Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 29, 2011

Ξύνεσαι στη γκλίτσα του τσοπάνη Σαακασβίλι..

Τη στιγμή που ο ένας μετά τον άλλον ηγέτες χωρών εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για το τρομοκρατικό κτύπημα στην Μόσχα, ο γραφικός αλλά και επικίνδυνος ταυτόχρονα πρόεδρος της Γεωργίας Mikheil Saakashvili έρχεται να «ρίξει λάδι στη φωτιά» δηλώνοντας στην βρετανική εφημερίδα The Independent εχθές πως η βομβιστική επίθεση  δεν ήταν τίποτα άλλο από «ανταπόδοση για τα όσα έχει κάνει η Ρωσία στο Νότιο Καύκασο».
Ο Saakashvili δήλωσε ακόμη πως... η Ρωσία «μοιάζει με κροκόδειλο έτοιμο να σε καταπιεί», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Ο ίδιος μάλιστα επικαλείται και προσωπική συνομιλία με τον πρωθυπουργός Putin την οποία αφηγήθηκε μιλώντας στην πρωτεύουσα της Γεωργίας: «Είχα συζήτηση με τον Vladimir Putin πριν από κάποιο καιρό», είπε ο Saakashvili «λέγοντάς του ότι η πολιτική της Ρωσίας στον Καύκασο με την υποστήριξη αποσχιστικών κινημάτων θα φέρει σε ανταπόδοση βία», «Όχι» είπε ο Putin σύμφωνα πάντα με τη μαρτυρία που επικαλείται ο πρόεδρος της Γεωργίας «Όποιος τολμήσει να κάνει κάτι εναντίον μας θα τον συντρίψουμε σαν κατσαρίδα», φέρεται να του απάντησε ο Ρώσος πρωθυπουργός.
Ο Putin στο παρελθόν έχει διακωμωδήσει τον Saakashvili όταν ο τελευταίος πιάστηκε από τις κάμερες του BBC να μασάει τη γραβάτα του σε μια στιγμή αμηχανίας.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Μετά θα απορεί ο Σαακασβίλι αν τα Ρωσικά στρατεύματα 'παρελάσουν' ξανά μπροστά στο προεδρικό μέγαρο της Τιφλίδας. 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών