Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Ιανουαρίου 01, 2011

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 'ΦΙΛΟΥΣ' ΤΟΥΡΚΟΥΣ!!!


Είμαι μεγάλη για δώρο και δεν πιστεύω στον… Santa. ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!! Αφού ΔΕΝ έχουμε κυβέρνηση ΠΟΥΘΕΝΑ στην Ε.Ε.-πόσο μάλλον στην Ελλάδα- θα κάνουμε εμείς την δουλειά μας. ΔΕΧ ΞΕΧΝΩ τα όσα έχει κάνει η Τουρκία(χώρα ασιατική με 72(!) διαφορετικές φυλές κάπου εκ Μογγολίας ορμώμενη με γιαταγάνια για τα κεφάλια των απίστων-τα οποία πια έχουν γίνει αμερικάνικα και γερμανογαλλικά όπλα τον 20ο και 21ο αι.-) και όσα συνεχίζει να διαπράττει στην χώρα μου και την Κύπρο μας. Αυτές οι 2 χώρες γέννησαν τα πάντα σχεδόν όσα έκαναν τον άνθρωπο να σκέφτεται και χάρη σ’ αυτό να διαφέρει από τα ζώα. Και ειδικά η Κύπρος χάρισε στην γη τον έρωτα και την αγάπη, τελειότερη έκφραση των οποίων αποτελεί η θεά Αφροδίτη. Η Οθωμανική Αυτοκρατορία/ Τουρκία φταίει κατά 95% για τα εγκλήματα πολέμου και τις γενοκτονίες. Το υπόλοιπο 5% πάει στις... Μ. Δυνάμεις που έδιναν απλόχερα όπλα στους εγκληματίες και ΠΑΝΤΑ… τυχαία ελαττωματικά στην Ελλάδα και τους ‘Έλληνες’ τοποτηρητές ‘κυβερνήτες’ της. Όπως είχε πει ο Πλαστήρας στον Άγγλο πρέσβη Sir Francis Oswald Lindley* (1922), όταν , του ζητούσε επίμονα και με απειλές κατά της χώρας μας, να μην καταδικάσει τους Έξη (6) υπεύθυνους (πολιτικούς & αρχιστράτηγο) της Μικρασιατικής Εκστρατείας, ο Πλαστήρας απήντησε:
«Η Ελλάς υπήρξε τίμια Σύμμαχος της Αγγλίας. Την εγκαταλείψατε αλλά εκείνη συνέχισε μόνη τον αγώνα. Είδε τους πληθυσμούς της να σφαγιάζονται, την ελληνική γη να ακρωτηριάζεται. Μπορεί να ζήσει και μόνη. Και αν καταρρεύσει θα στήσουμε στον Κάβο Μαλέα μιά πινακίδα που θα γράφει, πως εδώ ανθούσε κάποτε ένας πολιτισμός, που κατέστρεψαν οι Δυτικές Δυνάμεις, με πρωταγωνίστρια την Αγγλία. Αυτό να διαβιβάσεις στη Κυβέρνησή σου. Τελειώσαμε κύριε. Δεν έχουμε τίποτα άλλο να πούμε. Πηγαίνετε!»
Όταν μου τάξατε Ευρώπη-την οποία η Ελλάδα ‘βάπτισε’- απαιτώ Ευρώπη. ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. Απαιτώ η Τουρκία να πληρώσει για ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ! Μ. Ασία, Ίμβρος, Τένεδος, Κων/λη, Ίμια, παραβιάσεις στο Αιγαίο, Κύπρος(κορύφωση 1974 και υπενθύμιση 1996). ΔΕΝ υπάρχουν Τούρκοι πολιτικοί, αλλά στρατηγοί. Απλώς βαρέθηκαν να είναι μπροστά και έχουν αφήσει την ‘χαρτούρα’ του κράτους στα γιουσουφάκια τους(Ερντογάν, Γκιουλ, Νταβούντογλου). Η Τουρκία θα έπρεπε-έτσι είναι το ηθικά νόμιμο- να μην αναγνωρίζεται καν ως κράτος από την αρχή της σύγχρονης ιστορίας της. Το κόκκινο χρώμα στην σημαία της είναι το ελληνοκυπριακό αίμα. Δεν προλαβαίνει να στεγνώσει και ξαναχύνεται. Στα πανεπιστήμιά μας εκτός από λαδιάρικα λιγουρίκα κομματόσκυλα και τσιράκια αυτών υπάρχουν και φωτισμένα μυαλά. Όπως και στο εξωτερικό. Έλληνες και ξένοι-πιο Έλληνες και ας μην είναι τύποις Έλληνες- μιλούν για το δίκαιο των αιτημάτων μας. Αλλά, το καταλάβαμε το 2010 καλά, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε., ΑΛΛΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. KAI TO BAΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ. ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ. Η ειρωνεία: το 2010 ήταν αφιερωμένο στην καταπολέμηση της φτώχειας… ‘Ώρα οι Η.Π.Α.-και αυτό να γραφεί στο ευρωπαϊκό και τα εθνικά συντάγματα- να πάψουν να χώνονται στα ‘ευρωπαϊκά χωράφια’ και ΕΙΔΙΚΑ στην Ελλάδα. Πρόσφατα, πιάστηκαν άτομα της αμερικανικής πρεσβείας να παρακολουθούν Σουηδούς πολίτες στην Στοκχόλμη. Η κυβέρνηση προειδοποίησε αυστηρά τους Αμερικανούς ότι δεν θα αφήσει αυτό να περάσει. Εδώ ο ΓΑΠ έχει κάνει… American Bar για τα… friends τον τόπο μας. Ώρα να απαιτήσουμε το δίκιο μας:
ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΟΥΣ(ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΧΩΡΩΝ ΟΠΩΣ Η ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ) ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
ΑΜΕΣΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΩΝ ‘ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ’ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ
ΑΝΟΙΓΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Ή ΣΕ OFF SHORE
ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ)
ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΥΨΗΛΟΤΑΤΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ
ΤΙΜΩΡΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΩΝ
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΑΣ ΥΔΑΤΑ(ΓΕΝΙΚΑ ΦΑΚΕΛΟΣ ‘ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ’)
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ
ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ(ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΚΟΠΙΑ)
ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΒΗΜΑΤΑ ΕΞΕΥΡΩΠΑΪΣΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ. Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ‘ΠΛΕΜΠΑ’ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ‘ΜΑΣ’ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ ‘VARDARSKA’.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ! ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ(ΚΑΙ Ε.Ε.), ΔΕΝ ΤΗΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ-ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ.
ΕΞΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ
ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΑΡΕΣΟΥΝ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥΡΚΩΝ ΓΙΑ ΙΔΡΥΣΗ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΣΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ πρ. ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ε.Ε.;
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ, ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΣΩΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ! ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ… ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ… ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ! ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ, ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ, ΜΑΣ ΕΚΑΨΑΝ, ΜΑΣ ΕΚΛΕΨΑΝ, ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΞΑΜΕ. ΘΑΨΑΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΜΕ. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ. ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΑΦΙΚΕΣ ΕΠΕΚΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Ή ΝΗΣΙΑ Ή ΜΝΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ. Ο,ΤΙ ΚΛΕΨΑΤΕ, ΚΛΕΨΑΤΕ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΤΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών