Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Ιανουαρίου 26, 2011

ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ Η ΘΑΛΕΙΑ ΔΡΑΓΩΝΑ!ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ


«Εκπαίδευση Mουσουλμανοπαίδων» και στην Αλεξανδρούπολη

Κέντρο στήριξης του προγράμματος «Εκπαίδευση Mουσουλμανοπαίδων» στην Αλεξανδρούπολη, προωθεί η υπεύθυνη του προγράμματος Θάλεια Δραγώνα, που επισκέφτηκε χθες τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλη Λαμπάκη. Στόχος είναι, το αμέσως επόμενο διάστημα να.....

βρεθεί ο κατάλληλος χώρος ώστε το κέντρο που θα δημιουργηθεί να συμβάλλει στην κατάρτιση της ελληνομάθειας των μουσουλμανοπαίδων για την πληρέστερη ένταξή τους στην τοπική κοινωνία. Όπως τονίσθηκε, τα ΚΕΣΠΕΜ παίζουν αποφασιστικό ρόλο στην ενίσχυση των βασικών εκπαιδευτικών στόχων του προγράμματος, του σεβασμού στη μητρική γλώσσα και ταυτότητα των μαθητών, της αύξησης των ωρών επαφής με την ελληνική γλώσσα, της χρήσης καινοτόμων μεθόδων προσέγγισης της γνώσης και της χρήσης της τεχνολογίας.
Συγχρόνως, μέσω της εφαρμογής του προγράμματος, παρέχονται μαθήματα ελληνικής γλώσσας, μαθηματικών και ηλεκτρονικών υπολογιστών σε μαθητές και μαθήτριες, η δυνατότητα δανεισμού εκπαιδευτικού υλικού και βιβλίων, αλλά και η δυνατότητα παιδαγωγικής συμβουλευτικής προς τους εκπαιδευτικούς. Επίσης δίδεται η δυνατότητα κάθε είδους ενημέρωσης και ψυχοκοινωνικής συμβουλευτικής προς εκπαιδευτικούς και γονείς και οργανώνονται δραστηριότητες για παιδιά και νέους, με επαφή και διάλογο με την ευρύτερη τοπική κοινωνία. Το Κέντρο Στήριξης του Προγράμματος «Εκπαίδευση Mουσουλμανοπαίδων» στην Αλεξανδρούπολη θα είναι το τρίτο που θα λειτουργήσει στην περιοχή της Θράκης, μετά την Κομοτηνή και την Ξάνθη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών