Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Ιανουαρίου 17, 2011

Ο Ν. Παπανδρέου, ο Θ. Πάγκαλος και το Κατάρ

Πολύ φασαρία (όχι άδικα) έγινε για το πολυτελές ρεβεγιόν του Θεόδωρου Πάγκαλου. Λίγοι όμως πρόσεξαν τις λεπτομέρειες,  που έκρυβαν  ειδήσεις.  Όπως έγραψε και το (φιλοκυβερνητικό) Έθνος, στο ρεβεγιόν υπήρχαν κι άλλοι,  πλην του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και του  Νίκου Σηφουνάκη; Ποιο ήταν «το» πρόσωπο; Ο κοινός τους φίλος και αδερφός του πρωθυπουργού Νίκος Παπανδρέου, ο οποίος, ως γνωστόν, ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για τις ελληνοαραβικές επιχειρηματικές σχέσεις.
Και  για πού θα ταξίδευε λίγο μετά (με αρκετή μυστικότητα και χωρίς διευκρινήσεις) ο Θ. Πάγκαλος;  Για το Κατάρ,  και όπως μάθαμε εκ των υστέρων, ο  Θ. Πάγκαλος επιχείρησε να....
πείσει τους Καταριανούς να ξαναδούν την επένδυση στον Αστακό που ματαιώθηκε,  πλήττοντας την αξιοπιστία (και όχι μόνο) της κυβέρνησης.
Παρ’ ότι υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες για το τι κατάφερε, να θυμίσουμε ότι στην  επένδυση του Αστακού εμπλεκόταν  ο  Γ. Σεφερτζής , επί σειρά ετών σύμβουλος του Γ.Παπανδρέου και στενός φίλος του Νίκου. Επίσης ο υφυπουργός που κυρίως την «έτρεχε» ήταν ο επίσης στενός φίλος του Νίκου, ο Σπ.Κουβέλης, στου οποίου το γραφείο (όπως λένε οι υπάλληλοι και πολλά μάτια που τον έχουν δει)  ήταν κάθε τρεις και λίγο ο αδελφός του πρωθυπουργού.
Σε όσους κακοπροαίρετους σκεφτούν ότι ο Θ.Πάγκαλος και ο Νίκος Παπανδρέου συζήτησαν για το ταξίδι  στο Κατάρ και για επενδύσεις, θα πούμε ότι υπάρχουν και συμπτώσεις.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου, ο Θ.Πάγκαλος περιορίστηκε σε γενικές και αόριστες δηλώσεις για την αποστολή στο Κατάρ, αρνούμενος να πει περισσότερα.   Από το γραφείο του  μιλάνε  για συζητήσεις  «εμπιστευτικού χαρακτήρα» και ότι την υπόθεση χειρίζεται το Μέγαρο Μαξίμου.
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών