Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 24, 2011

Οδυνηρά ανταλλάγματα

H κυβέρνηση προπαγανδίζει ως θετική εξέλιξη την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων του ελληνικού χρέους, αποκρύπτοντας τους επαχθέστατους όρους που ετοιμάζεται να συμφωνήσει με την τρόικα. Με την πρωτοφανή αυτή συσκότιση της πραγματικότητας επιδιώκεται να ξεγελαστούν οι πολίτες και –ούτε λίγο ούτε πολύ – να αισθανθούν ανακουφισμένοι που οι κίνδυνοι αθέτησης πληρωμών και χρεοκοπίας του ελληνικού κράτους θα μειωθούν. Οι κυβερνώντες κρύβουν σκόπιμα από τους πολίτες ότι...
η αποδοχή από την πλευρά της «τρόικας» να δοθεί πίστωση χρόνου στην Ελλάδα για την αποπληρωμή των δανειακών υποχρεώσεών της δεν θα γίνει χωρίς ανταλλάγματα οδυνηρά, για τη χώρα και το λαό της.
Τα ανταλλάγματα θα είναι οδυνηρά για τη χώρα, αφού θα περιλαμβάνουν την κατάργηση κυριαρχικών δικαιωμάτων της, μέσω της εκχώρησης περιουσιακών δικαιωμάτων του Ελληνικού Δημοσίου σε μεγάλα οικονομικά συμφέροντα που εδρεύουν στις χώρες των «δανειστών».
Τα ανταλλάγματα θα είναι οδυνηρά και για το λαό, επειδή θα προβλέπουν την κατάργηση κοινωνικών δικαιωμάτων του, όπως η δημόσια υγειονομική περίθαλψη και η δημόσια κοινωνική ασφάλιση.  Η εξαθλίωση του λαού θα είναι πλέον θέμα χρόνου και η «στάση πληρωμών» θα κηρυχθεί πρώτα από τους ίδιους τους πολίτες!
Το είδος και οι όροι του δανεισμού που θα παρασχεθεί στη χώρα μας θα είναι ίδια με αυτά που ίσχυσαν το 1998 στην περίπτωση της Αργεντινής! Το αποτελέσματα είναι γνωστά και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναληφθούν.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών