Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τετάρτη, Μαρτίου 16, 2011

Ξεβράκωσε τους έλληνες προδότες ο Τούρκος Υπ.Επικρατείας!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJdf87unCmrFmLSCSgWvRO2tqGzJJkCNQlVvQI4g4WhRkaxtkKo6mF3zC7hO73L1h7IzrEPjN8Hl1Tpb_A94TvRe6wXSQnoViL4oYTLp4jf9ZnBEBG9k0vP3ZmPWV8-eDr8CWIyAqpuP0v/s1600/pap.jpgΜετά απ' όσα θα διαβάσετε ότι είπε ο Τούρκος Υπουργός Αρίντς, ο οποίος όπως δηλώνει είναι γνώστης των διερευνητικών συνομιλιών διπλωματικών υπαλλήλων Ελλάδος-Τουρκίας, δεν νομίζω να αμφιβάλει κανείς πλέον ότι ο ΓΑΠ και ο Δρούτσας τα έχουν ξεπουλήσει όλα:
«Οι καλές σχέσεις της Τουρκίας με την Ελλάδα βαίνουν προς την επίλυση όλων των μεταξύ τους προβλημάτων», είπε ο αντιπρόεδρος της Τουρκικής κυβέρνησης κ. Μπουλέντ Αρίντς, κλίνοντας τη διεθνή διάσκεψη «Ηγέτες για την Αλλαγή» που ολοκληρώθηκε στην Κωνσταντινούπολη.

Ο κ. Αρίντς τόνισε ότι... είναι σε θέση να γνωρίζει την πρόοδο που έχει σημειωθεί, διαβάζει τις σχετικές εκθέσεις, παρά το ότι ο ίδιος δεν συμμετέχει στις εργασίες. «Οι καλές σχέσεις μας με την Ελλάδα προχωρούν προς ένα σημείο που μπορούν να επιλυθούν όλα τα προβλήματα», είπε ο κ Αρίντς.

Ο Aρίντς τόνισε: «Με την Ελλάδα έχουμε πολλά προβλήματα, λόγω των νησιών του Αιγαίου, έχουμε το θέμα των χωρικών υδάτων, του FIR και άλλα. Σήμερα όμως αυτά τα θέματα τα συζητούμε, τα διαπραγματευόμαστε στο πλαίσιο της γειτονίας και της φιλίας και δηλώνω εδώ ότι έχουμε διανύσει μεγάλη απόσταση», είπε ο κ Αρίντς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δε φέρουν ευθύνη για σχόλια των αναγνωστών