Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Ιανουαρίου 14, 2011

Δε μας χέζεις ρε Καραγκούνη... Βούλωσέ το καλύτερα ή αν έχεις τα @ρχιδια πες ότι είπες μ@λ@κια. Θα απειλήσεις κιόλας; Λίγο τσίπα

Λάβαμε το παρακάτω email:

Κύριε Ανώνυμε blogger,

Σας αποστέλλω δελτίο τύπου για όσα έχουν ειπωθεί για το περιβόητο love parade στο οποίο έγινε αναφορά και όχι σε gay parade που εσείς με συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια που σίγουρα επισείουν έννομες συνέπειες αναφέρετε. Το love parade απλά για να γνωρίζετε είναι φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής. Αν στην παρέλαση αυτή συμμετέχουν gay απάντησα σε δημοσιογράφο του star ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γίνει και στην Ελλάδα. Δεν πρότεινα να γίνει love parade απλα υποστήριξα αφού οι Γερμανοί κάνουν αυτό στο Βερολίνο μπορούμε εμείς να κάνουμε αναπαραστάσεις ιστορικών γεγονότων στην Ελλάδα οπως για παραδειγμα αναπαράσταση της μαχης του Μαραθώνα, της μάχης των Θερμοπυλων, της ναυμαχίας της Σαλαμίνας. ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. Μπορώ αν θέλετε να σας αποστείλω το.... σχετικό dvd της ομιλίας μου από τη Βουλή για οποιαδήποτε αποφυγή παρεξηγήσεων. Αυτά είπα στη Βουλή και σε ύστερη επικοινωνία μου με δημοσιoγράφο του Star o οποίος με ρώτησε αν θα είχα πρόβλημα να γίνει το love parαde στην Ελλάδα που προφανώς συμμετέχουν και gay ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ του απάντησα ότι δεν έχω οποιοδήποτε πρόβλημα. Εξήγησα μάλιστα ότι η gay κοινότητα είναι πολύ μεγάλη, όχι μόνο εδώ αλλά και στο εξωτερικό και σίγουρα ένα τέτοιο γεγονός θα έφερνε πολλά χρήματα στην ελληνική οικονομία. Με λίγα λόγια δεν είπα στη Βουλή ότι πρέπει να γίνει love parade αλλά το αντίθετο αναπαράσταση ιστορικών γεγονότων, διότι οι Γερμανοί αυτό έχουν να προβάλλουν ενώ εμείς έχουμε να προβάλλουμε την ιστορία και τον πολιτισμό μας και στην ερώτηση του δημοσιογράφου αν διαφωνείτε να γίνει απάντησα ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γίνει. Περιμένω αποκατάσταση της αλήθειας και οπωσδήποτε επικοινωνήστε μαζί μου.

Με εκτίμηση,

Καραγκούνης Κων/νος


ΑΠΑΝΤΗΣΗ:Καταρχήν,γιατί ενοχλείστε από την "ανωνυμία";Μήπως νομίζετε πως υπήρχε περίπτωση να γράφαμε διαφορετικά,αν είχαμε "επωνυμία";Όσοι γνωρίζουν το blog μας εδώ και καιρό,ξέρουν πολύ καλά πως εκφράζουμε πάντα τις απόψεις μας με τον ίδιο τρόπο,είτε επώνυμα είτε ανώνυμα.

Πάμε τώρα στην ουσία:Το Love Parade ξεκίνησε ως φεστιβάλ μουσικής αλλά ΜΕΤΑΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΠΑΡΤΥ ΟΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ.

Για του λόγου το αληθές,μπορείτε να...θαυμάσετε φωτογραφίες από τη "μουσική" εδώ.

Αν για εσάς το συγκεκριμένο γεγονός είναι παρόμοιο με μια κοινή συναυλία ή φεστιβάλ και δεν βλέπετε τις...διαφορές,τα λόγια περιττεύουν!


Παρ΄'ολα αυτά,προσπαθείτε με κλασικές πολιτικάντικες τακτικές να κάνετε το άσπρο μαύρο:Τι σχέση έχουν οι ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ με τα "φεστιβάλ";Μόνο εσείς μπορείτε να μας "εξηγήσετε"!


Δεν καταλαβαίνετε ότι είναι ευθεία προσβολή της Ιστορίας και του Έθνους μας η αντιπαραβολή πορνο-ναρκω-φεστιβάλ με τις θυσίες των προγόνων μας;


Εκτός του ότι,ακόμα και ένα κράτος όπως η Γερμανία,σίγουρα έχει να επιδείξει πολύ μεγαλύτερα ιστορικά γεγονότα προς αναπαράσταση από τα εν λόγω "φεστιβάλ"!


Σαφώς και δεν διαφωνούμε με την αναπαράσταση των ιστορικών γεγονότων που αναφέρετε:Όμως,είναι πραγματική ΞΕΦΤΙΛΑ-μιας και αυτή η λέξη σας ενόχλησε και μας απειλείτε-να τα συγκρίνουμε με άσχετα γεγονότα!


Και τελικά,πότε θα καταλάβετε πως δεν κινούνται όλα γύρω από το κερδος;Με την ίδια "λογική",μπορούμε άνετα να μετατρέψουμε την Ελλάδα σε προορισμό σεξοτουρισμού,τώρα που δεν υπάρχουν και δουλειές.Να το κάνουμε;


Τέλος,ενοχλούμαστε αφάνταστα όταν αναφέρετε ως βήμα για...φιλελευθεροποίηση της κοινωνίας τη διοργάνωση τέτοιων εκδηλώσεων:Θα έπρεπε,εσάς και το κόμμα στο οποίο ανήκετε,να σας απασχολούν ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ που πραγματικά προοδεύουν τον τόπο και όχι διαστροφικά πανηγυράκια,που εκτός των άλλων συνοδεύονται και από θανάτους!


Υ.Γ.ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΠΟ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ,ΟΣΟ ΣΚΛΗΡΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.ΤΟ "ΧΑΙΔΕΜΑ ΑΥΤΙΩΝ" ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ,ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ!


Φιλικά,
Ο ανώνυμος blogger.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών