Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Φεβρουαρίου 18, 2011

ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ "ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ:ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΟΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.

Βρεθήκαμε σήμερα σε μία από τις περιοχές των "τζαμπατζήδων":Πριν νομίσει κανείς ότι πήγαμε σε κανένα βουνό ή άντρο ανταρτών,καλό είναι να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα σχετικά με την όλη υπόθεση.

Καταρχήν,το κίνημα ιδρύθηκε τον Οκτώβριο του 2009 από μεμονωμένους πολίτες αρχικά,ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ:Συμμετείχε κόσμος από όλα τα κόμματα και πολλοί που δεν ψηφίζουν καν.Επίσης,όλες οι κοινότητες της Βορειοανατολικής Αττικής συμμετέχουν ενεργά στις κινητοποιήσεις.Λεπτομέρεια:Δεν έχουν...κομμουνιστές Κοινοτάρχες,αλλά συνήθως Πασόκους και Νεοδημοκράτες.

Μπορείτε να δείτε την ιστοσελίδα της "ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΩΝ Β.Α. ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ",εδώ.

Πουθενά δεν υπάρχει η παραμικρή συγκεκριμένη αναφορά σε κόμματα,σε αντίθεση με τον "κλώνο" τους,τις "ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΙΟΔΙΑ-ΣΤΟΠ",όπου η αρθογραφία εξαντλείται στις "δηλώσεις συμπαράστασης" των Παπαρήγα και Τσίπρα και σε κομμουνιστικά τσιτάτα!

Όσοι είναι δύσπιστοι,μπορούν να ρίξουν μια ματιά και στις φωτογραφίες που έχουν οι δύο ιστοσελίδες:Οι συμμετέχοντες στην πρώτη κίνηση,φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι πολίτες ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ.Αντίθετα,στη δεύτερη και "καπελωμένη",είναι σα να βλέπουμε διαδήλωση της...ΚΝΕ,έστω και λίγο μεγαλύτερης ηλικίας!

Σημειώστε επίσης πως οι δύο "φορείς" κάνουν ξεχωριστές συγκεντρώσεις για ενημέρωση,είτε τοπικά είτε πανελλαδικά.

ΑΣ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ,ΠΡΙΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

Σημείωση:Προφανώς κάθε πολίτης αυτής της χώρας μπορεί να συμμετέχει σε μία τέτοια πρωτοβουλία.Άλλο όμως κάτι που γίνεται αρχικά ως αυθόρμητη αντίδραση και άλλο αυτό που παίρνει ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ από πολιτικά γραφεία.

Προς μεγάλη μας ικανοποίηση,διαπιστώσαμε πως η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι με την ΠΡΩΤΗ,"ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ" ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ.

Όπως πάντα,η μία "βαλβίδα" του συστήματος από "αριστερά",προσπαθεί να καπελώσει έτσι ώστε να καταργήσει τελικά,μια αυθόρμητη λαική αντίδραση.Και η άλλη από "δεξιά",την κατασυκοφαντεί και την "τσουβαλιάζει",έτσι ώστε να απαξιωθεί στα μάτια του μέσου Έλληνα.

Γνωστός ο βρώμικος,προβοκατόρικος και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ρόλος και των δύο:Ο κόσμος όμως τους έχει καταλάβει ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!

Για να "πειστούν" ορισμένοι,βάζουμε δυό φωτογραφίες:Η μία,με τα ΟΚΤΩ (!!!) διόδια που πρέπει να πληρώνουν οι κάτοικοι του Δήμου Ωρωπού για να μετακινούνται στα σπίτια και τις δουλειές τους!
Η δεύτερη,ένα ψήφισμα συμπαράστασης από τους Δικαστικούς Υπαλλήλους Ελλάδος:Το βρίσκουμε λίγο δύσκολο να υπάρχουν "συμμορίτες" εκεί μέσα!
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ:ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστούμε θερμά που μπήκατε στο κόπο να ερευνήσετε το θέμα διότι ο αγώνας μας πραγματικά κινδύνευε απο αυτά τα κομματόσκυλα.Βιώνουμε μια πραγματικά πολύ δύσκολη εποχή και ο 'πόλεμος' που έχουμε είναι πρωτοφανής. Δεν είναι τυχαίο οτι απο την ημέρα που πήρε διαστάσεις το κίνημά μας εμφανίστηκαν και οι προβοκάτορες.Δεν θα αφήσουμε κανέναν να εκμεταλλευτεί τον αγώνα μας. diodiastop.gr λοιπόν και όχι epitropesdiodiastop.blogspot.com και oxidiodia.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών