Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 25, 2011

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ. ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ.

Ελληνική εταιρεία επέβαλλε κατάσχεση στους λογαριασμούς που διατηρεί το ΤΤ στην ΤτΕ, στην ALPHA BANK και στην ΕΤΕ!!

Η διοίκηση του οργανισμού οφείλει άμεσα εξηγήσεις για αυτή την απίστευτη ιστορία που ΚΛΟΝΙΖΕΙ την αξιοπιστία του ισχυρότερου ιδρύματος της χώρας; Ιδιαίτερα την εποχή του μνημονίου που οι τράπεζες είναι τα “χαϊδεμένα” και ωφελημένα παιδιά εις βάρος ολόκληρης της κοινωνίας;;

Εξέλιξη – βόμβα στο τραπεζικό σύστημα με μία ντροπιαστική απόφαση για το υγιέστερο ίδρυμα της χώρας, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, που αφορά....
κατάσχεση καταθέσεων του σε τρεις Ελληνικές τράπεζες! Πρωτοφανές γεγονός που δεν έχει όμοιο του στα χρονικά, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για ένα ίδρυμα με μεγάλη ρευστότητα, ελεγχόμενο 100% από το δημόσιο.

Η εταιρεία ΕΚΤΑΣΙΣ, με αντικείμενο την εκμετάλλευση ακινήτων μπήκε στο άρθρο 99, με απόφαση που εξεδόθη τον Αύγουστο του 2009.
Οι υποχρεώσεις της ανέρχονταν στα 280 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων τα 250 εκ. σε τράπεζες και τα υπόλοιπα σε ιδιώτες.
Η εταιρεία που διέθετε ακίνητα, ήρθε σε συμφωνία με τους πιστωτές βάση της οποίας το ΤΤ ανέλαβε την υποχρέωση να αγοράσει ένα ακίνητο της, έναντι του ποσού των 26 εκατ.
Τα χρήματα από την αγορά θα πήγαιναν  στην ALPHA BANK (19 εκατ.), Τράπεζα Κύπρου (3 εκατ.) και σε ιδιώτες πιστωτές το υπόλοιπο του ποσού.

Η απόφαση αυτή επικυρώθηκε την 1/7/2010, ενώ το ΤΤ συμφώνησε να αγοράσει αυτό το ακίνητο στις 21/4/2010.

Για αδιευκρίνιστους λόγους από την πλευρά του ΤΤ, καθυστέρησε η αγορά του ακινήτου, παρά τις δεσμευτικές αποφάσεις, με αποτέλεσμα η εταιρεία να επιτύχει κατάσχεση στους λογαριασμούς που διατηρεί το ΤΤ στην ΤτΕ, στην ALPHA BANK και στην ΕΤΕ.

Το ΤΤ αντέδρασε στις 21/1 και ζήτησε με προσωρινή διαταγή να ανασταλεί η διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης, αλλά η αίτηση του απορρίφθηκε!

Σήμερα, ζήτησε εκ νέου την αναστολή διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης, με την απόφαση να αναμένεται σε λίγες ώρες από τώρα.

Το θέμα είναι άκρως σοβαρό και απαιτεί σοβαρές εξηγήσεις από την διοίκηση του οργανισμού. Ποιός ο λόγος για όλη αυτή την απίστευτη εξέλιξη; Ιδιαίτερα όταν μιλάμε για το ΤΤ με την μεγαλύτερη ρευστότητα στην χώρα;
Υπάρχει κάποιο πρόβλημα κύριοι του ΤΤ; Που βρίσκονται τα διαθέσιμα; Ποιά η σκοπιμότητα της μη εκτέλεσης της απόφασης που κλονίζει την αξιοπιστία του ισχυρότερου τραπεζικού ιδρύματος;
Θα περιμένουμε εναγωνίως απαντήσεις και θα σας κρατούμε ενήμερους.
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών