://taxalia.blogspot.com/2010/11/blog-post_9983.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών