Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Δεκεμβρίου 13, 2010

Από το ΠΑΚ...στον Ανδρέα..στον Soros και μετά στον ΓΑΠ

Τι υπέροχη διαδρόμη...
Με την ιδεολογία και το 'όραμα' να κυριαρχεί.
Διαβάστε από τον ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΗ...



"Ποια ήταν η μυστική συνάντηση του κ. Νουριέλ Ρουμπινί στην Αθήνα; Ο διεθνής κερδοσκόπος ήλθε στην Ελλάδα συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του τμήματος ερευνών και στρατηγικής της εταιρείας του Roubini Global Εconomics κ. Αρνάμπ Ντας. Πληροφοριοδότης μου εντόπισε κοντά στον κ. Ρουμπινί και τον διεθνή οικονομολόγο κ. Στ. Ζαβό
O κ. Ζαβός έδρασε στο ρομαντικό ΠαΣοΚ του 1974, με αποτέλεσμα να διατηρεί ως σήμερα καλές σχέσεις με ιερά τέρατα του Κινήματος. Αντί όμως να στρατευθεί στην υλοποίηση του «οράματος της Αλλαγής» δραστηριοποιήθηκε στο real estate στη Νέα Υόρκη και έγινε στενός φίλος και αργότερα κουμπάρος του κ. Τζορτζ Σόρος. Ανάμεσα στις «κακές παρέες» του κ. Ζαβού συμπεριλαμβάνεται ο Dr. Doom.
O κ. Γ. Παπανδρέου δέχθηκε τον Dr. Doom στο Μέγαρο Μαξίμου και συζήτησε μαζί του επί μακρόν. Εικάζω ότι ο Πρωθυπουργός ήθελε να ρίξει πιπέρι στην ανθελληνική γλώσσα του διεθνούς κερδοσκόπου, ο οποίος ωστόσο εμφανίστηκε μάλλον σεμνός. Παράδειγμα; Σε μια προσπάθεια αποφυγής της υπερβολής, τόσο ο κ. Ρουμπινί όσο και ο κ. Ντας μετακινήθηκαν από και προς το Μέγαρο Μαξίμου με ταξί. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών