Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Δεκεμβρίου 21, 2010

Η χρυσή ευκαιρία

H ΑΓΚΥΡΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ… Θα έπρεπε να αισθανόμαστε ιδιαιτέρως ευχαριστημένοι από το γεγονός αυτό. Οταν μάλιστα το ευχάριστο συναίσθημα προκύπτει από πράξη διπλωματική των αδελφών Κυπρίων. Η Λευκωσία συνήψε συμφωνία με το Ισραήλ, ώστε να καθορισθεί η ΑΟΖ ανάμεσα στα δύο κράτη. Και πολύ καλά έπραξε. Αψήφησε τον Τούρκο και προχώρησε με γνώμονα το συμφέρον της.

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ...
εδώ στη χώρα μας δεν γίνεται. Η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει ότι δείχνει ευαισθησία στα εθνικά μας θέματα. Οτι τα χειρίζεται με βάση το συμφέρον μας και μόνον. Θα συμφωνούσαμε αν κάθε λίγο και λιγάκι δεν φαινόταν καπνός… στην ατμόσφαιρα. Αν δεν προέκυπταν μικρά ή μεγάλα θέματα, τα οποία έχουν οδηγήσει και καλοπροαίρετους στο συμπέρασμα ότι υπάρχει φωτιά. Ουδείς αντιλαμβάνεται γιατί η κυβέρνηση δεν προχωρεί με ταχείς ρυθμούς στη διαπραγμάτευση των Αποκλειστικών Οικονομικών Ζωνών με βάση το Δίκαιο της Θάλασσας. Γιατί δεν γίνονται οι απαιτούμενες κινήσεις ώστε να τελειώσει το θέμα με την Αλβανία που είχε ουσιαστικά κλείσει και φυσικά να εκμεταλλευθεί το γεγονός ότι το Ισραήλ αυτή τη δεδομένη στιγμή κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του ώστε να δείξει την πυγμή του απέναντι στην Αγκυρα.

Ο ΑΞΟΝΑΣ Αθήνας, Λευκωσίας, Τελ Αβίβ, που κάποτε θα φαινόταν όνειρο απατηλό, σήμερα πλέον δείχνει εφικτός και είναι αναμφίβολα προς το συμφέρον της Ελλάδας. Σήμερα δείχνει ότι θα μπορούσε να περπατήσει, αρκεί η κυβέρνηση να πράξει τα δέοντα. Και τέλος, πραγματικά χαιρόμαστε που η αρθρογραφία της εφημερίδας συζητείται στη Βουλή. Είμαστε βέβαιοι ότι, διαβάζοντας τον Ελεύθερο Τύπο, κάποιοι, που κοιμούνται σήμερα τον ύπνο του δικαίου θα ξυπνήσουν και θα αλλάξουν ρότα, ώστε να μην απολέσουμε κάθε… κυριαρχικό μας δικαίωμα.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών