Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Φεβρουαρίου 06, 2011

Τα νέα πρόσωπα και οι αποκλεισμοί στα γαλάζια ψηφοδέλτια!


Ανανεωμένα ψηφοδέλτια φέρεται να επιθυμεί να κατεβάσει στις επόμενες εκλογές, όποτε και αν αυτές γίνουν, ο Αντώνης Σαμαράς.
Σε ορισμένες εκλογικές περιφέρειες, το στοίχημα είναι ακόμη και ένας στους δυο υποψήφιους, να αποτελεί…νέα είσοδο. Αυτό δε σημαίνει απαραιτήτως, άγνωστα πρόσωπα αλλά κυρίως άφθαρτα. Για αυτό, επί παραδείγματι, επιστρατεύτηκε ,όπως ήδη γνωστοποιήθηκε, η Όλγα Κεφαλογιάννη και αποφασίστηκε η «μετακόμισή» της από το Ρέθυμνο, στην Α΄Αθηνών. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να γίνει και με άλλα στελέχη. Έντονα ακούγεται τις τελευταίες ώρες, το όνομα του....
Βασίλη Κικίλια, επίσης για την Α΄Αθηνών, μετά τις «επιτυχημένες», όπως κρίθηκαν, εξετάσεις του στην πρόσφατη μάχη της Περιφέρειας.
Η ΝΔ, επιθυμεί εδώ και καιρό να είναι έτοιμη σε περίπτωση που ο πρωθυπουργός κάνει χρήση της δυνατότητάς του για πρόωρες εκλογές. Για αυτό και ο γραμματέας πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος, έχει το τελευταίο διάστημα «ξεψαχνίσει» τα βιογραφικά στελεχών από όλη την επικράτεια.
Η λογική της ανανέωσης, θα θέσει εκ των πραγμάτων σε αποστρατεία παλαιότερα στελέχη, κάποια μάλιστα εκ των οποίων έχουν συνδεθεί με την περίοδο Καραμανλή όπως οι κύριοι Ρουσόπουλος και Βουλγαράκης. Άλλωστε στους δυο κορυφαίους υπουργούς έδειξε ξανά την πόρτα την περασμένη Δευτέρα, ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος ερωτώμενος για την υπόθεση Ρουσόπουλου και για την μη εύρεση στοιχείων εις βάρος του, απήντησε ότι «ο πρόεδρος της ΝΔ, έχει μιλήσει για πολιτικές συμπεριφορές. Αυτό το πράγμα δεν έχει αλλάξει», υπενθυμίζοντας ουσιαστικά τη φράση που είχε αρθρώσει, τον περασμένο Μάιο, στο πεζοδρόμιο της Ρηγίλλης ο Αντώνης Σαμαράς: «Δεν απολογούμαι για το χθες, δε θα απολογούμαι για νοοτροπίες και συμπεριφορές τύπου Παυλίδη ή Βουλγαράκη ή Ρουσόπουλου».
Ο Αντώνης Σαμαράς, προτίθεται να αξιοποιήσει όσα στελέχη κρίνει πως ταιριάζουν στη νέα πορεία της ΝΔ, όμως δε θα διστάσει να «κρατήσει εκτός» εκείνους που δε θεωρεί άξιους να βρίσκονται μαζί του. Χαρακτηριστική είναι άλλωστε η αποστροφή του, κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της Κ.Ο., όπου μπροστά στον τέως πρωθυπουργό, υπογράμμισε πως «η Νέα Δημοκρατία κατόρθωσε…όχι μόνο να αντέξει τη μεγάλη ήττα που υπέστη τον Οκτώβριο του 2009, αλλά να αναδιοργανωθεί, να παρουσιάσει καινούργιο πρόσωπο και να μηδενίσει σχεδόν, μέσα σε ένα μόλις χρόνο, τη μεγάλη διαφορά από το πρώτο κόμμα».
newscode

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών