Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 04, 2011

Σύμφωνο Οικονομικής Καταδίκης

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης
Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας για τους Γερμανούς, Οικονομική Διακυβέρνηση για τους Γάλλους και για τη χώρα μας Σύμφωνο Οικονομικής Καταδίκης….
Αδυνατώ να αντιληφθώ ποιός εχέφρων πολιτικός θα ψήφιζε μια εξομοίωση του Γερμανικού Συντάγματος όσον αφορά την οικονομία ,στη χώρα μας….
Είναι ποτέ δυνατόν μια...
αποβιομηχανοποιημένη χώρα, με δημοσιονομικά προβλήματα και νεκρωμένη Αγορά να έχει ίδιες προδιαγραφές με τη Γερμανική Οικονομία…;
Και μάλιστα να έχει κυρώσεις που δεν είναι το ίδιο ανταγωνιστική;
H αντίληψη και μόνο του διαφορετικού επιπέδου των δύο οικονομιών θα αποθάρρυνε και το πιο επίδοξο πολιτικό να συμφωνήσει με αυτό…..
Η χώρα μας χτύπησε το παγόβουνο και βυθίζεται….Αντί λοιπόν να δούμε τι να κάνουμε για να σώσουμε ότι μπορούμε, για να έχουμε ελπίδα στην επόμενη μέρα, συζητάμε για το πώς θα γίνουμε αξιόπλοοι σα τη Γερμανία,ενώ η πρύμνη μας είναι βυθισμένη….Και αν δε το καταφέρουμε να έχουμε κυρώσεις…..
Είναι επιεικώς ουτοπικό για να μη πώ γελοίο….
Οι αυτοσχεδιασμοί που επιχειρούνται τους τελευταίους μήνες σε πολλά επίπεδα εκ μέρους της Ενωμένης Ευρώπης θυμίζουν σε πολλές περιπτώσεις παράσταση κουκλοθέατρου…Ή δεν έχουν αντιληφθεί τη κρισιμότητα της κατάστασης ή εθελοτυφλούν…..Ότι κι αν συμβαίνει για εμάς είναι το ίδιο επικίνδυνο….
 http://pikri-sokolata.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών