Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Δεκεμβρίου 29, 2010

Υποκριτές μέχρι… θανάτου

O ΘΑΝΑΤΟΣ του ανασφάλιστου Αιγυπτίου εργαζομένου ενώ καθάριζε τα τζάμια κτιρίου του υπουργείου Εργασίας για λογαριασμό εταιρίας καθαρισμού, η οποία είχε αναλάβει το συγκεκριμένο έργο, αναδεικνύει για μια ακόμη φορά την υποκρισία της σημερινής κυβέρνησης.


ΕΝΩ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ παράγοντές του κόπτονται δήθεν για τα «δίκαια» των εργαζομένων και, μάλιστα, η υπουργός κ. Λούκα Κατσέλη πρόσφατα προσπαθούσε να πείσει ότι έδιδε μάχη με τα «τέρατα» του ΔΝΤ για να μην περάσουν τα αντεργατικά μέτρα, ήταν η ίδια που με νόμο προώθησε την επιστροφή στον εργασιακό Μεσαίωνα. Τα ίδια είχε πράξει και ο...
προκάτοχός της, κ. Ανδρέας Λοβέρδος, με το «ασφαλιστικό».


ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΛΟΙΠΟΝ, πως δικαιώνονται όσοι έλεγαν ότι δεν πρόκειται για υπουργείο Εργασίας (ή Απασχόλησης, όπως λεγόταν), αλλά για υπουργείο «δουλείας» και πια, μετά το θάνατο του Αιγυπτίου, «υπουργείο ανασφάλιστης δουλείας». Ακόμα πιο εντυπωσιακό, που καταμαρτυρά ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να λέγει την αλήθεια στο λαό, είναι ότι το υπουργείο καθυστέρησε να τοποθετηθεί επί του θέματος δέκα ημέρες.


ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ, το τραγικό γεγονός είδε το φως της δημοσιότητας «ευαισθητοποιήθηκε» να βγάλει ανακοίνωση. Εξίσου συγκλονιστικό είναι ότι, ενώ ήταν πασίγνωστο, ειδικά μετά την τύφλωση της Κούνεβα με βιτριόλι, ότι στις εταιρίες καθαρισμού οργιάζουν η ανασφάλιστη εργασία και η τρομοκρατία, το υπουργείο ούτε καν γνώριζε για τον ανασφάλιστο Αιγύπτιο.


ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, μπορεί κανείς να πιστέψει ότι αυτή η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τα δικαιώματα των εργαζομένων
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών