Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 09, 2011

Σύλληψη ενός Αλγερινού διακινητή στον Έβρο.

Σήμερα (09/03/2011) τις πρώτες πρωινές ώρες ,  μετά από συντονισμένες ενέργειες  της ειδικής ομάδας δίωξης  λαθρομετανάστευσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας,  συνελήφθη στην περιοχή  Αμορίου Διδυμοτείχου, ένας διακινητής  καθώς επιχειρούσε   να προωθήσει  στο εσωτερικό της χώρας ομάδα 15     λαθρομεταναστών με (1) πλαστική βάρκα. Την ώρα που αποβίβαζε τους πρώτους 04 λαθρομετανάστες στην ελληνική όχθη έγινε το... πέσιμο από τους ενεδρεύοντες αστυνομικούς της ειδικής ομάδας, οι λαθρομετανάστες συνελήφθησαν αμέσως ενώ  ο διακινητής προσπάθησε να διαφύγει κολυμπώντας προς την Τουρκική όχθη, αλλά συνελήφθη  αμέσως από το πλωτό μέσο που διαθέτει η ειδική ομάδα.
Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί  ότι ο εν λόγω διακινητής είχε συλληφθεί προ επταμήνου, από τους ίδιους αστυνομικούς για το ίδιο παράπτωμα ( διακίνηση λαθρομεταναστών ) και αφού εκτέλεσε την εξοντωτική  ποινή των  6 μηνών αφέθηκε ελεύθερος, για να ξανακάνει την δουλειά που ξέρει καλύτερα να διακινεί παράνομα  ανθρώπους.
Καλό θα ήταν λοιπόν, όλοι αυτοί που μιλούν καθημερινά ( σχετικοί και άσχετοι )  για το θέμα  της λαθρομετανάστευσης να σκύψουν πραγματικά πάνω στο πρόβλημα,  να ενημερωθούν σωστά από αυτούς που βιώνουν καθημερινά το πρόβλημα στον Έβρο και δεν είναι άλλοι από τους υπηρετούντες  εκεί αστυνομικούς, και να δώσουν άμεσα λύσεις στο θέμα της λαθρομετανάστευσης καθώς το πρόβλημα συνεχώς θα διογκώνεται με δυσάρεστες συνέπειες για την πατρίδα μας . 
Β.Τζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών