Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Δεκεμβρίου 25, 2010

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΗΣ RAND

O -γεννημένος στην Κούβα- δημοσιογράφος και συγγραφέας, Alex Abella, πήρε ειδική άδεια για αποκλειστική πρόσβαση στο εσωτερικό της RAND Corporation, προκειμένου να εξρευνήσει τα αρχεία της. Αυτό που ανακάλυψε, είναι ότι καθοδηγείται από "τρελούς" επιστήμονες, συμπεριφοριστές και στρατηγούς, των οποίων η πρόθεση είναι η έναρξη του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου.

Κάποτε ήταν ένας σκεπτικιστής σχετικά με το θέμα των θεωριών συνωμοσίας και της νέας παγκόσμιας τάξης, αλλά μετά τη συνεργασία του με τη RAND Corporation είναι πλέον πεπεισμένος ότι αυτό ο -άκρως- απόρρητος προβληματισμός, κινεί τα νήματα της αμερικανικής κυβέρνησης, για τουλάχιστον 60 χρόνια.

"Είμαστε όλοι νόθα παιδιά της RAND και δεν το ξέρουμε ακόμα", παρατηρεί ο Abella, τονίζοντας πως...
η RAND ξεκίνησε ως ένας οργανισμός, που επικεντρώθηκε γύρω από την κατασκευή νέων όπλων για το στρατό, αλλά τελικά επεκτάθηκε στην πολιτική, την επιστήμη, την ιστορία, την οικονομία και είναι στενά δεμένη με τη Ford και τον Rockefeller.

Απόφαση της RAND, στη δεκαετία του '50, ήταν να επανεξετάσει το μοντέλο του πλανήτη, προς μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων, που θα άλλαζε τα πάντα, με την ανάπτυξη της "ορθολογικής θεωρίας επιλογής", που μετατρέπει τον κόσμο από πολίτες σε καταναλωτές.

Απώτερος στόχος της RAND, ήταν να υπάρξουν τεχνοκράτες, σε κάθε λειτουργία και πτυχή της κοινωνίας, για την επιδίωξη μιας κυβέρνησης ενός κόσμου, που θα πρέπει να χορηγείται υπό "τον κανόνα της λογικής," έναν αδίστακτο κόσμο, όπου η απόδοση ήταν ο "βασιλιάς" και οι άνδρες ήταν κάτι παραπάνω από μηχανές.

Αυτός είναι και ο λόγος, που η RAND μελέτησε τις κοινωνικές επιστήμες, επειδή αδυνατούσε να επεξεργαστεί τον τρόπο, που θα βοηθήσει τους ανθρώπους και το πώς οι άνθρωποι δεν ενεργούν πάντα στους δικούς τους προβλέψιμους εγωισμούς.

Δεν υπάρχει θέση για την αγάπη, την κατανόηση ή την ανιδιοτέλεια στη νέα παγκόσμια τάξη, που η RAND και το Ίδρυμα Ford προσπαθούν να δημιουργήσουν.

Ο πατριωτισμός και ο αλτρουισμός βρίσκονται σε αντιδικία, με τους στόχους τους.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών