Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 02, 2011

Κύριε Παπανδρέου. Ποιος κυβερνάει επιτέλους την Ελλάδα;;



Αυτό το κρυφτό που παίζει η σημερινή κυβέρνηση είναι απαράδεκτο. Αφήνει επίτηδες θολό το πεδίο και καλλιεργεί έντεχνα μια σύγχυση, ως προς το ποιος είναι ο πραγματικός κυβερνήτης και επομένως ο πραγματικά υπεύθυνος για την κατάσταση στη χώρα. Αν ρωτήσετε τους Έλληνες για το ποιος είναι ο πραγματικός κυβερνήτης της χώρας, κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με απόλυτη βεβαιότητα. Η αυθόρμητη απάντηση των μισών θα είναι η τρόϊκα, ενώ των άλλων μισών η κυβέρνηση.  

Αυτή η σύγχυση εξυπηρετεί την κυβέρνηση, αφού... ότι καλό προκύπτει, προσπαθεί να το καρπωθεί προπαγανδιστικά η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ενώ ότι κακό και αποτυχία συμβαίνουν, τα φορτώνει στη Τρόϊκα και ταυτόχρονα η ίδια ισχυρίζεται ανερυθρίαστα ότι δεν ταιριάζουν με τη δική της ιδεολογία.

Σε μια ραδιοφωνική εκπομπή χθες το πρωϊ ακούσαμε ηχητικά αποσπάσματα από ομιλία του παππού του σημερινού πρωθυπουργού, ο οποίος έθετε στο ακροατήριό του το ερώτημα «ποιος κυβερνάει τη χώρα;», εξ αιτίας της ενεργού ανάμιξης του παλατιού τότε στην πολιτική.

Σήμερα εμείς ζητάμε από τον εγγονό Παπανδρέου τον Γ΄, να μας απαντήσει στο ίδιο ερώτημα: «ποιος κυβερνάει κ. Παπανδρέου την Ελλάδα;». Το ερώτημα αυτό είναι καίριο και ο λαός έχει δικαίωμα να μάθει ποιος είναι ο υπεύθυνος πραγματικός κυβερνήτης της χώρας σήμερα;

Μην κρύβεστε άλλο κ. Παπανδρέου. Πείτε μας ευθέως ποιος είναι σήμερα ο υπεύθυνος κυβερνήτης της χώρας; Ο λαός πρέπει να γνωρίζει.
Αν δεν είστε εσείς αλλά η τρόϊκα, τότε θα πρέπει να απομακρυνθείτε ως περιττή φιγούρα.
Αν όμως δεν είναι η τρόϊκα θα πρέπει να γνωρίζουμε τίνος την παραίτηση θα ζητήσουμε όταν έρθει η ώρα. 
http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/02/blog-post_93.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών