Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Ιανουαρίου 11, 2011

Το πραγματικό στοίχημα για τη Ν.Δ.

OΙ ΑΛΛΑΓΕΣ που ανακοίνωσε χθες ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Σαμαράς στην οργανωτική δομή του κόμματος μπορούν να αποτελέσουν την αφετηρία για την ενίσχυση των δεσμών της Ν.Δ. με την κοινωνία. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τοποθέτησε σε θέσεις ευθύνης τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας αλλά.... και καταξιωμένα στελέχη στο χώρο των μέσων ενημέρωσης, της οικονομίας, του πολιτισμού και των επιστημών.


ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπαίνει σε φάση ανανέωσης και ανάπτυξης, η οποία θα είναι και απτή στους συσχετισμούς των πολιτικών δυνάμεων, εάν αποτυπώσει συγκεκριμένες θέσεις στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες. Το επισήμανε άλλωστε και ο κ. Σαμαράς: «μόνος εχθρός της Νέας Δημοκρατίας είναι τα στρογγυλεμένα λόγια και κυρίως η εσωστρέφεια». Τα προβλήματα απαιτούν ξεκάθαρες θέσεις και η Νέα Δημοκρατία μπορεί μέσα από τη διαδικασία της ανασυγκρότησης να καταστήσει το χώρο της Κεντροδεξιάς καταλυτικό παράγοντα των πολιτικών εξελίξεων. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. με ρεαλισμό έθεσε τον πήχυ για τη Νέα Δημοκρατία, καθιστώντας σαφές ότι η κυβέρνηση έχει χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών αλλά είναι χρέος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κερδίσει. Οι αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία γίνονται την ώρα που η κυβέρνηση σταδιακά μπαίνει σε κύκλο εσωτερικών συγκρούσεων.


Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ, που εφαρμόζει στο μέτωπο της οικονομίας, δεν οδηγεί πουθενά. Ανακυκλώνει τα προβλήματα της ύφεσης και της ανεργίας χωρίς να αντιμετωπίζει στη ρίζα τους τα δημοσιονομικά προβλήματα. Σε αυτή την κρίσιμη για τη χώρα περίοδο, η Ν.Δ. μπορεί να βγει κερδισμένη προτάσσοντας την «αναμέτρηση» πολιτικών με επιχειρήματα που θα εκφράζουν τη σύγχρονη Κεντροδεξιά και θα απαντούν στις απαιτήσεις των καιρών.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών