Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 12, 2011

ΠΑΡΤΥ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Ο ΠΑΛΙΟΞΕΦΤΙΛΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ,ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ!


«Άρμα μας είναι ο τουρισμός και φαρέτρα μας ο πολιτισμός, οπότε αν εδώ πάνω επενδύσουμε, τότε η χώρα μας θα βγει συντομότερα από την κρίση» είπε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, ο οποίος συνέχισε τις προτάσεις του, λέγοντας “ναι” και στην οργάνωση ενός “Love Parade” (παρέλαση αγάπης), φτάνει να έχει έσοδα η χώρα, αφήνοντας άφωνο τον υφυπουργό Πολιτισμού Γιώργο Νικητιάδη.

Δημοσιογράφος: «Ακούγοντάς σας να προτείνετε το Love Parade το μυαλό μου πήγε σε άρματα και.... γυμνούς άντρες να λικνίζονται...».

Κώστας Καραγκούνης: «Ναι, δίκιο έχετε. Εγώ όμως διευκρίνισα ότι πρέπει πρώτα να επενδύσουμε στον πολιτισμό μας και σε πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις. Να γίνει, παραδείγματος χάριν, η αναπαράσταση της Μάχης του Μαραθώνα και να έρθουν οι ξένοι να τη δουν».

Δημοσιογράφος: «Εγώ όμως θα παραμείνω στο Love Parade. Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας βουλευτής κάνει μια τέτοια πρόταση!».

Βουλευτής «Το τσιμπήσατε, βλέπω! Ας μην είμαστε υποκριτές. Εγώ είμαι μόνο τριάντα πέντε χρόνων και θα πρέπει να έχουμε ανοιχτό μυαλό. Η κοινωνία πρέπει λιγάκι να φιλελευθεροποιηθεί. Δείτε τι γίνεται στο Βερολίνο σε μια παρόμοια εκδήλωση. Εκατομμύρια τουρίστες πάνε για να το δουν και αφήνουν και αρκετά χρήματα στην πόλη. Όλα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε».

Στο τέλος ο βουλευτής φαίνεται να δικαιώνεται, αφού το Υπουργείο Πολιτισμού αποφάσισε ότι φέτος θα γίνει στη χώρα μας Love Parade για αύξηση του τουρισμού…
zougla.gr


ΡΕ ΓΕΛΟΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ,ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΧΥΔΑΙΕΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΑΤΟΥ;


ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ "ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙΣ" ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΤΣΟΝΤΟ-ΠΑΡΟΙΚΙΑ,ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ!

ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Η ΛΕΞΗ "ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ" ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΕΠΙΕΙΚΗΣ!

Υ.Γ.ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΟΥΛΗ "ΣΑΛΩΜΗ" ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟ,ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ...ΠΑΙΔΕΙΑΣ!
hellas-orthodoxy

3 σχόλια:

  1. ntroph sas malakes poy vrizete to paidi alla vevaia edw sthn ellada fteei o gaidaros poy eisaste eseis kai xtipate ton karagouni vromaskila toy kerata PALIO MALAKES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. peite kiala kai erxetai h wra sas..........TENEKEDES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλα να μας βρεις όπου γουστάρεις..Το mail μας είναι πάνω, πάνω..Περιμένουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών