Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 20, 2010

Το Διαδίκτυο, η ΝΔ και οι νέες μορφές πάλης

Ζούμε όμως σε μια εποχή που οι λέξεις “κομματικά γραφεία”,  “κομματικά μέλη” και “κομματική οργάνωση” προκαλούν αποτροπιασμό στον κόσμο. Όλοι αντιλαμβάνονται επίσης ότι έχουν ξεπεραστεί οι παραδοσιακές μορφές οργάνωσης και πάλης. Όλοι ξέρουμε επίσης – άσχετα αν το ξεχνούν ορισμένες νεόκοπες στελεχάρες στην Ρηγίλλης – ότι ο Σαμαράς εκλέχτηκε αρχηγός της ΝΔ από αυτο – οργανωμένες μειοψηφίες που έγιναν πλειοψηφία επειδή συντονίστηκαν μεταξύ τους από το Διαδίκτυο. Η κυρίαρχη τάση είναι λοιπόν τα social media κι εκεί πρέπει να ρίξει το βάρος της η ΝΔ.
Και για να μην λέμε πολλά ιδού μια σοβαρή πρόταση αναγνώστη μας:
Δημιουργία... portal με κάθετη δομή έτσι ώστε για κάθε Νομό και δήμο ο κάθε ένας φίλος, μέλος, πολίτης να μπορεί να καταθέτει την άποψή του για θέματα γενικότερου, ή τοπικού ενδιαφέροντος. Τα φαξ και οι επιστολές δεν είναι διαδραστική και άμεση συμμετοχή. Τα δε μέλη δεν χρειάζεται να ψηφίζουν σε κάλπες και χρονοβόρες διαδικασίες, απλά κωδικός και όνομα με απλό τσεκάρισμα επιλογών και προτάσεις ονομάτων.
Οικονομία και αμεσότητα, μην πάμε να κάνουμε τη ΝΔ κόμμα με οργανώσεις σαν το ΠΑΣΟΚ, αλλά να ανοίξουμε στη κοινωνία το βήμα επικοινωνίας.
Τα παράθυρα των ΜΜΕ είναι ξεπερασμένα και απαξιωμένα στη συνείδηση του κόσμου (για αυτό λυσσάνε και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ εναντίον του διαδικτύου). Αυτό φοβούνται και αυτό πρέπει να προβάλλει και να αναδείξει ο Σαμαράς τον κόσμο.
Δεν παίζεις το παιχνίδι με τους κανόνες των αναδόχων δημοσίων έργων, ας δώσει βήμα και φωνή σε 800.000 κόσμο και όποιος θέλει ας δημιουργήσει κόμματα και όσες εξεταστικές λάσπης θέλει.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών