Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Σάββατο, Φεβρουαρίου 12, 2011

Ο φαύλος κύκλος και το αδιέξοδο

ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ να αντιληφθούν όλοι ότι χρειάζεται άμεσα ο άνθρωπος που θα έχει το θάρρος, τις γνώσεις και το πολιτικό ταλέντο, ώστε να οδηγήσει τη χώρα έξω από τον φαύλο κύκλο γύρω από τον οποίο κινείται. Μία κίνηση ατέρμονη που άρχισε από την ώρα που τα συνεχή λάθη της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου μάς έριξαν στο Μνημόνιο και το ΔΝΤ.


ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...
είχε διαπιστωθεί από τις γραμμές της εφημερίδας ότι τα κοινά μέτρα ΠΑΣΟΚ και τρόικας οδηγούν σε αδιέξοδο. Και από τον ένα τοίχο ξαναπέφτουμε στον άλλο, όταν δυο τρεις μήνες μετά τα πρώτα μέτρα, αναγκαστικά λαμβάνονται νέα επειδή βλέπουν ότι δεν οδηγούν πουθενά. Κι έρχονται τώρα να μας πουν ότι πρέπει να γίνουν αποκρατικοποιήσεις αξίας 50 δισ. ευρώ. Με άλλα λόγια να πουληθούν τα πάντα, από λιμάνια και αεροδρόμια έως ΔΕΚΟ κι ακίνητη περιουσία του Δημοσίου. Κι αυτά χθες.


ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ... Είκοσι δισ. πρόσθετα μέτρα τα οποία επιπίπτουν φυσικά άμεσα στα κεφάλια των απλών εργαζομένων. Κόψιμο των επικουρικών συντάξεων, μειώσεις μισθών που επέρχονται με το νέο μισθολόγιο, ακόμη ελαστικότερες εργασιακές σχέσεις. Η πλήρης αποτυχία του Μνημονίου και φυσικά εκείνων που συμφώνησαν με αυτό και το υπέγραψαν είναι το γεγονός ότι όλα τα μέτρα στρέφονται κατά των ασθενέστερων τάξεων. Η κυβέρνηση μετά από ενάμιση χρόνο δεν έχει βγει να μας πει πόσο έχουν ματώσει και ποιοι εκ των εχόντων και κατεχόντων. Και φυσικά δεν μιλάμε για τους μισθωτούς που έχουν λίγο μεγαλύτερο μισθό όπως κάνει η κυβέρνηση, αλλά για όλους εκείνους που έχουν στείλει τα χρήματά τους στις τράπεζες της Ελβετίας.
"Ε.Τ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών