Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 20, 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:ΜΑΣΩΝΟΣ ΤΡΙΑΚΟΣΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΜΑΛΑΚΗΣ,ΜΕΓΑΣ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ!


Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ;

Φαίνεται απίστευτο,αλλά άνθρωποι που κατέχουν ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ,λαμβάνουν τιμητικές θέσεις (Οφίκια) από ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΑ!
Ο λόγος για τον Σπυρίδωνα Καμαλάκη,που όπως βλέπετε στη φωτογραφία πάνω (με το βέλος) παρευρίσκεται στη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Κυψέλης, Μετόχι του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας στην Αθήνα:Την θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μητροπολίτης Άκκρας Γεώργιος, εκπρόσωπος του Πατριαρχείου στην Αθήνα ενώ το παρόν έδωσαν Αρχιερείς του Αλεξανδρινού θρόνου, οι Μητροπολίτες Γέρων Αξώμης Πέτρος, Πτολεμαΐδος Προτέριος και Χαρτούμ και παντός Σουδάν Εμμανουήλ, πλήθος ιερέων κλπ.
Ο ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΜΑΛΑΚΗΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟ ΑΞΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΥΠΑΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΥΠΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 33ου ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΟΥ ΣΚΩΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (δείτε το ντοκουμέντο αριστερά)!!!

Ταυτόχρονα,είναι Μέγας Ευεργέτης-Μέγας Άρχων Λογοθέτης του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνο-Αιγυπτιακής Φιλίας και Καθηγητής ε.τ. του Κρατ. Παιδ. Πανεπιστημίου Nizhny Novgorod!

ΕΡΩΤΗΣΗ:ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΝΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ;

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΤΕ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΘΕΟΔΩΡΕ;

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ,ΜΕΣΩ ΕΓΚΥΚΛΙΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ:ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ;
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ! 
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας με τον Σπυρίδωνα Καμαλάκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών