Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 15, 2011

Καταγγελία για κομπίνα αστυνομικών εις βάρος συναδέλφων τους στην Αλεξανδρούπολη

Διεθνής Ένωση Αστυνομικών
Πρώτες ημέρες του Γενάρη του Σωτηρίου έτους 2011, του δεύτερου έτους μετά την είσοδο της χώρας μας στη μέγγενη του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και οι ρυθμοί της καθημερινότητας των πολιτών αυτής της χώρας βαίνουν φυσιολογικά.
Όπως συνηθίζεται μέσα στους δύο πρώτους μήνες κάθε καινούργιου έτους γίνονται οι πατροπαράδοτες κοπές βασιλόπιτας και οι ετήσιοι χοροί συλλόγων και σωματείων ανά την Ελλάδα. Έτσι απόψε....
(σημ: χθες) κόβει την βασιλόπιτα της και η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στην πόλη της Αλεξανδρούπολης (χάριν συντομίας στα αγγλικά I.P.A. - International Police Association).

Ωστόσο πέραν του ευχάριστου γεγονότος της καθιερωμένης κοπής βασιλόπιτας και της συνάθροισης πολλών ενεργών, αλλά και συνταξιούχων αστυνομικών της I.P.A. Αλεξανδρούπολης με τις οικογένειες τους, θα έπρεπε συγχρόνως να θίξουμε και τα ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ, που βρίσκονται καλά ριζωμένα μέσα στα σπλάχνα του έμψυχου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας, του επίσημου Κρατικού Φορέα, για την Προστασία και Φύλαξη όλων των Ελλήνων Πολιτών και την ανεπηρέαστη διαβίωση τους...»

Και για να μην μακρηγορήσω θα πάω παρ’ αυτά στο "ΨΗΤΟ". Το καλοκαίρι του 2007 συστήθηκε
ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών