Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 27, 2010

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ:ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ,ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ,ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ!

Όπως διαβάζουμε εδώ,στο συνοδευτικό σημείωμα του τεύχους Δεκεμβρίου του ενημερωτικού δελτίου ΑΠΟΨΕΙΣ που εκδίδει η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ αναγράφονται τα παρακάτω:

"Ο ιδεολογικός εξοπλισμός και η σωστή πληροφόρηση όλων μας είναι ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για την διεξαγωγή του πολιτικού αγώνα. Για το σκοπό αυτό η Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού επιλέγει άρθρα από τον Ημερήσιο, Περιοδικό και Ηλεκτρονικό Τύπο, τα οποία δημοσιεύονται στη παρούσα μηνιαία έκδοση. Κριτήριο της επιλογής των άρθρων συνιστά το υψηλό επίπεδο της ανάλυσης και η εγκυρότητα των πληροφοριών που περιέχουν, χωρίς κατ’ ανάγκη να συμμεριζόμαστε όλες τις απόψεις που διατυπώνονται σε αυτά. Ως Γραμματεία Πολιτικού Σχεδιασμού πιστεύουμε, όμως, ότι η μελέτη τους θα είναι... χρήσιμη για ενημέρωση, προβληματισμό και εμπλουτισμό του πολιτικού λόγου μας.

Τα άρθρα και σχόλια που προτείνει λοιπόν στα μέλη και στελέχη της ΝΔ η αρμόδια γραμματεία για να εξοπλιστούν ιδεολογικά και πολιτικά στον αγώνα που δίνουν καθημερινά είναι, μεταξύ άλλων, των εξής αθρογράφων, ή εντύπων:

Νίκος Χατζηνικολάου – Realnews

Μανόλης Γ. Δρεττάκης – ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Ι. Κ. Πρετεντέρης – ΤΟ ΒΗΜΑ

Μαριάνα Πυργιώτη – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Βασίλειος Μαρκεζίνης

Zbigniew Brzezinski – Der Spiegel

Οδυσσέας Ανδρούτσος

Νίκος Παπανδρέου (!!!)

www.dimitris-stergiou.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Η ΑΞΙΑ

ΕΣΤΙΑ

Le Monde 


ΤΑ ΝΕΑ

La Croix

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ".


Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΧΤΑΡΜΑΣ,ΜΟΝΟ ΘΥΜΗΔΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ:ΔΙΟΤΙ ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟ (ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗ ΛΕΞΗ "ΣΕΒΑΣΜΟΣ"),ΩΣ ΤΟΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ;!

ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ...ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ ΟΠΩΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΠΡΕΤΕΤΕΡΗΣ,"ΝΕΑ","ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΤΑΒΑΤΖΟ-ΛΑΜΟΓΙΑ!

ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ;

«Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο Σαν Φρανσίσκο, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα (....). Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτή την στιγμή ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός , για ακόμη μια φορά. Ο αδελφός μου (σ.σ ο σημερινός Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου) είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960. Περιστασιακά και εγώ ο ίδιος στήνω μια παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με Αμερικάνικη καρδιά".

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΖΩΑ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ

1 σχόλιο:

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών