Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 21, 2011

Υπόλογος ο πρωθυπουργός

H ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ που έκανε ο Ντομινίκ Στρος Καν στο Canal + σχετικά με την προσφυγή του Γιώργου Παπανδρέου στο ΔΝΤ τον Δεκέμβριο του 2009 εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Ελληνα πρωθυπουργό και αφήνει σοβαρά ερωτηματικά σχετικά με τη σκοπιμότητα των πράξεων και των παραλείψεων της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ κατά τη διάρκεια της κρίσιμης περιόδου που μας οδήγησε στο Μνημόνιο.
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ
με απόλυτη σαφήνεια ότι ο πρωθυπουργός ήξερε πολύ καλά το μέγεθος του προβλήματος της ελληνικής οικονομίας και συνειδητά επέλεξε να μην πάρει τα αναγκαία μέτρα, αλλά να μεταθέσει την ευθύνη για τη λήψη τους στους δανειστές μας, με τις συνέπειες που ζούμε σήμερα. Οπως προκύπτει τώρα καθαρά, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε ήδη αποφασίσει να εκχωρήσει μέρος της εθνικής κυριαρχίας, όταν μιλούσε για το «όπλο του ΔΝΤ πάνω στο τραπέζι».

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ στην Ελλάδα κατήρτιζε έναν Προϋπολογισμό εκτός πραγματικότητας και επέμενε ότι «υπάρχουν τα λεφτά» κι ότι δήθεν θα εκπληρώσει τις προεκλογικές του υποσχέσεις, οργάνωνε ταυτόχρονα την προσφυγή της χώρας στο ΔΝΤ. Τότε που το σπρεντ ήταν ακόμη κάτω από τις 180 μονάδες και ο δανεισμός της χώρας ήταν απολύτως εφικτός, ο Παπανδρέου επέλεξε να μη δανειστεί και να περιμένει τη χρεοκοπία και τη διάσωση με τους όρους των δανειστών της τρόικας. Αυτή είναι η πικρή αλήθεια που καθιστά τον πρωθυπουργό υπόλογο απέναντι στον ελληνικό λαό και στην Ιστορία γιατί έπαιξε ένα πολύ επικίνδυνο και μοιραίο, όπως αποδεικνύεται, παιχνίδι με την ελληνική οικονομία.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών