Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 08, 2011

Η αλήθεια «πονάει»

HΤΑΝ Η ΑΛΗΘΕΙΑ «πονάει» και δεν υπάρχουν επιχειρήματα, τότε είναι η ώρα της σπίλωσης και των «τυφλών» επιθέσεων. Την τακτική αυτή επέλεξαν να ακολουθήσουν έναντι του Ελεύθερου Τύπου και του αρμόδιου για τα εργασιακά θέματα συντάκτη του οι ηγεσίες της ΓΣΕΕ και της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ) αδυνατώντας να αντέξουν την κριτική της εφημερίδας, με αφορμή το χθεσινό πρωτοσέλιδο και το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της για...
την κλαδική σύμβαση των εργαζομένων στους σταθμούς βάσεως των ραδιοταξί όλης της χώρας, με τους μειωμένους, έναντι του ελάχιστου ορίου των 739,5 ευρώ της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας (ΕΓΣΣΕ), μισθούς. Ισχυριζόμενες ότι η σύμβαση αυτή αφορά σε εξάωρη απασχόληση, δηλαδή καθιερώνει διά της νομίμου οδού ένα «τραβεστί» σύστημα απασχόλησης με νόμιμο ημερήσιο χρόνο εργασίας κάτω του καθιερωμένου οκταώρου (δεν αποτελεί ούτε μερική, αλλά ούτε και πλήρη απασχόληση), και μειωμένες κατά ένα ποσοστό αμοιβές, οι επικεφαλής της ΓΣΕΕ και της ΟΙΥΕ δεν υποστηρίζουν την άποψή τους, όπως έχουν δικαίωμα να κάνουν, αλλά προχωρούν σε μια επιχείρηση καταφανώς ψευδών και ατεκμηρίωτων, μειωτικών και προσβλητικών χαρακτηρισμών.

ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ, χωρίς να κοιτούν ούτε ένα εκατοστό πέρα από το οπτικό πεδίο το οποίο τους επιτρέπουν να βλέπουν οι «κομματικές παρωπίδες» τους, να πετάξουν «λάσπη» και (άκουσον, άκουσον!) να αφήσουν άμεσα να εννοηθεί ότι τόσο η εφημερίδα όσο και ο συντάκτης τα «πιάνουν» από κάπου εξυπηρετώντας άλλα συμφέροντα, χωρίς να στηρίζουν αυτή τη βαριά και πέρα από κάθε θεμιτή αντιπαράθεση απόψεων κατηγορία έστω και σε ένα σημείο… Η τακτική αυτή συνιστά δείγμα πανικού, αμετροέπειας και έντονης κομματικής εξάρτησης από τους «πράσινους» συνδικαλιστές. Αντί να βλέπουν «εφιάλτες» εκτός του συνδικαλιστικού κινήματος όταν τους ασκείται τίμια κριτική, ας αναρωτηθούν «τις πταίει» για το γεγονός ότι το συνδικαλιστικό κίνημα χάνει διαρκώς σε αξιοπιστία στα μάτια των πολιτών.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών