Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Δευτέρα, Φεβρουαρίου 14, 2011

Κακόγουστο παιχνίδι

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ Παρασκευή το μεσημέρι που οι εκπρόσωποι της τρόικας παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου και ανακοίνωσαν την εκποίηση δημόσιας περιουσίας 50 δισ. ευρώ έχει ξεκινήσει μια πολιτική φαρσοκωμωδία που εκθέτει ανεπανόρθωτα την κυβέρνηση, τον υπουργό Οικονομικών και προσωπικά τον πρωθυπουργό.


Η ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ προσπαθεί...
να εμφανίσει ότι ο Γιώργος Παπανδρέου και οι κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης δεν έχουν καμιά σχέση με αυτά που είπαν οι εκπρόσωποι της τρόικας την προηγούμενη Παρασκευή. Οι ίδιες όμως οι δηλώσεις του πρωθυπουργού στο πρόσφατο παρελθόν, οι αναφορές του κ. Παπακωνσταντίνου, αλλά κυρίως η απλή λογική πιστοποιούν ότι αυτά που είπαν οι εκπρόσωποι της τρόικας τα γνώριζε, τα υπέγραψε και τώρα δήθεν τα καταγγέλλει η κυβέρνηση φοβούμενη την αντίδραση της κοινής γνώμης και μη αντέχοντας το κόστος τέτοιων αποφάσεων μέσα στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ. Οι «τροϊκανοί» είπαν πολύ απλά αυτά που συζητούν καθημερινά με τους υπουργούς της κυβέρνησης και τα οποία ασφαλώς συμμερίζονται, ανεξάρτητα αν εκείνοι δεν τολμούν να τα πουν δημόσια.


Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ότι ο Παπανδρέου ήξερε και ότι απλώς παίζει ένα κακόγουστο επικοινωνιακό παιχνίδι ρήξης με την τρόικα είναι το γεγονός ότι ουδείς κυβερνητικός παράγων τολμά να διαψεύσει την επικείμενη εκποίηση της δημόσιας περιουσίας. Ο πρωθυπουργός που πριν από μερικά χρόνια ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μιλούσε για «ξεπούλημα των ασημικών» ετοιμάζεται τώρα να βγάλει στο σφυρί τη δημόσια περιουσία με μια μυστική συμφωνία που δεν εγγυάται ούτε διαφάνεια ούτε διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.
"E.T."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών