Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Νοεμβρίου 27, 2010

Δύο εκατομμύρια ευρώ κοστίζει η "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" του Γ.Ραγκούση

Περισσότερες από 54.000 αποφάσεις έχουν ήδη δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του προγράμματος "Διαύγεια" μέσα σε λιγότερο από δύο μήνες εφαρμογής του νόμου για τη διαφάνεια στο κράτος, τόνισε χθες βράδυ σε ομιλία του ο υπουργός Εσωτερικών.
Οπως χαρακτηριστικά τόνισε ο Γιάννης Ραγκούσης, το κράτος δεν θα "δίνει" πλέον αποκλειστικές ειδήσεις, καθώς άπαντες, από τον πρωθυπουργό έως και τον...
χαμηλότερο ιεραρχικά στέλεχος της δημόσιας διοίκησης, υποχρεούνται να δημοσιεύουν τις αποφάσεις τους στο διαδίκτυο, άλλως δεν θα εφαρμόζονται.
Πόσο κοστίζει όμως το περίφημο πρόγραμμα "Διαύγεια";
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από δύο κλειστούς διαγωνισμούς για την λειτουργία του συγκεκριμένου προγράμματος, η "Διαύγεια" θα κοστίσει 1.914.273 ευρώ. Πρόκειται για δύο διαγωνισμούς που λήγουν στις 30 Νοεμβρίου και έχουν προκηρυχθεί για την προμήθεια εξοπλισμού και την υλοποίηση της δεύτερης φάσης λειτουργίας του προγράμματος. Ο πρώτος διαγωνισμός αφορά στο ποσό των 316.187 ευρώ και ο δεύτερος σε ποσό 1.598.086 ευρώ. Ένα κονδύλι σχεδόν 2 εκατομμυρίων ευρώ θα πληρωθεί για το "καμάρι" του υπουργού Εσωτερικών που μέχρι σήμερα έχει προκαλέσει πολλά παράπονα από υπουργούς που βλέπουν καθημερινά να δημοσιεύονται στο διαδίκτυο ακόμη και οι λογαριασμοί των κινητών τους τηλεφώνων ή τα χρήματα που ξοδεύουν για καφέδες στα κυλικεία των υπουργείων τους.
newpost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών